QUOTE(Medėja @ 2008 06 28, 10:50)
Esu pastebėjusi vieną labai visoms čia rašančioms moterims būdingą bruožą : visos mėgsta skųstis, gailėtis kitų, dalintis patirtimi, kolioti vyrus, bet nei viena niekur nėra suabejojusi, kad vyro gėrimo priežastimi gali būti ji pati. Patogiausia, žinoma, kai priežastis aiški - alkoholis. Tarsi kitaip ir būti negalėtų. Tačiau truputį pamąsčius neramina mintys - alkoholis prieinamas visiems vienodai, vartojamas jis didesnėje pasaulio dalyje, tačiau vieniems iškyla problemos, o kitiems neiškyla. Kodėl iš daugybės žmonių būtent mano vyrui taip nutiko? Juk vyras - tai mylimas žmogus, vaikų tėvas, kažkada jis buvo pasirinktas kaip geriausias vyriškos giminės atstovas, tuo tarpu jų atžvilgiu vartojami epitetai perša mintį, kad jie yra didžiausi priešai, kankintojai, bevaliai ir t.t. Kodėl visų geriančių vyrų žmonos taip panašiai elgiasi ir mąsto? Ne, jokiu būdu nemėginu pasakyti, kad būtent taip ir yra, tiesiog, gal būt, vertėtų pasvarstyti galimybę, kad taip gali būti...
taip deja tu teisi mes kaltos, kad jie geria,mat nepaguodžiam kai jiems blogai nepasakom kad myliu ir bla bla...bet stop palauk brangioji, veiksmas visada turi atoveiksmi

Vyrai pasiguodžia geriantys, nes neva darbe blogai ir siaip gyvenimas suknistas, bet nieks deja nepklausia ar man žmonai taip nėra, deja ir aš tą patį galiu pasakyti, manęs nepaguodė, neapkabino, slegia dperesija bet....aš negeriu, ir net nesiruošiu, nes jaučiu atsakomybė pirmiausia už vaiką, o antrą kai man kas nors slegia užsiimu mėgstama veikla, ir tikrai niekam nesukeliu nepatogumų ir problemų, kaip tai daro mūsų girtaujantys vyrai
Tai tu man pasakyk mieloji kai vyras savaitę geria, ar aš turiu jam sriptizą šokti, ir garuojančius pietus ruošti? Aišku pirmiausia visada bandai padėti žmogui, bet kai gėrimas tampa natūraliu veiksmu, kai vos kas nors diedui nenusiseka tai jau atsiprašau...