Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(vovere74 @ 2008 07 05, 14:53)
wikne - pamenu visai neseniai skaičiau tavo pasisakymus kaip tikiesi išlaikyti egzą. Išlaikei. Dabar tikiesi greit išmokt gerai vairuot...neskubėk. Po truputį ir būsi gera vairuotoja thumbup.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 05, 15:51)
wikne, viskas tau einas teisinga linkme. Miela  skaityt postus, kuriuose matosi noras ir nusiteikimas vairuoti, kas nemalonaus benutiktų. Tie žmonės tikrai vairuos ir gerai vairuos 4u.gif
Gal ir nevietoj ir negražiai čia pasakysiu, bet man nuolat atrodo, kad greit nuleidžiančios rankas (dėl neišlaikyto egzo, dėl žioplos klaidos, nesėkmingos dienos, dėl vyro bambėjimo šalia...), jas avarinėj situacijoj irgi tiesiog nuleis nuo vairo  blush2.gif
Taigi, mergės, daugiau rįžto 4u.gif . Mes moterys, galime tiek, kiek vyrai nė nesapnavo, jei ti pačios to norime rolleyes.gif  Tai ir norėkim 4u.gif

aciu mergytes uz nuomones mirksiukas.gif as neskubu vairuot tiesiog MB mane pratina prie masinos tai dabar vairuotoja- as cool.gif ....siandien MB nugrudau y gala sedet biggrin.gif sakau reik pratintis siek tiek ir vienai....na ir galiu pasigirt kad isties daug geriau sekes blush2.gif gal del to kad masinu mazai tai lengviau....tik MB pastoviai"paziurejai y kaire ar nieks nelenkia?, paziurejai y veidrodeli ar tikrai nieko nera? " biggrin.gif ir pan....bet jis juk tik gero nori tai as jo ir klausau

QUOTE(Gardee @ 2008 07 05, 17:18)
o man merginos dar sunkiai sekas  blush2.gif vairuoju dar tik antrą dieną, bet iš savęs tikiuosi jau daugiau, o dabar tai drebu prieš kiekvieną sankryžą  blush2.gif nu gėda tai žiauriai, bet ką darysi, reiks pratintis, nes labai noooriu vairuot. tik va aš gal nejaučiu mašinos, nes man pastoviai kiti sako dešniau dešniau, o man atrodo, kad ten jau šaligatvis  ax.gif na nusipirkau 70 ir 90 ženklus, tai lipdysiu, lai kiti mato ir per arti nesiartina  biggrin.gif o šiaip dar nespėju visko sužiūrėt, reik reakciją tobulint  blush2.gif

manau dar nelaikas tiketis daugiau....as taip pat dar tik antra diena vairuoju tai smulkes klaideles atleidziu sau biggrin.gif o ir seip turbut matosi kad dar visai neseniai uz vairo........o su tuo masinos jautimu man lygiai tas pats tik tiek kad as visuomet vaziuoju arciau kelkrascio na lipu ant jo ir psio doh.gif ir nieks nesupranta kodel....o as dar nelabai jauciu masina man vis atrodo kad as y kita juosta isvaziuoju doh.gif na bet priprasim ir viskas bus ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 05, 20:59)
.......o su tuo masinos jautimu man lygiai tas pats tik tiek kad as visuomet vaziuoju arciau kelkrascio na lipu ant jo ir psio  doh.gif ir nieks nesupranta kodel....o as dar nelabai jauciu masina man vis atrodo kad as y kita juosta isvaziuoju doh.gif na bet priprasim ir viskas bus ciki  mirksiukas.gif

aha, aš irgi pirmom dienom vis arčiau bordiūro taikydavau, ir niekaip nesuprasdavau, ko į duobes pakliūnu, jei prieš mane važiuojantys jų nesiekdavo doh.gif lotuliukas.gif kadangi žinojau, jog mano mašinytė tikrai neplatesnė už visas kitas, tai greit pasidariau reikiamas išvadas lotuliukas.gif
Viskas su laiku smile.gif
Atsakyti
aš nuo pat pradžių negalėjau pakęst kai mane lenkia, todėl jei nesloumoušindavau drąsiai varydavau kelio viduriu, nors porą kart įvažiuodama į namų kiemą ir ant bordiūro užvariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 06, 01:55)
aha, aš irgi pirmom dienom vis arčiau bordiūro taikydavau, ir niekaip nesuprasdavau, ko į  duobes pakliūnu, jei prieš mane važiuojantys jų nesiekdavo doh.gif  lotuliukas.gif kadangi žinojau, jog mano mašinytė tikrai neplatesnė už visas kitas, tai greit pasidariau reikiamas išvadas  lotuliukas.gif
Viskas su laiku  smile.gif

