Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(comep @ 2008 07 13, 20:33)
ateinu pasigirti kad siandien is jurbarko namo vairavau  blush2.gif
ir visai fainai  bigsmile.gif  blush2.gif
aisku mane lenke visi kas galejo nes purpinau 80 greiciu alia varau-muzikike groja,dainuoju ir man la fa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir net pati kelias masinas lenkiau nes vaziavo vos 50-60  blush2.gif
cia aisku mazi pasiekimai bent man smagu  blush2.gif

kaip saunu bigsmile.gif saunuole thumbup.gif ....ir kaip savijauta po ilgos keliones? rolleyes.gif
Atsakyti
O as vakar pirma karta nakti vairavau (issilaikiau egza pries nepilnus pora men). Tai karta pamirsau sviesas ilgas i trumpas perjungti blush2.gif bet siaip gerai sekes..
na, dar tokia staigmenele lauke- nakti ant kelio 3 karves klaidziojo blink.gif blink.gif blink.gif gerai, kad negreit lekiau, tai spejau sustabdyt. vyra mazumele pasiurpinau, nes jis nelabai ziurejo i kelia ir nesitikejo tokiu ivykiu(ant stabdziu nekirtau, bet reikejo neblogai stabdyt).
bet smagu- pirma karta teko ir vyra po baliaus parvezti(vestuviu)- galejo atsipalaiduoti kaip reikalas lotuliukas.gif bo as siaip ar taip negeriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 13, 21:09)
kaip saunu bigsmile.gif saunuole thumbup.gif ....ir kaip savijauta po ilgos keliones? rolleyes.gif

ejau po dusu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2008 07 13, 21:11)
O as vakar pirma karta nakti vairavau (issilaikiau egza pries nepilnus pora men). Tai karta pamirsau sviesas ilgas i trumpas perjungti blush2.gif bet siaip gerai sekes..
na, dar tokia staigmenele lauke- nakti ant kelio 3 karves klaidziojo blink.gif  blink.gif  blink.gif gerai, kad negreit lekiau, tai spejau sustabdyt. vyra mazumele pasiurpinau, nes jis nelabai ziurejo i kelia ir nesitikejo tokiu ivykiu(ant stabdziu nekirtau, bet reikejo neblogai stabdyt).
bet smagu- pirma karta teko ir vyra po baliaus parvezti(vestuviu)- galejo atsipalaiduoti kaip reikalas lotuliukas.gif bo as siaip ar taip negeriau ax.gif

saunuole thumbup.gif o kaip siaip sekasi vazineti? ar su automatu vazineji? as vis pasvajoju apie automata, kad kalniukai ne tokie baisus butu blush2.gif Nes dabar kad nepariedeciau labai letai pajudu... doh.gif
o siandien pas tevus vaziuoju, truputi baisoka, kad koks skvalas neuzeitu... doh.gif
tiesa, buvo dar juokinga situacija pries pora dienu, vaziavau mieste, susiplanavau kur kada suksiu ir pan. Ivaziuoju i zieda ir niekaip kitaip nepavyksta nuvaziuoti iki ten kur man reikia, gavau issukt pirmam isvaziavime, nes fura sukosi doh.gif Tai nusukau i priesinga puse, bet paskui pagalvojau, kad netgi geriau gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 07 14, 08:44)
saunuole  thumbup.gif o kaip siaip sekasi vazineti? ar su automatu vazineji? as vis pasvajoju apie automata, kad kalniukai ne tokie baisus butu  blush2.gif Nes dabar kad nepariedeciau labai letai pajudu... doh.gif
o siandien pas tevus vaziuoju, truputi baisoka, kad koks skvalas neuzeitu... doh.gif
tiesa, buvo dar juokinga situacija pries pora dienu, vaziavau mieste, susiplanavau kur kada suksiu ir pan. Ivaziuoju i zieda ir niekaip kitaip nepavyksta nuvaziuoti iki ten kur man reikia, gavau issukt pirmam isvaziavime, nes fura sukosi doh.gif Tai nusukau i priesinga puse, bet paskui pagalvojau, kad netgi geriau gavosi  thumbup.gif

Taip , su automatu. Ta musu masina- jos beveik nereikia valdyti lotuliukas.gif protinga, zodziu tongue.gif
siaip gerai sekas vazineti- daug nevazineju, ypac po ligonines, kai su pilvinuku pagulejom- buvo visokiu skausmeliu, tai masinoj beveik guledavau vaziuodama thumbup.gif teko vyrui vairuoti.
O dabar jau normaliai, tikiuos nepersitempdama pavazineti. nors visa diena masinos ner, o vakare jau pilvuka tempia- tai irgi nesinori rizikuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,priimkit ir mane i savo buri 4u.gif issilaikiau teises 06.28,va praeita antradieni masiniuka jau atsivarem ir jau vazinejau keleta kartu,va penktadieni iki ukmerges vaziavom,vakar gryzom...tik nelabai galiu vazinet,nes technikines dar neturim,na bet jau rizikavom si karta,va ryt technikine,signalizacija dar reikia kad ivestu ir pagaliau galesiu normaliai vazineti wub.gif
oi tiek daug cia prirasiau,tikiuosi nesupyksit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 07 14, 12:50)
Sveikutes,priimkit ir mane i savo buri 4u.gif issilaikiau teises 06.28,va praeita antradieni masiniuka jau atsivarem ir jau vazinejau keleta kartu,va penktadieni iki ukmerges vaziavom,vakar gryzom...tik nelabai galiu vazinet,nes technikines dar neturim,na bet jau rizikavom si karta,va ryt technikine,signalizacija dar reikia kad ivestu ir pagaliau galesiu normaliai vazineti wub.gif

As si sestadieni issilaikiau teises, tai dabar laukiu kol jas galesiu atsiimti ax.gif . Vazineti tai labai norisi, tik kad dar masiniuko neturiu, o ir draugas savaji siandien pardave, tai teks laukti, kol koki nors gausime thumbup.gif , ir tuomet jau pirksiu 70 zenkliuka ir leksiu bigsmile.gif . O tai per laika ir pamirsiu kaip vaziuoti...
Atsakyti
As tai niekur Vilniuj nerandu 90 zenkliuko g.gif gal kas neseniai pirko ir gali pasakyti kur?
Atsakyti
QUOTE(ashiuke @ 2008 07 14, 13:50)

sveikute mirksiukas.gif smagu kad ir tu prisijungei prie musu 4u.gif smile.gif smagu kad jau vazineji ir pasidalini savo patirtim ir su mum mirksiukas.gif

deja as jau gal antra savaite nevazineju verysad.gif pradejau labai bijoti unsure.gif MB vis siulo ir siulo vairuot o as vis atsisakau ir atsisakau ax.gif sako kad isivarysiu sau baimes kompleksa nu bet negaliu persilauzt....ir noriu vairuot bet tuo paciu ir bijau....cia per ta nelemta"bum" blush2.gif unsure.gif ....dabar laukiu kol ir mano vardu draudima padarys gal tuomet bus drasiau...bet vistiek labai bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 14, 14:17)
sveikute mirksiukas.gif smagu kad ir tu prisijungei prie musu 4u.gif  smile.gif smagu kad jau vazineji ir pasidalini savo patirtim ir su mum mirksiukas.gif

deja as jau gal antra savaite nevazineju verysad.gif pradejau labai bijoti unsure.gif MB vis siulo ir siulo vairuot o as vis atsisakau ir atsisakau ax.gif sako kad isivarysiu sau baimes kompleksa nu bet negaliu persilauzt....ir noriu vairuot bet tuo paciu ir bijau....cia per ta nelemta"bum" blush2.gif  unsure.gif ....dabar laukiu kol ir mano vardu draudima padarys gal tuomet bus drasiau...bet vistiek labai bijau unsure.gif

Nebijok, pabandyk persilauzti ir apie jokius BUM net negalvoti 4u.gif . Taip bus drasiau. Juk egzamina islaikei, vadinasi visks gerai. Vaziuok, kada bus maziau masinu, ne toks intensyvus eismas ir viskas bus tvarkoje. As irgi stengiuosi visas blogas mintis varyti lauk, bet bus matyt, kai jau pati vaziuosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 07 14, 15:24)
Nebijok, pabandyk persilauzti ir apie jokius BUM net negalvoti  4u.gif . Taip bus drasiau. Juk egzamina islaikei, vadinasi visks gerai. Vaziuok, kada bus maziau masinu, ne toks intensyvus eismas ir viskas bus tvarkoje. As irgi stengiuosi visas blogas mintis varyti lauk, bet bus matyt, kai jau pati vaziuosiu  doh.gif

as taip ir stengiuos daryt bet kolkas nesigauna verysad.gif wisuomet taip svajojau vairuoti o dabar kuo toliau tuo labiau bijau doh.gif ....kas be ko kad kol ygusiu, vazinesiu tuomet kai maziau masinu o beto ir masina man per didele as jos nejauciu blink.gif .... is tiesu anksciau galvodavau kad vairuoti yra zymiai lengviau ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 14, 15:38)
as taip ir stengiuos daryt bet kolkas nesigauna  verysad.gif wisuomet taip svajojau vairuoti o dabar kuo toliau tuo labiau bijau doh.gif ....kas be ko kad kol ygusiu, vazinesiu tuomet kai maziau masinu o beto ir masina man per didele as jos nejauciu blink.gif .... is tiesu anksciau galvodavau kad vairuoti yra zymiai lengviau  ax.gif ...

Kai uzsirasiau vairavimui i mokykla ir as maniau, kad vairuoti nera labai sunku, juolab, kad sedi vos ne kasdien masinoje ir matai, kaip kas yra daroma. Kai pati atsisedau prie vairo, nuomone is karto pasikeite doh.gif . Niekaip nesupratau, kodel tas ir anas nesigauna g.gif . Juk viska zinojau! biggrin.gif . Pasirodo ne visada vien tik zinojimas padeda... reikia praktikos wink.gif
Atsakyti