Įkraunama...
Įkraunama...

Pervalka

QUOTE(suvaikejus @ 2007 07 29, 11:47)
Sveika, ar gali atsiųsti tel. nr.? Kaip tik ieškome buto Neringoje rugpjūčio II pusėje.
Ačiū


na šeip aš ne sveika, bet sveikas lotuliukas.gif

o del laisvų kambarių pasidomėkite pas Loretą, 8-615-80776.
Nuotraukų ir trupunėlį info galima pasiziūrėti paspaudus čia.

Tikiuosi dar laisvų vietų bus mamytėms drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieele @ 2007 07 29, 17:06)
ten visur 4 vietu kambariai kaip as suprantu :}


oi nee, yra ir mazesniu ir didesniu. kiekvienam pagal poreikius tsakant. porelei gal nereikia dvieju kambariu, uztenka ir romantisko kambariuko ax.gif
na o šeimynai su vaikučiais tai jau tokio tikrai per mažai.

ai beje, šiuniukus ir katytes teks palikti namuose, nes nepriima.
Atsakyti
Mes ką tik po poilsio Pervalkoje.Labai patiko ir turėtų patikti tiems kas nori ramybės:super Abu su vyru įsimylėjom wub.gif šį miestelį,aišku aplankėm visus Neringos miestelius.Poilsiavome Viloje ''Naglis''.
Atsakyti
Kadangi esu sena kaip pasaulis smile.gif, tai leisiu sau biski pasinostalginti. Kai kas sako, kad atstumasPervalkoje - tolimas iki juros - 2,5 km. Kadangi nuo vaiksytes poilsiauju Pervalkoje, pamenu, kaip 2 savaites (tiek tesdavosi viena pamaina) diena is dienos - dar mazi vaikai, keliomis seimomis - visas burys - keliaudavome pusynu iki juros ir atgal. Ir nieko smile.gif. Istvereme. Ir vaziuodavome namo su asaromis, o apie joki poilsi kitur (Palangoje) ir girdet nenorejome.
Db jau tingineliai. Po dvi savaites poilsiauti - taip pat butu prabanga. Taigi taupydami laika ir jegas sedame i automobili..
Kita vertus, kokioj Palangoje irgi nera garantiju, kad jura bus arti. Galima keliauti tuos pacius pora kilu tik miestu, kuris vis tiek neprilygs pusynui..
Atsakyti
QUOTE(Wilenska @ 2007 09 20, 11:26)
Kadangi esu sena kaip pasaulis smile.gif, tai leisiu sau biski pasinostalginti. Kai kas sako, kad atstumasPervalkoje - tolimas iki juros - 2,5 km. Kadangi nuo vaiksytes poilsiauju Pervalkoje, pamenu, kaip 2 savaites (tiek tesdavosi viena pamaina) diena is dienos - dar mazi vaikai, keliomis seimomis - visas burys -  keliaudavome pusynu iki juros ir atgal. Ir nieko smile.gif.  Istvereme. Ir vaziuodavome namo su asaromis, o apie joki poilsi kitur (Palangoje) ir girdet nenorejome.
Db jau tingineliai. Po dvi savaites poilsiauti - taip pat butu prabanga. Taigi taupydami laika ir jegas sedame i automobili..
Kita vertus, kokioj Palangoje irgi nera garantiju, kad jura bus arti. Galima keliauti tuos pacius pora kilu tik miestu, kuris vis tiek neprilygs pusynui..



Išvis į Neringą atostogoms būtinai reikia atsivežti dviračius. Nes su jais pats smagumas - ir kojytės nepavargs vaikščiojant į papludimį ir važinėt su mašina nereiks. O sportas visada sveikatingas dalykas yra thumbup.gif

Man pačiam labiausiai patinka gegužės atostogos kai žmonių dar nebūna tiek daug Pervalkoje, arba rugpjūčio antra pusė - jūros vanduo jau įkaitęs ir saulės daugiausia būna...
Ech nesulaukiu savųjų atostogėlių... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blinda: 24 balandžio 2008 - 14:29
QUOTE(Maumedis @ 2008 07 11, 21:10)
O Pervalkoje galima kur nors issinuomuoti dviraciu?

Prieš keletą metų - žinau, kad buvo galima.
Atsakyti
QUOTE(Maumedis @ 2008 07 11, 21:10)
O Pervalkoje galima kur nors issinuomuoti dviraciu?


Pernai prie Baldiinko tikrai buvo ir dar vienoj vietoj maciau, tik nepamenu, kur blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maumedis @ 2008 07 11, 21:10)
O Pervalkoje galima kur nors issinuomuoti dviraciu?

vakar tik grizau is pervalkos, dviracius nuomoja net 3 vietose
Atsakyti
siu metu liepos pradzioje keturias dienas praleidome 'zvejo sodyboje' (http://www.zvejosodyba.lt), melynajame name, kuris yra renovuotas ir turi visus patogumus. tiesa sakant, labai patiko namuko interjeras, viskas labai subtiliai, skoningai padaryta - kaip jaukiam viesbutelyje. aplink sodyba didele veja, uz jos miskas. nakti sernai atbegdavo is misko ir siuksliu konteineri pargriaudavo bei ji juodai isknisdavo - ryte buvo linksma ziureti, kaip musu leliuko pampersai buvo nukloje placia teritorija aplink konteineri...
kursiu marios uz kokiu 50 m, perbegus ramia gatvele. sios sodybos kieme yra kavinuke, kurioje galima papusryciauti, papietauti. visai salia parduotuve. tai labai patogu. tiesa, valgeme rukyta sama, pirkta juodkranteje. buvo labai skanu thumbup.gif
prie juros su savo mazuoju pipiru vaziuodavome automobiliu - privaziavimas arti juros. kai musu vaikutis bus didesnis, visi riedesime dviraciais.
is tiesu, trumpomis atostogomis likome labai patenkinti, nuostabiai pailsejome. beje, sodybos kaina - 175 lt, taciau gyvenant ilgiau nei 2 paros, taikoma 10 procentu nuolaida.

