Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Darlinyte @ 2008 07 15, 16:59)
Oi, nesijaudink taip  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Su laiku tikrai viska perprasi ir pajausi visus masinos gabaritus. Juk tas parkavimasis aiksteleje yra visai kitoks nei realiame gyvenime. Man aiksteleje visiskai jokiu problemu nebudavo, instruktorius duodavo vis sudetingiau, bet as ta parkavimasi vistiek iveikdavau. Egzaminas irgi be problemu  thumbup.gif . Bet va pasiziuresim kaip bus praktikoj ir realybej  doh.gif . Manau, kad ne is tolo nebus taip, kaip aiksteleje  unsure.gif .

Taigi nesigedink, nebijok - viskas su laiku bus OK! wink.gif

dėkoju už palaikymą biggrin.gif 4u.gif
vat tą ir sakau, kai mokiaus aikstelėj - be problemų, realybėj - nieko neišeina blush2.gif na žinau, kad su laiku viskas bus gerai, bet va šiuo metu man atrodo, kad niekad nepasiseks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 07 15, 17:06)
dėkoju už palaikymą  biggrin.gif  4u.gif
vat tą ir sakau, kai mokiaus aikstelėj - be problemų, realybėj - nieko neišeina  blush2.gif na žinau, kad su laiku viskas bus gerai, bet va šiuo metu man atrodo, kad niekad nepasiseks  verysad.gif

Siandien neisejo, tai ryt vaziuosiu pasiimti jau savo teisiu. Paskui lauksiu savo masiniuko, nes kaip tik dabar ir ieskom wub.gif Tai kai jau pradesiu pati vazineti, bus matt ir man, kaip cia su tuo parkavimusi... Manau, bus baisu g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 07 15, 18:06)
dėkoju už palaikymą  biggrin.gif  4u.gif
vat tą ir sakau, kai mokiaus aikstelėj - be problemų, realybėj - nieko neišeina  blush2.gif na žinau, kad su laiku viskas bus gerai, bet va šiuo metu man atrodo, kad niekad nepasiseks  verysad.gif

zinai ir man nesigauna prisiparkuot mirksiukas.gif 4u.gif wis pasistadydavau masina per vidury linijos ar istrizai....bet nesukau sau del to galwos.... lotuliukas.gif ismoksim dar mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
nors ir senokas straipsnis, bet gal kuri neskaitet...
http://www.lrytas.lt...vairuotojas.htm
as pasiurpau blink.gif
Atsakyti
Man su parkingu irgi kol kas didziausios problemos doh.gif Bet po zingsneli vis judu i prieki, o kol mokausi, stengiuosi isvengt sudetingesniu situaciju. Jau ismokau darbe pasistatyt lygiai tarp liniju, namu kieme uzvaziuot vienu ratu ant pakankamai auksto bordiuro, jei statausi gatveje ismokau pavaziuot atbula i didele ikalne ir t.t. Po zingsneli ir ismoksiu smile.gif Gaila tik, kad prie namu praktikuotis nelabai iseina, nes judejimas nemazas ir nesinori uzkist eismo ilgam, kol siaip ne taip ikisiu i koki tarpa blush2.gif
Atsakyti
Na, man su parkingu niekada jokių problemų nebuvo, jaučiu malonumą parkuotis, visada stengiuosi tai daryti galu - taip mašina menevringesnė, bet vis dar pasitaiko, kad nepastebiu (tiksliau pamirštu pasižiūrėti) ženklų. Ne, šalutiniu ar pagrindiniu važiuoju, tai ačiūdie, visada žinau biggrin.gif , bet jau kelis kart buvo, kad nepasižiūriu iš kokios juostos galima ar negalima važiuot tiesiai doh.gif Va ir vakar: siaura gatvelė, mano kryptim dvi juostos, stoviu kairiojoje, man reikia tiesiai. Ir kol dega raudona, mąstau ar galima varyt tiesiai iš šios juostos, ar ne, nes ženklas tai jau už nugaros likęs doh.gif Kadangi nežinau tiksliai, aišku suku kairėn (maža kas), o paskui pykstu ant savęs. Ne kad vingį apsukt teko o kad pamiršau į ženklą žvilgtelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 16, 14:38)
Na, man su parkingu niekada jokių problemų nebuvo, jaučiu malonumą parkuotis, visada stengiuosi tai daryti galu - taip mašina menevringesnė, bet vis dar pasitaiko, kad nepastebiu (tiksliau pamirštu pasižiūrėti) ženklų. Ne, šalutiniu ar pagrindiniu važiuoju, tai ačiūdie, visada žinau  biggrin.gif , bet jau kelis kart buvo, kad nepasižiūriu iš kokios juostos galima ar negalima važiuot tiesiai  doh.gif Va ir vakar: siaura gatvelė, mano kryptim dvi juostos, stoviu kairiojoje, man reikia tiesiai. Ir kol dega raudona, mąstau ar galima varyt tiesiai iš šios juostos, ar ne, nes ženklas tai jau už nugaros likęs doh.gif Kadangi nežinau tiksliai, aišku suku kairėn (maža kas), o paskui pykstu ant savęs. Ne kad vingį apsukt teko o kad pamiršau į ženklą žvilgtelt doh.gif

Na jo,mes tik sianakt is atostogu-(valkatavimo keliais-netikslingo benzo deginimo) grizome,tai Klaipedoj isvis bludinejau,daug ka tiesiog "na ura" susirasdavom,ir sankryzose gryba pjoviau (kur nepjausi kai nezinai kur vaziuoti o dukrele pamirso laiku i zemelapi pasiziureti doh.gif ),aisku kaip visada neapsiejom be papildomo "garbes rato" apie ta didiji zieda doh.gif lotuliukas.gif Bet cia viskas niekis palyginus su bludinejimu po Liepoja,ten gi dar tie tramvajai blink.gif lotuliukas.gif Savaite valkatavom po Latvija,ir visa laika mane gasdino mintis kad grizti vel reiks per Liepoja.Nieko,grizom,kazkur apie vidurnakti kazkokioj sankryzoj miesto centre klausem policininku kaip cia mums Klaipedos pusen isvaziuoti(jau visai uzsibludijusios buvom)-paaiskino labai kruopsciai su pakartojimais (nugi blondines masinoj sedejo lotuliukas.gif ) lotuliukas.gif Vnz.,atostogos smagios gavosi,prisivazinejau iki soties thumbup.gif
Atsakyti
vakar per radija girdejau (tik labai netiksliai,per velai sureagavau kas sakoma)
kad lyg nuo rudens lietuvoje vairavimo pradinukai vazines ne su 70/90 o su zenklu kuriame pavaizduotas lapas unsure.gif
kaip kad vazineja visi sviezieji visoje europoje.....
nenoriu padaryti gando,tai gal sakau kas tiksliau girdejote
Atsakyti
Ir as ta girdejau drinks_cheers.gif Labai logiskas sprendimas butu. Bet musu forumas puse zavesio prarastu be nuolatiniu diskusiju 70 ar 90 klijuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 07 17, 09:15)
Ir as ta girdejau drinks_cheers.gif  Labai logiskas sprendimas butu. Bet musu forumas puse zavesio prarastu be nuolatiniu diskusiju 70 ar 90 klijuot lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2008 07 17, 09:15)
Bet musu forumas puse zavesio prarastu be nuolatiniu diskusiju 70 ar 90 klijuot lotuliukas.gif

tai atsiras naujų diskusijų koks lapas turėtų būt pavaizduotas: klevo, ąžuolo ar...? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 17, 09:16)
tai atsiras naujų diskusijų koks lapas turėtų būt pavaizduotas: klevo, ąžuolo ar...?  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mergos baikit juokint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti