Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(agutis @ 2008 07 21, 14:08)
Kaip aš juokaudama sakau-vat dabar išlaikius praktikos egzaminą ir prasidės tikrasis važiavimas,tikrasis mokinimasis važiuoti tongue.gif

oi čia ne juokai, o gryna teisybė biggrin.gif
išlaikius egzaminą reikia vos ne iš naujo mokytis vairuoti vienai smile.gif
bet aš jau daugiau kaip savaitę nedrįstu sėstis už vairo, nesuprantu kas man darosi unsure.gif žinau, kad nevažinėdama nieko neišmoksiu, bet vis atidedu - ryotj, rytoj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 07 22, 14:21)
oi čia ne juokai, o gryna teisybė  biggrin.gif
išlaikius egzaminą reikia vos ne iš naujo mokytis vairuoti vienai  smile.gif
bet aš jau daugiau kaip savaitę nedrįstu sėstis už vairo, nesuprantu kas man darosi  unsure.gif žinau, kad nevažinėdama nieko neišmoksiu, bet vis atidedu - ryotj, rytoj  blush2.gif

Tiesiog pasiryžk ir sėsk už vairo-kitaip nebus nieko gero jei nevairuosi,juk ne tam Regitrą į vietą pastatei,kad nebevairuotum...
O man net padai svyla-greičiau už vairo atsisėsti tongue.gif Nesėdu,nes M ženkliuką jau žemėn nudrėskėm,šiandien tikrinau nete jau yra mano vairuotojo pažymėjimas,atsiimsiu ketvirtadienį...ui dar 2d prakentėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 07 22, 14:38)
Tiesiog pasiryžk ir sėsk už vairo-kitaip nebus nieko gero jei nevairuosi,juk ne tam Regitrą į vietą pastatei,kad nebevairuotum...
O man net padai svyla-greičiau už vairo atsisėsti tongue.gif Nesėdu,nes  M ženkliuką jau žemėn nudrėskėm,šiandien tikrinau nete jau yra mano vairuotojo pažymėjimas,atsiimsiu ketvirtadienį...ui dar 2d prakentėti doh.gif

tai jei jau yra vairuotojo pazymejimas tai nors ir dabar lek atsiimt nesikankink laukdama bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2008 07 22, 13:21)
oi čia ne juokai, o gryna teisybė  biggrin.gif
išlaikius egzaminą reikia vos ne iš naujo mokytis vairuoti vienai  smile.gif
bet aš jau daugiau kaip savaitę nedrįstu sėstis už vairo, nesuprantu kas man darosi  unsure.gif žinau, kad nevažinėdama nieko neišmoksiu, bet vis atidedu - ryotj, rytoj  blush2.gif

Man irgi būna visokios baimės puola, kai planuoju kur važiuoti doh.gif Bet pastebėjau, kad labiausiai bijau iš anksto, o tereikia įsėst į mašiną ir viskas ok biggrin.gif Panašiai kaip su visokiais mokslais, darbais ir pan. - prisiverst pradėt sunkiausia, o kai prisėdi, žiūri, kad nei sunku, nei baisu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 22, 14:52)
tai jei jau yra vairuotojo pazymejimas tai nors ir dabar lek atsiimt nesikankink laukdama bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Man iki Panevėžio 40km(ten mano plastmasiukas ir guli),taigi pėsčiom toloka,o vyras dirba nėr su kuo nuvažiuoti,ir tai ketv.iš darbo prašysis vien kad galėtų nuvežti tą plastmasės gabaliuką atsiimti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 07 22, 13:38)

taip, šitą aš suvokiu, bet man sunkiausia prisiverst, nors ir žinau, kad kai tik pradėsiu viskas seksis smile.gif

QUOTE(slyva @ 2008 07 22, 14:22)
Man irgi būna visokios baimės puola, kai planuoju kur važiuoti doh.gif Bet pastebėjau, kad labiausiai bijau iš anksto, o tereikia įsėst į mašiną ir viskas ok biggrin.gif Panašiai kaip su visokiais mokslais, darbais ir pan. - prisiverst pradėt sunkiausia, o kai prisėdi, žiūri, kad nei sunku, nei baisu thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 22, 12:33)
Ale ziuriu aprimo plepalai cia... ax.gif turbut visos vairus sukineja smile.gif eij kaip jum sekasi vairuot?! rolleyes.gif

Ai, kad kol kas nera apie ka cia ir plepeti doh.gif . Kaip tycia is karto po egzo pardavem savo masina unsure.gif , tai ir nera su kuo dabar vazineti... Kol kas naujos dar nenusipirkom - tai laiko nera, tai per brangi, tai ne tokia, kokios MB nori... doh.gif
Zodziu, ne kas. Taip ir uzmirsiu kaip reikia vairuoti. O taip norisi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Turguj jau net zenkliukus 70 ir 90 nusipirkau!. O as ziuriu i juos ir seile varvinu.

Aisku, del to yra ir pliusu drinks_cheers.gif . Nemazai pinigu sutaupem! Kai masinos nera, tai nera kur ir kuro tokiom kainom pilti. Siandien net skaiciavom ax.gif . Taip dar kelis menesius ir jau masina beveik iseitu blush2.gif
Atsakyti
Na,siandien kai uzkiso man viena pradedanti is salutinio blink.gif Vaziavau Kalvariju gatve antra juosta,ir nebetoli kuro aparaturos sankryzos is Luksio gatves isnere blondine su juodu dzipuku Honda CRX ir 70 zenkliuku,na,pirma juosta buvo laisva,bet ji kazkodel metesi tiesiai man po ratais vietoj to kad savo juosta vaziuotu,jau nekalbant apie tai kad praleisti mane turejo (o tikrai mate!),bet gal sakau ne fasonas praleisti sena opeli pagrindiniu keliu vaziuojanti blink.gif Dejau stabdzius ant dugno ir signala tuo paciu uzmyniau, sustabdyt spejau per plauka,laimei,man ant subines niekas nekabejo-100 proc. butu ivaziaves blink.gif Buvau jau ties Kalvariju-Luksio sankryza,kai ji isnere,rankos kojos ilgokai drebejo...Paskui pralenkiau,ziuriu-uz vairo labai simpatisko veidelio blondine nuostabiom ilgom garbanom,intelekto visiskai nesuzalotu snukuciu,nors i zurnalo virseli dek...Tai taip ir pagalvoji kad teises matyt nupirktos,per blata.. unsure.gif Nes jei butu savo jegom,tai gal zinotu,kad vaziuojancius pagrindiniu reikia praleisti... schmoll.gif Cia jau ne koks nekaltas bludinejimas gatvemis,labai rimta avarija galejo buti blink.gif schmoll.gif Prie sankryzos norejosi islipt ir gyvenima paaiskint,ale man zalia buvo tai teko vaziuot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 23, 22:01)
Na,siandien kai uzkiso man viena pradedanti is salutinio blink.gif ..... Dejau stabdzius ant dugno ir signala tuo paciu uzmyniau, sustabdyt spejau per plauka,laimei,man ant subines niekas nekabejo-100 proc. butu ivaziaves blink.gif 

Ne nu... pyp pyp doh.gif Aš vis ieškau paaiškinimų panašiems poelgiams (gal nematė, gal sumaišė stabdžius su gazu, gal išvis stabdžiai atsakė, o gal tiesiog supanikavo ir kojas ant sėdynės susikėlė, kaip kai kurios, pelę išvydusios? doh.gif ), bet kad tai mažai guodžia, kai akis į akį su tuo susiduri unsure.gif
Atsakyti
nu joooo g.gif siaip daznai pastebiu kai vairuotojai ne kad y pirma juosta ysuktu bet varo iskart y antra wos ne ant kitos masinos blink.gif nesuprantu ar cia todel kad dazniausiai jie vairuoja naujas ir gan prabangias masinas tai jauciasi visagaliais ir galwoja kad jiems galima vazinet bet kaip ar del to kad ziopli sedi uz wairo...(na moterele su 70 zenklu buwo...na bet wistiek sugalwok tu man iskart y antra juosta lyst ypac tada kai daug masinu g.gif )
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif jungiuosi ir as prie jusu. Teisies esu gavusi jau truputi daugiau nei metai, tik dar mazai vazinejau, pernai buvau avarija padariusi verysad.gif na bet dabar vel atsisedau prie masinos vairo. Baisu ir man vienai gatveje, panika ima visa diena, jei zinau kad reikes kazkur paskui vaziuoti unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_Linute @ 2008 07 24, 11:05)
Sveikos merginos  4u.gif  jungiuosi ir as prie jusu. Teisies esu gavusi jau truputi daugiau nei metai, tik dar mazai vazinejau, pernai buvau avarija padariusi  verysad.gif  na bet dabar vel atsisedau prie masinos vairo. Baisu ir man vienai gatveje, panika ima visa diena, jei zinau kad reikes kazkur paskui vaziuoti  unsure.gif  blush2.gif

labas 4u.gif maloniai prasom mirksiukas.gif suprantu kaip baisu po avarijos vel sest uz vairo, pas mane panasi situacija blush2.gif tik pagalwoju apie vairavima ir tokia baime apima...buna sedziu ir galwoju: o jei vaziuociau taip ir anaip ten ir ten bet jei kokia masina islystu ir pan...kazkokios paranojiskos mintys lanko nors vairuoti ziauriai noriu unsure.gif na bet tikiu kad yweiksim tokias mintis, nugalesim baimes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti