Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(insi @ 2008 07 04, 12:34)
tai jau padarė?

taip jau padare thumbup.gif reiks siandien pas tewus nuwairuot lotuliukas.gif
QUOTE(Honey @ 2008 07 04, 12:40)
O mes vakar su MB taip susipykom  ax.gif Važiuojam į mašinų aikštelę tokią, aš už vairo, sakau jam: pranešk iš anksto, kada reikės sukti, nes aš nežinau.. Susitarėm, žodžiu, važiuojam toliau, kažką kalbam. Jis man sako: stebėk ženklus.. (pauzė) matai, čia papildoma juosta yra? Na, sakau, matau ir ką? (Jau buvom beveik baigę pravažiuot ją). Tai sako - ko nesuki, čia kelias, kurio mums reikia!!  blink.gif  doh.gif  Kaip susinervinau, kirtau ant stabdžių, vos ne vos įsukau į tą kelią, žinokit, pradėjau rėkt ant jo, ko jis anksčiau negali pasakyt, jis ant manęs, kad aš višta nesiklausau ką kalba.. likusį kelią važiavom tylomis  doh.gif  lotuliukas.gif Nesuprantu, anksčiau toks kantrus buvo, o dabar tikisi, kad aš visą Lietuvos kelių žemėlapį vos ne mintinai moku  blink.gif

speju kazkodel kad ir man taip bus..... g.gif nors....gal supras pats kazkada gi nemokejo wairuot.....niekad nepamirsiu ka pirma karta su juo y miesta isvaziavom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 04, 12:27)
niu nea.. gi aš nežvėriškai, moralo neskaitysiu.. tik švelniai stuktelsiu, kad nepamirštum, jog tau reikia vairuoti, vairuoti ir dar kartą vairuoti user posted image kol gausis va taip va user posted image

oi kaip fainai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 04, 11:20)
norejau paklaust  smile.gif  kai gavot teises iskart pradejot vienos vazinet?koks jausmas? ax.gif  blush2.gif

Jo. Iškart moviau viena į darbą. Jausmas nerealus thumbup.gif Nuvažiavau, prisiparkavau atbuliniu aikštelėje tarp kitų mašiniukų ir baisiai patenkinta savim norėjau, kad tai būt mačiusi visa Klaipėda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 04, 10:20)
norejau paklaust  smile.gif  kai gavot teises iskart pradejot vienos vazinet?koks jausmas? ax.gif  blush2.gif

as ir is karto, tik is pradziu netolimais marsrutais, paskui isidrasinau.

o man su MB tas pats - pasakyk sakau gerokai is anksto kur sukt, ka daryt, tai ne paskutine sekunde, o paskui - oj kaip tu posukius idomiai "jemi". tai po keliu tokiu pareiskimu irgi dedu ant stabdziu (pasiziuriu aisku, akd kas is paskos nevaizuotu tuftfutfu), ir skaau: nepatinka - lipk. uzknisa visokie komentarai, pati zinau savo klaidas. paskutiniu metu tyli.
Atsakyti
as MB viena vakara islaipinau kai man morala skaite ir nuvaziavau kelis metrus,paskui grizau atbuliniu pasiimti
nesnekejo pora dienu su manim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 07 04, 16:41)
as MB viena vakara islaipinau kai man morala skaite ir nuvaziavau kelis metrus,paskui grizau atbuliniu pasiimti
nesnekejo pora dienu su manim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nieko sau thumbup.gif
Nu ir man karta buvo, atvaziavom i parde ir reikejo prisiparkuoti, o dar tokioj durnoj vietoj statmentai palei gatve doh.gif, nu tai bandziau kist galu, kad paskui isvaziuot lengviau butu. Ale sunkiai man ten sekesi, dar truputi ikalne, tai vis gesau, tai per daug uzsimetu, tai dar kas nors, o MB jau vos ne rekia "gi jau 5 kartus tau sakau kaip reikia daryt ir vel tu savo!" O as kol pati visaip neisbandau ir nesuprantu kaip turi buti is tikro, tol man nieko ir neiseina blush2.gif Tai jau nesusivaldziau ir uzrekiau, bo ir man paciai kantrybes pritruko ten puse valandos pirmyn atgal i gatve vaziuot ir atbula kist doh.gif Po to karto kol kas neduoda vaziuot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 07 04, 17:46)
Nieko sau  thumbup.gif
Nu ir man karta buvo, atvaziavom i parde ir reikejo prisiparkuoti, o dar tokioj durnoj vietoj statmentai palei gatve doh.gif, nu tai bandziau kist galu, kad paskui isvaziuot lengviau butu. Ale sunkiai man ten sekesi, dar truputi ikalne, tai vis gesau, tai per daug uzsimetu, tai dar kas nors, o MB jau vos ne rekia "gi jau 5 kartus tau sakau kaip reikia daryt ir vel tu savo!" O as kol pati visaip neisbandau ir nesuprantu kaip turi buti is tikro, tol man nieko ir neiseina  blush2.gif Tai jau nesusivaldziau ir uzrekiau, bo ir man paciai kantrybes pritruko ten puse valandos pirmyn atgal i gatve vaziuot ir atbula kist  doh.gif Po to karto kol kas neduoda vaziuot  blush2.gif

sakes kokia nusikaltus tu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
aš niekam neleidau sau proto knist. kitą dieną po teisių išlaikymo teko vežt chebrą, tai buvo visi painstruktuoti 'reiks patarimų - klausiu nereiks - prašom tylėt arba lipt' ir vienam vaikinui pradėjus aiškint sustojau ir liepiau lipt. dabar niek nė nebando aiškint kad kažką darau ne taip, jei komentarų neprašau. tik mama sau tą leidžia doh.gif
Atsakyti
nesnekejo pora dienu su manim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Ir labai sveika. Vyrai, kaip ir vaikai, veiksmus labiau supranta, nei žodžių tiradas biggrin.gif

QUOTE(slyva @ 2008 07 04, 17:46)
Po to karto kol kas neduoda vaziuot  blush2.gif

doh.gif O ką darytų, jei neklausytum, sėstum ir važiuotum? Ar automobilis - ne jūsų bendras turtas (na, ne bendrai gyvenant pirktas) mastau.gif

QUOTE(insi @ 2008 07 04, 18:29)
aš niekam neleidau sau proto knist.

