Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(vovere74 @ 2008 07 15, 11:22)
Važiuosiu iki Kauno viena, ten pasiimsiu sesę. Tik mažai iš jos naudos. Pati ji nevairuoja ir gyvena ne Lietuvoj. Tai dar mažiau už mane orientuojasi. Nebent galės į navigatorių žiūrėt ir sakyt kur sukt. Nors jis ir pats pasako.
O kaip čia suprast google maps? kaip ieškot čia taip? Man reik Rūdninkų kaime miškuose karinės Lūšiukų stovyklos.

maps.google.com, bet dabar paziurejau, kad per miskus ten jokiu keliuku nera lietuvoj.. miestai tik labai gerai.
O sitas gal padetu daugiau:
http://beta.maps.lt/zemelapis
Atsakyti
QUOTE(nu ir kas @ 2008 07 15, 11:35)
maps.google.com, bet dabar paziurejau, kad per miskus ten jokiu keliuku nera lietuvoj.. miestai tik labai gerai.
O sitas gal padetu daugiau:
http://beta.maps.lt/zemelapis

To ko reikia ir nerandu verysad.gif bet vistiek ačiū, ieškosiu dar.
Atsakyti
ne šito ieškot?
user posted image
Atsakyti
na jus saunuoles drinks_cheers.gif o man pries kelias dienas buvo metai kaip teises islaikiusi, tai ta proga bandziau pasivazinet siek tiek... na visai nieko kaip pirma kart mieste po tiek laiko rolleyes.gif db niekaip nesiryztu antram pasivazinejimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2008 07 15, 14:19)
na jus saunuoles  drinks_cheers.gif  o man pries kelias dienas buvo metai kaip teises islaikiusi, tai ta proga bandziau pasivazinet siek tiek... na visai nieko kaip pirma kart mieste po tiek laiko  rolleyes.gif  db niekaip nesiryztu antram pasivazinejimui  ax.gif

o tai anksciau nevazinedavot?kodel nesiryztat antram kartui? unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 15, 13:02)
ne šito ieškot?
user posted image

Taip, to paties kaimelio. Tik kur ten ta stovykla tai sakė, kad net nuorodų nėra, neįsivaizduoju į kurią pusę ten reiks važiuot. Klausiu vietinių nuvažiavusi.
O kur tą žemėlapį gavot? Čia iš tos pačios nuorodos http://beta.maps.lt/zemelapis ?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
tikiuosi priimsit i savo buri, esu pakankamai igudusi vairuotoja, teises turiu jau net kokius 3 menesius blush2.gif taigi paskaitinejau temoj - tiesiog viskas "pa dušam" bigsmile.gif, taip sakant kolegos...
na ir taip kazkaip geda buvo su tuo 70 vazinet, kol kas savo auto neturiu - "lauzau" tevu auto, bet paskaiciau - leksiu ieskot 90 drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip smile.gif
Atsakyti
[quote=blink*blink,2008 07 15, 16:32]
sveikutes 4u.gif
tikiuosi priimsit i savo buri, esu pakankamai igudusi vairuotoja, teises turiu jau net kokius 3 menesius blush2.gif taigi paskaitinejau temoj - tiesiog viskas "pa dušam" bigsmile.gif, taip sakant kolegos...
na ir taip kazkaip geda buvo su tuo 70 vazinet, kol kas savo auto neturiu - "lauzau" tevu auto, bet paskaiciau - leksiu ieskot 90 drinks_cheers.gif
[/q

sveikute mirksiukas.gif zinoma priimsim 4u.gif
o man kaip tik labiau patinka su 70 zenku vazinet bent jau wisi mato kas uz vairo sedi blush2.gif ax.gif nors dar kai buwau be teisiu visiem sakydavau kad jokiu budu jokiu zenklu nesiklijuosiu nelygis turbut buwo lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=wikne,2008 07 15, 16:36]
[quote=blink*blink,2008 07 15, 16:32]
sveikutes 4u.gif
[/q

sveikute mirksiukas.gif zinoma priimsim 4u.gif
o man kaip tik labiau patinka su 70 zenku vazinet bent jau wisi mato kas uz vairo sedi blush2.gif ax.gif nors dar kai buwau be teisiu visiem sakydavau kad jokiu budu jokiu zenklu nesiklijuosiu nelygis turbut buwo lotuliukas.gif blush2.gif
[/quote]

cool.gif ne pointas taip sakant... siaip tai auto gali tekt dalintis ir su kt zmonem, tai kazkaip.... blush2.gif o kadangi nusimato keliones ir autostradom, tai manau geriausiai bus 90 wink.gif
Atsakyti
o man, merginos, nesiseka parkuotis verysad.gif kai mokiausi, aikštelėje didelų problemų neturėjau, bet dabar bijau kažkur važiuot, nes nemoku pastatyt mašinos blush2.gif grįžau vakar po kelionės iš vienos Lietuvos pusės į kitą, viskas buvo labai gerai, tokį kelią puikiai įveikiau, bet va atvažiavau į kiemą ir pastatyti mašinos niekaip neina verysad.gif visi sako man, kad dar nejaučiu gabaritų, vėliau priprasiu, visiems taip būna, bet manęs tai neguodžia ax.gif kaip gi man važiuot dabar kurnors, jei pastaty mašinos neišeina biggrin.gif ir juokinga, ir graudu, ir baisiai gėda blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 07 15, 16:52)
o man, merginos, nesiseka parkuotis  verysad.gif kai mokiausi, aikštelėje didelų problemų neturėjau, bet dabar bijau kažkur važiuot, nes nemoku pastatyt mašinos  blush2.gif grįžau vakar po kelionės iš vienos Lietuvos pusės į kitą, viskas buvo labai gerai, tokį kelią puikiai įveikiau, bet va atvažiavau į kiemą ir pastatyti mašinos niekaip neina  verysad.gif visi sako man, kad dar nejaučiu gabaritų, vėliau priprasiu, visiems taip būna, bet manęs tai neguodžia  ax.gif kaip gi man važiuot dabar kurnors, jei pastaty mašinos neišeina  biggrin.gif ir juokinga, ir graudu, ir baisiai gėda  blush2.gif  biggrin.gif

Oi, nesijaudink taip 4u.gif 4u.gif 4u.gif Su laiku tikrai viska perprasi ir pajausi visus masinos gabaritus. Juk tas parkavimasis aiksteleje yra visai kitoks nei realiame gyvenime. Man aiksteleje visiskai jokiu problemu nebudavo, instruktorius duodavo vis sudetingiau, bet as ta parkavimasi vistiek iveikdavau. Egzaminas irgi be problemu thumbup.gif . Bet va pasiziuresim kaip bus praktikoj ir realybej doh.gif . Manau, kad ne is tolo nebus taip, kaip aiksteleje unsure.gif .

Taigi nesigedink, nebijok - viskas su laiku bus OK! wink.gif
Atsakyti