QUOTE(vovere74 @ 2008 07 05, 14:53)
wikne - pamenu visai neseniai skaičiau tavo pasisakymus kaip tikiesi išlaikyti egzą. Išlaikei. Dabar tikiesi greit išmokt gerai vairuot...neskubėk. Po truputį ir būsi gera vairuotoja 

QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 05, 15:51)
wikne, viskas tau einas teisinga linkme. Miela skaityt postus, kuriuose matosi noras ir nusiteikimas vairuoti, kas nemalonaus benutiktų. Tie žmonės tikrai vairuos ir gerai vairuos
Gal ir nevietoj ir negražiai čia pasakysiu, bet man nuolat atrodo, kad greit nuleidžiančios rankas (dėl neišlaikyto egzo, dėl žioplos klaidos, nesėkmingos dienos, dėl vyro bambėjimo šalia...), jas avarinėj situacijoj irgi tiesiog nuleis nuo vairo
Taigi, mergės, daugiau rįžto
. Mes moterys, galime tiek, kiek vyrai nė nesapnavo, jei ti pačios to norime
Tai ir norėkim 

Gal ir nevietoj ir negražiai čia pasakysiu, bet man nuolat atrodo, kad greit nuleidžiančios rankas (dėl neišlaikyto egzo, dėl žioplos klaidos, nesėkmingos dienos, dėl vyro bambėjimo šalia...), jas avarinėj situacijoj irgi tiesiog nuleis nuo vairo

Taigi, mergės, daugiau rįžto

aciu mergytes uz nuomones

QUOTE(Gardee @ 2008 07 05, 17:18)
o man merginos dar sunkiai sekas
vairuoju dar tik antrą dieną, bet iš savęs tikiuosi jau daugiau, o dabar tai drebu prieš kiekvieną sankryžą
nu gėda tai žiauriai, bet ką darysi, reiks pratintis, nes labai noooriu vairuot. tik va aš gal nejaučiu mašinos, nes man pastoviai kiti sako dešniau dešniau, o man atrodo, kad ten jau šaligatvis
na nusipirkau 70 ir 90 ženklus, tai lipdysiu, lai kiti mato ir per arti nesiartina
o šiaip dar nespėju visko sužiūrėt, reik reakciją tobulint 

manau dar nelaikas tiketis daugiau....as taip pat dar tik antra diena vairuoju tai smulkes klaideles atleidziu sau