Mergytės - sorry. Nesusilaikiau šito jums neparodžiusi. Nors niekaip negalėjau sugalvot į kurią temelę dėt. Nusprendžiau čia patalpint, nors tai apie mokymasi. Atsiprašau už keiksmažodžius, bet lūžau žiūrėdama ir labai noriu, kad ir jūs pamatytumėt. Po šito vaizdelio - bet kuris instruktorius ar egzaminuotojas - angelas.
P.S. suprantančioms rusiškai, nors keiksmažodžių daugiau nei kitokių žodžių tai:
http://krabjiem.lv/l.....ksanas skola/
Instruktorius - fantastika
Bet būsimo vairuotojo kantrybė pritrenkia.
Jėzau, aš jau būčiau dešimt kartų, jei ne vožtelėjus tam instruktoriui, tai bent jau perrėkus
. Nepakenčiu, kai ant manęs rėkia ir niekam to neleidžiu
Apie veidrodėlius. Manieji šoniniai irgi tolina. Ir gana smarkiai. O jeigu tiksliau, jie tiesiog mažina vaizdą (matyt, kad dugiau arėptų), todėl gaunasi optinė apgaulė. Iš pradžių nervino, paskui pripratau. Kartais, kai sumanau palyginti atstumus iki objekto (realų ir atrodantį), kraupoka palieka. Bet, kadangi nieks niekad nepypina, vis dar tikiuosi, kad niekam nepakišinėju po nosim, manydama, kad dar toli
Insi, išversk, apie ką tu čia
: ,,audžiu minti 'papimpink mano ratus' anketą užpildyt".

Apie veidrodėlius. Manieji šoniniai irgi tolina. Ir gana smarkiai. O jeigu tiksliau, jie tiesiog mažina vaizdą (matyt, kad dugiau arėptų), todėl gaunasi optinė apgaulė. Iš pradžių nervino, paskui pripratau. Kartais, kai sumanau palyginti atstumus iki objekto (realų ir atrodantį), kraupoka palieka. Bet, kadangi nieks niekad nepypina, vis dar tikiuosi, kad niekam nepakišinėju po nosim, manydama, kad dar toli

Aš tokiam keikūnui tai į dantis žiebčiau
pabandytų taip ant manęs parėkaut....
O dėl veidrodėlių - velnias, dabar ir aš susimasčiau, reiks išsiaiškint dėl savųjų, nors atrodo, kad gerai rodo, nei artina nei tolina. Tik gal aš tiek ir tesuprantu

O dėl veidrodėlių - velnias, dabar ir aš susimasčiau, reiks išsiaiškint dėl savųjų, nors atrodo, kad gerai rodo, nei artina nei tolina. Tik gal aš tiek ir tesuprantu

QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 08, 01:00)
: ,,audžiu minti 'papimpink mano ratus' anketą užpildyt".

nugi mano renukui koma, o mtv rodys 'papimpink mano ratus baltic'. ten reik užpildyt anketą ir galbūt atrinks tavo mašiniuką, kad jį pagerintų visaip - prikištų aparatūros, pataisytų, nudažytų

QUOTE(insi @ 2008 07 08, 00:23)
duodu 90 procentų, kad ir policija abi kaltom būtų pripažinę, visgi sustoti sankryžos vidury yra neatleistina. šviesų neskiria mat

o tai jūs tiesiog išsiskyrėt ir tiek? policijos nekvietėt? nes aš tikrai būčiau kvietus, tik prieš tai suskaičiavus iki 10, kad praeitų noras jai vožtelt ir pasakius ką apie ją manau, nes net skaityt pikta

anyway, sėkmės jums toliau prie vairo, tik nebijokit toliau vairuot, nes ne visi vairuotojai dundukai ar teises vos vos, tik egzaminatoriaus geros nuotaikos dėka, išsilaikę

sake moteriske pirma diena y miesta isvaziavo

Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 08, 00:40)
Mergytės - sorry. Nesusilaikiau šito jums neparodžiusi. Nors niekaip negalėjau sugalvot į kurią temelę dėt. Nusprendžiau čia patalpint, nors tai apie mokymasi. Atsiprašau už keiksmažodžius, bet lūžau žiūrėdama ir labai noriu, kad ir jūs pamatytumėt. Po šito vaizdelio - bet kuris instruktorius ar egzaminuotojas - angelas.
P.S. suprantančioms rusiškai, nors keiksmažodžių daugiau nei kitokių žodžių tai:
teko matyt jau sita vaizdeli...net pikta pasidaro kai ji paziuriu

bet gi ir randi neblogu vaizdu

beje, pas mus veidrodeliai nei tolina nei artina...tai is ties labai patogu nereik pastoviai greziotis atgal va

QUOTE(insi @ 2008 07 08, 12:20)
na taip, svarbiausiai, kad gerai baigės
bet vis tiek biški nesupratau - kadangi jos mašina nė neįbrėžta, tik ji jums sumokėjo?

bet vis tiek biški nesupratau - kadangi jos mašina nė neįbrėžta, tik ji jums sumokėjo?
na taip tik ji mums

QUOTE(insi @ 2008 07 08, 09:43)
nugi mano renukui koma, o mtv rodys 'papimpink mano ratus baltic'. ten reik užpildyt anketą ir galbūt atrinks tavo mašiniuką, kad jį pagerintų visaip - prikištų aparatūros, pataisytų, nudažytų 

Ir mes norejom savo papimpint, bet jau nebeleidzia registruotis

QUOTE(insi @ 2008 07 08, 12:20)
na taip, svarbiausiai, kad gerai baigės

atsakau siek tiek konkreciau bo anos zinutes redaguot nebegaliu

QUOTE(slyva @ 2008 07 08, 12:10)
Ir mes norejom savo papimpint, bet jau nebeleidzia registruotis
Pavelavom, reikes turbut laukti sekancio sezono 

jo, gaila, kad pražioplinom

QUOTE(vovere74 @ 2008 07 07, 23:40)
Gerulis cia,super,zvengiau iki nugriuvimo