o as tai stengiuos apvaziuot duobes bet visuomet gaunasi pervaziuot per ta duobe kuria apvaziuot ketinau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 05, 20:59)
manau dar nelaikas tiketis daugiau....as taip pat dar tik antra diena vairuoju tai smulkes klaideles atleidziu sau biggrin.gif o ir seip turbut matosi kad dar visai neseniai uz vairo........o su tuo masinos jautimu man lygiai tas pats tik tiek kad as visuomet vaziuoju arciau kelkrascio na lipu ant jo ir psio  doh.gif ir nieks nesupranta kodel....o as dar nelabai jauciu masina man vis atrodo kad as y kita juosta isvaziuoju doh.gif na bet priprasim ir viskas bus ciki  mirksiukas.gif

na va, man atvirkščiai, "bėgu" nuo tų šaligatvių, nes atrodo ir taip per arti jų ax.gif ir kaip noriu kuo greičiau įprast ax.gif rytoj teks nuo Kauno iki Klaipėdos vairuot, tai jau dabar nerimauju blush2.gif

QUOTE(wikne @ 2008 07 06, 14:05)
o as tai stengiuos apvaziuot duobes bet visuomet gaunasi pervaziuot per ta duobe kuria apvaziuot ketinau  lotuliukas.gif  doh.gif

kolkas ir man tas pats blush2.gif biggrin.gif visas duobes renku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 06, 14:05)
o as tai stengiuos apvaziuot duobes bet visuomet gaunasi pervaziuot per ta duobe kuria apvaziuot ketinau  lotuliukas.gif  doh.gif

pradžioje ir man taip buvo biggrin.gif rodos, o imsiu ir apvažiuosiu.. tik žiū, kad babakšt ir duobę jau turiu doh.gif biggrin.gif dabar jau "nebegaudau" duobių.. įsivažiuosi ir tu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2008 07 06, 19:11)
rytoj teks nuo Kauno iki Klaipėdos vairuot, tai jau dabar nerimauju

smagios kelionės ryt mirksiukas.gif nusiramink ir vairuok taip, kaip tau geriau.. o kas norės tegul lekia su vėjeliu kita juosta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 06 liepos 2008 - 18:14
Nestta, o koks jau tavo stažas? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 07 06, 19:13)
Nestta, o koks jau tavo stažas?  biggrin.gif

rugsėjo 1 dieną 9:00 val. bus 2 metukai smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 06, 19:13)
smagios kelionės ryt mirksiukas.gif  nusiramink ir vairuok taip, kaip tau geriau.. o kas norės tegul lekia su vėjeliu kita juosta smile.gif

dėkui mirksiukas.gif taip ir darysiu smile.gif

QUOTE(Nestta @ 2008 07 06, 19:15)
rugsėjo 1 dieną 9:00 val. bus 2 metukai smile.gif  ax.gif

kaip fainai thumbup.gif

beje, aš užsilipdžiau ženklą kairėj pusėj ant lango, na apačioje, bet va važinėjau ir mačiau, kad daug kas jį lipdosi dešnėje pusėje unsure.gif gal reik persilipdyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 07 06, 19:22)
beje, aš užsilipdžiau ženklą kairėj pusėj ant lango, na apačioje, bet va važinėjau ir mačiau, kad daug kas jį lipdosi dešnėje pusėje  unsure.gif gal reik persilipdyt  blush2.gif

jei gerai prisimenu, tai ženklą ir reikia lipdyti kairėje pusėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 06, 19:28)
jei gerai prisimenu, tai ženklą ir reikia lipdyti kairėje pusėje smile.gif

na taip, knygutėj parašyta, kad kairėj, bet daugumą matau, kurie dešinėj prisiklijavę ax.gif turi būti, manau, toj pusėj, kur vairuotojo vieta, na tik gale ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 07 06, 19:42)
turi būti, manau, toj pusėj, kur vairuotojo vieta, na tik gale  ax.gif

niu taip.. tai kur tik tų ženklų neprisiklijuoja.. gi jų būna ir ant buferio, ir ant bagažinės..
Atsakyti