Atsakyti
Buvom prieš kelias savaitėles Pervalkoje. Oras papuolė nekoks, bet pailsėjom puikiai.

Labai patenkinta butu, kurį nuomavomės. Du kambariai, taigi, vietos mums, 4 asmenų šeimai - į valias. Vonioj net ir plaukų džiovintuvas buvo. (Išsigelbėjimas - savąjį kaip tik buvau pamiršusi).
Nekalbu, kad kai atvykom, ir tualetinio popieriaus buvo, ir muilas padėtas, virtuvėj popieriniai rankšluoščiai... Na, toks jausmas, kad tikrai esi svetingai laukiamas.
Viskas tvarkinga ir švaru. Nelabai gaila ir tų 200 litų parai.

Tiesa, vietą ten gauti tikrai sunkoka, ypač liepos-rugpjūčio mėnesiais.

Na, žodžiu, ką čia burną aušinti, važiuosim ten pat ir kitais metais.

Trumpai tik galiu pasakyti, kad buto savininkė - Lina. (Jei kartais skaitysi šį postą - linkėjimai). rolleyes.gif
Atsakyti
Noreciau pasidalinti ir su kitais savo karcia patirtimi. Pervalka –mano labai pamegta vietele. Gal todel, kad ten vaziuoju nuo vaikystes, tokiam poilsiui dazniausiai ir teikiu pirmenybe – negaliu atsispirti ten tvyranciai ramybei, gamtos groziui. Rekomendavau Pervalka ir savo vyro giminaiciams is Vokietijos – kurie taip pat labai norejo pabegti nuo minios ir rasti gamtos prieglobsti bei ramybe. Rezervavau vietas is anksto (pirma karta pas siuos seimininkus), ispildziau ju salygas – pervesti avansa ir buvau rami, kad viskas sutarta. Tik atsitiktinumo deka (paskambinus isvakarese pasitikslinti del smulkmenu, kad nebutu problematiska susikalbeti su uzsienieciais) suzinojau is ponios Reginos, kad – VIETOS UZIMTOS KITU ZMONIU, kurie neva avansa anksciau uz mus sumokeje. Na, situacija tokia – zmones specialiai poilsiui Pervalkoje atskrido is Vokietijos, autobusu bilietai rezervuoti, sekancios dienos ryta turetu isvykti, bet … nera kur apsigyventi. Ponia Regina pasiule “labai gera” sios problemos sprendima – ji grazins man daugiau nei pries menesi sumoketa avansa. Buvau apstulbus…Poniai Reginai buvau bankas, kuris dave daugiau nei menesiui beprocentine paskola (ir dar, kad ja atgauti, turejau vos ne visa savaite skambineti ir reikalauti). Taigi…Sveciai nesuprato, kodel as skambinejau visais imanomais numeriais, sakiau mazdaug vienoda teksta ir nusivylusi vel bandziau is naujo. Nenorejau ju informuoti, kas nutiko (nes tai tiesiog NESUVOKIAMA), vis tikejausi rasti iseiti. Ir man pavyko! Laimei, ne visi Pervalkoje yra “verslininkai”, begiojantys paskui litus. Zinoma, isvakarese rasti vietu buvo beveik be sansu, bet pavyko poilsio savaite “isskaidyti” per kelias poilsio vietas. Sveciams nepatogumu del to buvo, nes ir kaina buvo kita, nei rezervuota is anksto, bet LAIMEI atostogos nebuvo ATSAUKTOS! Aciu visiems padejusiems! O su ponia Regina (tel. +37065790002) – Pervalkos g. 42, Pervalka -nerekomenduoju niekam tureti reikalu, nes supratau, kad siam zmogui svarbu - tik pinigai (tikriausiai kiti pasiule daugiau), o apie zmoniskuma ir atsakomybe net nenutuokia. Beja, pinigus i saskaita prieme Sigitas Gakas, tai kaip supratau – jie abu kartu “daro versla”.
Tokiems zmonems tiesiog linkiu, kad viskas bumerangu sugriztu. Nors ka cia linkesi..gyvenimas pats taip sutvarko wink.gif
Atsakyti
Šiandien grįžau iš žvejo sodybos, gyvenome geltonajame name. Važiavome tryse, kaina nakčiai 100lt. Išpuolė, kad apgyvendino palėpėj tai neturėjom kaimynų ir nieks netriukšmavo už sienos lotuliukas.gif . Šiaip kambarys geras dvigulė didžiulė lova ir sofa lova kur laisvai du žmonės tilptu ;] Kambaryje buvo kriauklė, indai.. ir baras bigsmile.gif su baro kėdėm taip jėga lotuliukas.gif Televizorius ir buvo thumbup.gif Tuoletas ir virtuvė pirmam aukšte, dušai antram. Viskas prižiūrėta, o lauke ir šašlykinė su kubilu yra bigsmile.gif . Tikrai viskas buvo puiku.
Atsakyti