Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 24, 20:53)
Jis būtų  kaltas - kadangi abu rikiavotės vienu metu į vieną vietą, bet tu jam iš dešinės, tai ir skaitytųsi - nepraleido tavęs iš dešinės. Tik, manau, jau susidūrus, iš šono žiūrintiems taip aiškiai  situacija nebeatrodytų, išeitų -  kieno šonas sumaltas, tas kaltas, nes pakišo. Nebent pats pripažintų žmogus.

Kaltas-nekaltas, bet tik pradejus vazineti tai butu didziulis stresas... O ir masinytes gi gaila...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 07 24, 21:04)
Kaltas paprastai buna tas,kurio desinys sonas sumaltas smile.gif

Tas tai taip, bet juk neretai būna, kad bekliūna jau ne šonan, o beveik galan. O tada, jei abu vienoj juostoj jau, kas besupaisys, pirmas užkišo ar antras ramiai važiuojančiam į užpakalį įtaikė g.gif

QUOTE(wikne @ 2008 07 24, 22:49)
...kas cia man pasidare, anksciau taip nebudavo...cia gal man po to mano "bum "? g.gif tikiuosi neysivarysiu sau fobijos unsure.gif

Po to ,,bum" tau tikrai būtina važiuoti, važiuoti, važiuoti, kitaip fobija garantuota. Ir kuo toliau, tuo labiau bijosi. Įsivaizuok, ar lengvai išdrįstum sėst už vairo, jei būtum nevairavusi porą mėnesių ar pusmetį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 24 liepos 2008 - 23:50
QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 24, 20:53)
Jis būtų  kaltas - kadangi abu rikiavotės vienu metu į vieną vietą, bet tu jam iš dešinės, tai ir skaitytųsi - nepraleido tavęs iš dešinės. Tik, manau, jau susidūrus, iš šono žiūrintiems taip aiškiai  situacija nebeatrodytų, išeitų -  kieno šonas sumaltas, tas kaltas, nes pakišo. Nebent pats pripažintų žmogus.

Manau, kad labai sunku būtų tai įrodyti. O gal tu posūkio nerodei ar pradėjai vėliau už jį rikiuotis, tuomet tu turėjai praleisti, nes negalima trukdyti baigti manevrą. Jei nebūtų liudininkų, tai liktumėte abu kalti.
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 07 25, 01:48)
Po to ,,bum" tau tikrai būtina  važiuoti, važiuoti, važiuoti, kitaip fobija garantuota. Ir kuo toliau, tuo labiau bijosi. Įsivaizuok, ar lengvai išdrįstum sėst už vairo, jei būtum nevairavusi porą mėnesių ar pusmetį  mirksiukas.gif

tai va ta ir pradesiu nuo siandien -vazinesiu vazinesiu ir vazinesiu clap.gif laukiu nesulaukiu kada vel vairuot galesiu gal tuomet ir baimes wisokios dings g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 25, 10:06)
laukiu nesulaukiu kada vel vairuot galesiu gal tuomet ir baimes wisokios dings g.gif

dingt gal nedings, bet išmoksi su tom baimėm susitvarkyti mirksiukas.gif nes kuo daugiau vairuoji, tuo labiau pažįsti mašiniuką ir pan. ir žinai ką jis gali.. o va tada jau vienas malonumas sėst už vairo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 07 25, 15:44)
dingt gal nedings, bet išmoksi su tom baimėm susitvarkyti mirksiukas.gif nes kuo daugiau vairuoji, tuo labiau pažįsti mašiniuką ir pan. ir žinai ką jis gali.. o va tada jau vienas malonumas sėst už vairo thumbup.gif

oi laukiu, kol tai atsitiks, kai galėsiu važiuot jausdama malonumą thumbup.gif
Atsakyti
na va vazinejau wisa savaitgali, jausmas nerealus thumbup.gif pradejus vaziuot dingo wisos baimes gal del to kad masinu mazai mieste....bet kaip bebutu man patiko bigsmile.gif
Atsakyti
As tai vakar pirmakart nakti vairavau - nesuzavejo schmoll.gif: Labai sunku vairuoti, priesais atvaziuojancios masinos net ir su trumposiom sviesom atrodo spigina labai doh.gif o apie vaziavima maksimaliu leidziamu greiciu net kalbos nera - visa kelia ant 50-60 vaziavau doh.gif
O kaip kitoms su vairavimu nakti? Irgi pradzioj buna baisu, o paskui priprantama..?
Atsakyti
Slyva, priprasi paskui, aš pirmus metus tik bijojau jei galima tai vadinti baime, gal greičiau nelabai noriai naktimis važiuodavau, dabar jokių problemų.
O kaifuoju važinėdama tai nuo 8 mėn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 07 27, 17:12)
bet kaip bebutu man patiko bigsmile.gif

thumbup.gif
QUOTE(slyva @ 2008 07 27, 18:31)
O kaip kitoms su vairavimu nakti? Irgi pradzioj buna baisu, o paskui priprantama..?

gi visos tos baimės atrodo baisios, kol vieno ar kito dalyko nepabandai mirksiukas.gif o kai kartą išbandai, pasirodo, kad ta baimė didelė buvo tik dėl nežinomybės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 07 27, 18:31)
As tai vakar pirmakart nakti vairavau - nesuzavejo schmoll.gif: Labai sunku vairuoti, priesais atvaziuojancios masinos net ir su trumposiom sviesom atrodo spigina labai doh.gif o apie vaziavima maksimaliu leidziamu greiciu net kalbos nera - visa kelia ant 50-60 vaziavau doh.gif

neteko man nakti vaziuot, bet jau itariu, kad baisoka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 07 27, 19:31)

as vakar nakty namuko vaziavau dar pries tai tewus y kita miesto gala nuveziau, tai kazkaip netrugde man tamsa rolleyes.gif kaip tik labai patiko nes masinyciu mazai ne tiek daug streso...o seip tai pacia pirma diena kai issilaikiau teises velai vakare teko namo vaziuot tai ir daug kas gazdino kad labai baisu vaziuot sutemus ir pan...aisku labai nemalonu kai kita masina spygina y akis bet man patiko thumbup.gif biggrin.gif na net nemoku nupasakot to jausmo kaip jauciausi bet buwo gerai bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti