Na,siandien kai uzkiso man viena pradedanti is salutinio

Vaziavau Kalvariju gatve antra juosta,ir nebetoli kuro aparaturos sankryzos is Luksio gatves isnere blondine su juodu dzipuku Honda CRX ir 70 zenkliuku,na,pirma juosta buvo laisva,bet ji kazkodel metesi tiesiai man po ratais vietoj to kad savo juosta vaziuotu,jau nekalbant apie tai kad praleisti mane turejo (o tikrai mate!),bet gal sakau ne fasonas praleisti sena opeli pagrindiniu keliu vaziuojanti

Dejau stabdzius ant dugno ir signala tuo paciu uzmyniau, sustabdyt spejau per plauka,laimei,man ant subines niekas nekabejo-100 proc. butu ivaziaves

Buvau jau ties Kalvariju-Luksio sankryza,kai ji isnere,rankos kojos ilgokai drebejo...Paskui pralenkiau,ziuriu-uz vairo labai simpatisko veidelio blondine nuostabiom ilgom garbanom,intelekto visiskai nesuzalotu snukuciu,nors i zurnalo virseli dek...Tai taip ir pagalvoji kad teises matyt nupirktos,per blata..

Nes jei butu savo jegom,tai gal zinotu,kad vaziuojancius pagrindiniu reikia praleisti...

Cia jau ne koks nekaltas bludinejimas gatvemis,labai rimta avarija galejo buti

Prie sankryzos norejosi islipt ir gyvenima paaiskint,ale man zalia buvo tai teko vaziuot