Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Mergytės - sorry. Nesusilaikiau šito jums neparodžiusi. Nors niekaip negalėjau sugalvot į kurią temelę dėt. Nusprendžiau čia patalpint, nors tai apie mokymasi. Atsiprašau už keiksmažodžius, bet lūžau žiūrėdama ir labai noriu, kad ir jūs pamatytumėt. Po šito vaizdelio - bet kuris instruktorius ar egzaminuotojas - angelas.
P.S. suprantančioms rusiškai, nors keiksmažodžių daugiau nei kitokių žodžių tai:
http://krabjiem.lv/l.....ksanas skola/
Atsakyti
mano pats pirmasis vos vos geresnis buvo unsure.gif
ale gerulis. jaučiu mergina būtų apsiverkusi g.gif
Atsakyti
Instruktorius - fantastika lotuliukas.gif Bet būsimo vairuotojo kantrybė pritrenkia. doh.gif Jėzau, aš jau būčiau dešimt kartų, jei ne vožtelėjus tam instruktoriui, tai bent jau perrėkus lotuliukas.gif . Nepakenčiu, kai ant manęs rėkia ir niekam to neleidžiu schmoll.gif

Apie veidrodėlius. Manieji šoniniai irgi tolina. Ir gana smarkiai. O jeigu tiksliau, jie tiesiog mažina vaizdą (matyt, kad dugiau arėptų), todėl gaunasi optinė apgaulė. Iš pradžių nervino, paskui pripratau. Kartais, kai sumanau palyginti atstumus iki objekto (realų ir atrodantį), kraupoka palieka. Bet, kadangi nieks niekad nepypina, vis dar tikiuosi, kad niekam nepakišinėju po nosim, manydama, kad dar toli smile.gif

Insi, išversk, apie ką tu čia blush2.gif : ,,audžiu minti 'papimpink mano ratus' anketą užpildyt".
Atsakyti
Aš tokiam keikūnui tai į dantis žiebčiau bash.gif pabandytų taip ant manęs parėkaut....
O dėl veidrodėlių - velnias, dabar ir aš susimasčiau, reiks išsiaiškint dėl savųjų, nors atrodo, kad gerai rodo, nei artina nei tolina. Tik gal aš tiek ir tesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 08, 01:00)
Insi, išversk, apie ką tu čia  blush2.gif : ,,audžiu minti 'papimpink mano ratus' anketą užpildyt".

nugi mano renukui koma, o mtv rodys 'papimpink mano ratus baltic'. ten reik užpildyt anketą ir galbūt atrinks tavo mašiniuką, kad jį pagerintų visaip - prikištų aparatūros, pataisytų, nudažytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 08, 00:23)

duodu 90 procentų, kad ir policija abi kaltom būtų pripažinę, visgi sustoti sankryžos vidury yra neatleistina. šviesų neskiria mat doh.gif
o tai jūs tiesiog išsiskyrėt ir tiek? policijos nekvietėt? nes aš tikrai būčiau kvietus, tik prieš tai suskaičiavus iki 10, kad praeitų noras jai vožtelt ir pasakius ką apie ją manau, nes net skaityt pikta doh.gif atstumo nesilaikyt aišku blogai, bet spalvų neskiriant prie vairo sėst ir dar vidury sankryžos stot išvis neatleistina. gal ji teises nusipirko? g.gif
anyway, sėkmės jums toliau prie vairo, tik nebijokit toliau vairuot, nes ne visi vairuotojai dundukai ar teises vos vos, tik egzaminatoriaus geros nuotaikos dėka, išsilaikę mirksiukas.gif

sake moteriske pirma diena y miesta isvaziavo unsure.gif aisku ji pripazino kad yra kalta tai MB ir klausia jos"tai kaip graziuoju ar policija kvieciam?"tai moteriske sutiko be policijos (turbut ir pas pacia laikinos teises tai po 2 meteliu nesinori vel laikyt egzo ax.gif )na tai atsiskaitem pinigeliais bo pas ja ne ybrezimo nebuvo o mum priekine lempa isduzo verysad.gif na bet uzteks apie tai kas buwo-prazuvo....bet kam taip galejo nutikt....

Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 08, 00:40)
Mergytės - sorry. Nesusilaikiau šito jums neparodžiusi. Nors niekaip negalėjau sugalvot į kurią temelę dėt. Nusprendžiau čia patalpint, nors tai apie mokymasi. Atsiprašau už keiksmažodžius, bet lūžau žiūrėdama ir labai noriu, kad ir jūs pamatytumėt. Po šito vaizdelio - bet kuris instruktorius ar egzaminuotojas - angelas.
P.S. suprantančioms rusiškai, nors keiksmažodžių daugiau nei kitokių žodžių tai:

teko matyt jau sita vaizdeli...net pikta pasidaro kai ji paziuriu ax.gif turbut jei ant manes taip stugautu tai nedelsdama lipciau is masinos ir gyvenime su tokiu nevazineciau schmoll.gif

bet gi ir randi neblogu vaizdu mirksiukas.gif thumbup.gif

beje, pas mus veidrodeliai nei tolina nei artina...tai is ties labai patogu nereik pastoviai greziotis atgal va mirksiukas.gif
Atsakyti
na taip, svarbiausiai, kad gerai baigės smile.gif
bet vis tiek biški nesupratau - kadangi jos mašina nė neįbrėžta, tik ji jums sumokėjo?
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 08, 12:20)
bet vis tiek biški nesupratau - kadangi jos mašina nė neįbrėžta, tik ji jums sumokėjo?

na taip tik ji mums ax.gif blush2.gif kad tuo metu tokie wisi isigande buwom tik po kazkiek laiko susivokem kas kaip ir del ko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 08, 09:43)
nugi mano renukui koma, o mtv rodys 'papimpink mano ratus baltic'. ten reik užpildyt anketą ir galbūt atrinks tavo mašiniuką, kad jį pagerintų visaip - prikištų aparatūros, pataisytų, nudažytų ax.gif

Ir mes norejom savo papimpint, bet jau nebeleidzia registruotis doh.gif Pavelavom, reikes turbut laukti sekancio sezono ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 08, 12:20)

atsakau siek tiek konkreciau bo anos zinutes redaguot nebegaliu blush2.gif ....ne del to kad jos masina neybrezta sumokejo....tiesiog ji pripazino kad yra kalta ir paprase be policijos(nors jau buvom pasiryze ja kviest) o pinigeliais...na paklause kiek duoti ax.gif tai MB pasake tiek kiek kainuoja lempa( o ji tikrai daug nekainuoja ) smile.gif ....tiesiog ir mes ir pati moteriske buwom labai isigande ir galbut neivertinom situacijos taip kaip reikejo....ir tikrai ji mokejo ne del to kad jos masina liko sveika o musu ne...tiesiog mes labai draugiskai susitarem ir wiska isiaiskinom be jokiu pykciu...matomai pati moteriske nelabai smagiai pasijaute tai atsilygino kaip galejo....jei butu kas nutike ir jos masiniukui tuomet butu buve viskas kitaip.....na nelabai as moku paaiskint sia situacija bet esme tame kad mes jos neterorizavom pinigu nekaulijom ir purvais nedrabstem , ji pati pasiule pinigeliais ir viskas.o kadangi mum reikejo keist zibinta tai ir paemem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 07 08, 12:10)
Ir mes norejom savo papimpint, bet jau nebeleidzia registruotis doh.gif Pavelavom, reikes turbut laukti sekancio sezono ax.gif

jo, gaila, kad pražioplinom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 07 07, 23:40)

Gerulis cia,super,zvengiau iki nugriuvimo thumbup.gif Instruktorius matosi zmogus neblogas,tik nervai jam visiskai pareje... lotuliukas.gif Beje,ten ant krovinines kazkokios vaziuoti mokina,matosi grabas toks...
Atsakyti