QUOTE(slyva @ 2008 07 09, 17:30)
Furu, visokiu autobusu ir tt ir as nemegstu, jau kai pamatau is puses kilomentro sustresuoju

o jos dar taip buna prisiklijuoja prie siknos... Nu aisku, taikosi lenkti, bet man kaip is siaubako jausmas, kad tuoj mirsiu :ohTai pasitraukiu desiniau, kad tik greiciau aplenktu...
aš kažkaip tokios ar panašios baimės dideliems kelio rykliams nejutau
Bet papasakosiu jums šiandienos nuotykius. Sumanėm su trijom draugėm palėkt į užmiesčio barą. Aš dar pakeliui tokin kiemukan įsukau užpildytų kasečių printeriui pasiimt. Iš to kiemuko reikia į judrią pargindinė gatvę išvažiuot, judu po truputį nuo kalniuko, dairaus, mašinų daug, bandau sustot - stabdžių nė kvapo

Kol aš juos minkiau jau mašiniuko nosis pagrindiniam kely (ačiūdie, visi ,,dūros blondinės, kuri tikriausiai teises nusipirko" sustojo praleist). Tvarka. Važiuojam toliau. Viskas gerai, stabdžiai atsigavo

Jau koks puskilometris iki baro judam į kalniuką kaimo keliuku ir čia mano mašinytė puikiausiai važiavusi į tą kalniuką jau kokį kilometrą, ima ir keistai nudusta

Bandau užvest - akumas nerišliai kažką sumurma, po kelių bandymų, nė nebekvėpuoja

. Stovim per kelio vidurį. Draugiškai pasitarusios, ant laisvo nuriedam atbulom labiau į kelkraštį, stabdau, stabdžių nėr

(kad ant laisvo taip būna buvau girdėjusi), tik čia jau aš į griovį nenorėdama rankinį užtraukiau

Ale vistiek pavažiavom per toli ir sustojom per vidurį įvažiavimo į kažkokį apleistą vienkiemį. iš pradžių galvojom, mat jį šunys, negyvenamas, o paskui žiūrim atidarda toks palaikis perrūdryjęs busiukas, kad jį kur

Pristabdė, žiūri. Draugės davai stumt mano mašiniuką atgal į kalną, kad tas pravažiuot galėtų. Smulkmena, trim moteriškėm viskas palei jėgas

poros metrų užteko. Bet žiūrim, ko tas busikas nebevažiuoja. O jis pasirodo žvyre pastrigo, tik kaukia ir buksuoja

Žodžiu, skambinu SB, aiškinu, kad nudusus mašina kažkur ten, aš einu į barą su draugėm. Kaip grįšim, aišku, jau jo problemos (nes jis remontuoja mano mašiną) . Sutarėm. Ir čia vienai iš draugių, topteli geniali mintis: gal pabandyt dar kartą užvest?

. A gaila? pabandau, ir .... užsiveda kuo puikiausiai

Sulipam, nuvažiuojam į barą (įsivaizduoju, kaip tas atrodė to busiko vairuotojui, kuris, beje liko toliau kankintis) ir skambinu SB, kad šį kartą jam pasisekė, iš darbo gali nelėkti
Parvažiuojant nuotykių nebebuvo. Bet jau mašiniuką teks rimtai žiūrėt

baisoka, ypač su tais stabdžiais

O neskaitant to mano laisvadienis visai puikiai pasisekė