QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 16, 14:38)
Na, man su parkingu niekada jokių problemų nebuvo, jaučiu malonumą parkuotis, visada stengiuosi tai daryti galu - taip mašina menevringesnė, bet vis dar pasitaiko, kad nepastebiu (tiksliau pamirštu pasižiūrėti) ženklų. Ne, šalutiniu ar pagrindiniu važiuoju, tai ačiūdie, visada žinau

, bet jau kelis kart buvo, kad nepasižiūriu iš kokios juostos galima ar negalima važiuot tiesiai

Va ir vakar: siaura gatvelė, mano kryptim dvi juostos, stoviu kairiojoje, man reikia tiesiai. Ir kol dega raudona, mąstau ar galima varyt tiesiai iš šios juostos, ar ne, nes ženklas tai jau už nugaros likęs

Kadangi nežinau tiksliai, aišku suku kairėn (maža kas), o paskui pykstu ant savęs. Ne kad vingį apsukt teko o kad pamiršau į ženklą žvilgtelt
Na jo,mes tik sianakt is atostogu-(valkatavimo keliais-netikslingo benzo deginimo) grizome,tai Klaipedoj isvis bludinejau,daug ka tiesiog "na ura" susirasdavom,ir sankryzose gryba pjoviau (kur nepjausi kai nezinai kur vaziuoti o dukrele pamirso laiku i zemelapi pasiziureti

),aisku kaip visada neapsiejom be papildomo "garbes rato" apie ta didiji zieda

Bet cia viskas niekis palyginus su bludinejimu po Liepoja,ten gi dar tie tramvajai

Savaite valkatavom po Latvija,ir visa laika mane gasdino mintis kad grizti vel reiks per Liepoja.Nieko,grizom,kazkur apie vidurnakti kazkokioj sankryzoj miesto centre klausem policininku kaip cia mums Klaipedos pusen isvaziuoti(jau visai uzsibludijusios buvom)-paaiskino labai kruopsciai su pakartojimais (nugi blondines masinoj sedejo

)

Vnz.,atostogos smagios gavosi,prisivazinejau iki soties