QUOTE(denaxa @ 2008 07 02, 22:04)
O visokius nekulturingus skubancius asilus labai megstu uzspausti retkarciais,pries autobusa labai nepasokines

Vienas toks neperseniausiai sugalvojo antra juosta pasidaryti man is kaires siauroj gatvelej,as jam pypinu ir rodau kad nelistu,as kairen suku,o jis man spyga ir rodo kad jam tiesiai,as tada jam rodau kad eiles galas va ten... privariau masina prie priekyje stovejusios taip kad jis neuzlistu,ir reikejo matyti,kaip zmogelis mikliai nese kudasiu atbuliniu kai pradejau posuki isimineti

ir spygas rodyt pamirso
na super tu
QUOTE(Vitulka @ 2008 07 03, 08:44)
kaip višta už vairo jaučiaus

kelis kartus net užgest sugebėjau, o dar kai pipena iš galo, tai pagatava į žemę sulįst
žinok tą pačią bėdą turiu

kai man kas nepasiseka, pypina kiti, o man toks stresas iškart prakaitas išmuša, nervai užplūsta ir nežinau kur dėtis

kažkodėl dabar jačiu, kad niekad nebūsiu gera vairuotoja
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 03, 13:23)
Šitas bairis su mažuoju piršteliu, iš Anglijos parėjo. Pažįstamas vienas grįžęs pasakojo, kad ten tai baisus įžeidimas. Teko kelis kartus išbandyti. Veikia

Iš veidų matosi, kad ne visi įsikerta, bet pasimeta ir įsižeidžia tai tikrai. Ypač jeigu rodydamas tą pirštelį nutaisai ir atitinkamą veido išraišką, tokį pašaipų snukelį

Vyrukai tuoj pradeda blaškytis, ieško ką čia tokio dar mažesnio parodyt

Tai jeigu nori galutinai pritrenkt (gaila mašinoj sėdint nesigaus) reik parodyt - sekis kelnes ir rodyk. Va tada būna super

Krenta į spalvą ir bėga. Nes juk taip parodau, kad tik jo kelnėse mažesnis už mano mažąjį pirštelį
geeeras, reiks išbandyt
QUOTE(Dasha @ 2008 07 03, 15:15)
o siaip tai va ant 70 stengiuos nepykt, matos gi kas seniau, kad nelabai vazineja, tai jei koks naujesnis, tai ir uzleidziu jei reik, ir pasivelku is paskos ir nepypinu.. man ir smagu buvo , kai praleisdavo
kad visi tokie pakantūs būtų

o dabar, jei kas ne taip, iškart pypina, lyg patys tokie nebuvo "septyniasdešimtuoti"
QUOTE(wikne @ 2008 07 04, 11:20)
norejau paklaust

kai gavot teises iskart pradejot vienos vazinet?koks jausmas?
man žymiai saugiau ir jaukiau, kai prieky prie manęs sėdi koks geras vairuotojas, nes vienai labai nejauku dar važinėt

greičia koks mėnėsis praeitų
Moterys myli ausimis, o vyrai - akimis. Todėl moterys dažosi, o vyrai meluoja.