Aš irgi neprisileidau tokių problemų, tai jų ir neturėjau niekad dirol.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 02, 22:04)
O visokius nekulturingus skubancius asilus labai megstu uzspausti retkarciais,pries autobusa labai nepasokines smile.gif Vienas toks neperseniausiai sugalvojo antra juosta pasidaryti man is kaires siauroj gatvelej,as jam pypinu ir rodau kad nelistu,as kairen suku,o jis man spyga ir rodo kad jam tiesiai,as tada jam rodau kad eiles galas va ten... privariau masina prie priekyje stovejusios taip kad jis neuzlistu,ir reikejo matyti,kaip zmogelis mikliai nese kudasiu atbuliniu kai pradejau posuki isimineti lotuliukas.gif ir spygas rodyt pamirso

na super tu thumbup.gif

QUOTE(Vitulka @ 2008 07 03, 08:44)

kaip višta už vairo jaučiaus doh.gif kelis kartus net užgest sugebėjau, o dar kai pipena iš galo, tai pagatava į žemę sulįst  doh.gif

žinok tą pačią bėdą turiu verysad.gif kai man kas nepasiseka, pypina kiti, o man toks stresas iškart prakaitas išmuša, nervai užplūsta ir nežinau kur dėtis doh.gif kažkodėl dabar jačiu, kad niekad nebūsiu gera vairuotoja blush2.gif

QUOTE(vovere74 @ 2008 07 03, 13:23)
Šitas bairis su mažuoju piršteliu, iš Anglijos parėjo. Pažįstamas vienas grįžęs pasakojo, kad ten tai baisus įžeidimas. Teko kelis kartus išbandyti. Veikia thumbup.gif  Iš veidų matosi, kad ne visi įsikerta, bet pasimeta ir įsižeidžia tai tikrai. Ypač jeigu rodydamas tą pirštelį nutaisai ir atitinkamą veido išraišką, tokį pašaipų snukelį hihihi.gif Vyrukai tuoj pradeda blaškytis, ieško ką čia tokio dar mažesnio parodyt hihihi.gif  Tai jeigu nori galutinai pritrenkt (gaila mašinoj sėdint nesigaus) reik parodyt - sekis kelnes ir rodyk. Va tada būna super thumbup.gif  Krenta į spalvą ir bėga. Nes juk taip parodau, kad tik jo kelnėse mažesnis už mano mažąjį pirštelį

geeeras, reiks išbandyt lotuliukas.gif

QUOTE(Dasha @ 2008 07 03, 15:15)

o siaip tai va ant 70 stengiuos nepykt, matos gi kas seniau, kad nelabai vazineja, tai jei koks naujesnis, tai ir uzleidziu jei reik, ir pasivelku is paskos ir nepypinu.. man ir smagu buvo , kai praleisdavo  rolleyes.gif

kad visi tokie pakantūs būtų ax.gif o dabar, jei kas ne taip, iškart pypina, lyg patys tokie nebuvo "septyniasdešimtuoti" ax.gif

QUOTE(wikne @ 2008 07 04, 11:20)
norejau paklaust  smile.gif  kai gavot teises iskart pradejot vienos vazinet?koks jausmas?

man žymiai saugiau ir jaukiau, kai prieky prie manęs sėdi koks geras vairuotojas, nes vienai labai nejauku dar važinėt blush2.gif greičia koks mėnėsis praeitų ax.gif
Atsakyti
zinot ka, nuo pat 15 wal vazinejau bigsmile.gif bigsmile.gif nuvaziavau pas tevus zinoma su MB smile.gif ir atsitiko nelabai malonus dalykas: pasirodo as dar nelabai jauciu desini sona tai pervariau per akmeni ir palanksciau truputy slenksti blush2.gif na bet nesimato taip ziurint.....tik karstis ismuse wiskas sakau nevaziuosiu....o MB uzsispyres sako vaziuosi tu kol ismoksi ir taskas....na tai dar veliau nuvaziavom su draugais susitikt tai taip ir vazinejau po wisa miesta bigsmile.gif aisku gryzimas namo buwo smagiausias nes masinu mazai galiu palekt truputi smile.gif dabar tik rankos kojos dreba....bet nieko apsiprasiu.....tiesa su parkavimu ne kaip sekesi blush2.gif parkavaus priekiu tai wis per widury linijos doh.gif gerai kad vietu daug buwo lotuliukas.gif ..........a ir dar...islipdama wis raktelius pamirsdavau pasiimt doh.gif gerai kad masina ne pati uzsirakina biggrin.gif ....na tai tokie siandienos nuotykiai tikiuosi ryt nebebusiu tokia ziopla ir waziuosiu daug geriau mirksiukas.gif
Atsakyti