Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamų svetainė

QUOTE(STT @ 2008 07 02, 08:42)
Rugiaveide, bet kaip gali gautis netyčiukas, jei saugotės - mano protu nesuvokiamas dalykas....
Mes su vyru niekada nenaudojome apsisaugojimo priemonių ir trys vaikai planuoti - tiesiog pakenti ovuliacijos dienas arba per jas pasisaugai ir leliaus nėr, o kai gamini tai ir pasigamina.... tai kaip gali būt tas netyčiukas, jei saugotės? blink.gif

Nu, konkrečių apsisaugojimo priemonių tai nenaudojam, psichologinis barjeras tik yra, o tai jau daug... Nors antras leliukas mums gavosi iš pirmo karto, ir dar su dviguba apsauga! Tai vyras net nenorėjo patikėt paskui, kad aš nėščia. Ir pačiai buvo sunku patikėt: kai visai nesisaugojom, nesigavo metų metus, o kai ramiai, su apsauga - ir še tau! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2008 07 01, 19:51)
Kažko nesiseka, o iš tos baimės vėl prarasti kartais atrodo nebesugebu blaiviai mąstyti, valdo vien tik begalinė baimė.

isivaizduoju, man kai Ariele sveika buna visokiu minciu ir baimiu kyla ....

QUOTE(neireja @ 2008 07 02, 00:52)
sveikos vakar buvo uzpludus liudesio banga bet siandien jau ramiau    as vis dar tikiuosi gagyvenimas daugiau nebesius tokiu skaudziu isbandymu ir kada nors vel galesiu but laiminga   

busi Neireja, stiprybes Tau smile.gif

QUOTE(STT @ 2008 07 02, 08:42)
trys vaikai planuoti - tiesiog pakenti ovuliacijos dienas arba per jas pasisaugai ir leliaus nėr, o kai gamini tai ir pasigamina.... tai kaip gali būt tas netyčiukas, jei saugotės? blink.gif

o tai tu skaiciuoji vaisingas ir nevaisingas dienas ? Koki metoda naudojat kad taip sekmingai bigsmile.gif ? as tai ir galvoju imt dometis, nes man jokios apsaugos netinka, dabar spermicidines zvakutes naudoju, bet i jos juk netinka ilgalaikiam naudojimui doh.gif sakau reikia imtis naturalaus planavimo. Kai tik mm sulauksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. 4u.gif Aš čia truputį ne į temą, neesu angeliuko mamytė, bet tuos jausmus buvau išgyvenusi, ką reiškia kai gali netekti vaiko. verysad.gif Tikiuosi jūs neužpyksit, kad įlindau pas jus, bet noriu papasakoti savo istoriją. ax.gif Prieš 8 metus, mano sūnelis tada buvo 3mėn. ir 3 savaičių. Pakilo jam temperatūra. Įkišdavau žvakutę numušdavau iki 37,5 bet po kokios valandos ir vėl iki 38,9 užkildavo. Taip numušinėjau 2 dienas, bet kai nepagerėjo nuvykom į ligoninę. Aišku mus guldo, bet niekaip temperatūros numušti neina. Tyrimai rodo uždegimą, bet tikrina ir gerklę, ir ausis, klauso plaučius niekur nieko neranda. Prabūnam ligoninėje savaitę ir su 37,5 paleidžia namo. Jau tą patį vakarą vėl šokteli temperatūra iki 39. Kitą rytą vėl vykstam į ligoninę, vėl mus guldo. Išsineša mano sūnelį sesutė įvesti kateterį į rankytę, kai man jį parnešė be perstojo mažylis verkė. O prie tos rankos kur kateteris nei prisiliesti neleido. Aš susiradau tą sesutę kuri vedė kateterį ir paklausiau, kad gal blogai įvedė, nes vaikas po to visiškai nejudina rankytės ir labai verkia. O man sesutė paaiškino, kad tikrai gerai įvedė, vaikas buvo ramus. Atvažiavo mano vyras, tai aš jį palikau su sūnum, o aš važiavau namo būtiniausius daiktus susidėti ir atsivežti į ligoninę. Kai grįžau vyras sako, kad buvo traumatologas iškviestas dėl tos rankytės. Vyras išvažiavo namo, pas mane į palatą įeina daktarė ir sesutės. Nelabai supratau ko jos visos susirinko. Daktarė sako užeikit mamyte pas mane į kabinetą turiu jums kai ką pasakyti. Na ir pasakė, kad vaikui neina numušti temperatūros, kad jau ranka tapo nebevaldoma, kad įtariam kaulų čiulpų vėžį ir siunčiam į Kauną. Nežinau tuo momentu kas su manim pasidarė, nes apie tą ligą daug žinojau. Aš tik paklausiau tai kas dabar bus? O daktarė man nuaiškino, kad melskit dievą, kad brolio kaulų čiulpai tiktų, o jeigu ne tai donoro galit ir nesulaukti. Patikėkit manim, tada norėjau pati mirti. Kol važiavom su vyru ir sūnum į Kauną pro ašaras kelio nemačiau, žinojau kaip daugumoje baigiasi tokios ligos. Tartum ir mačiau savo sūnų nuo vaistų nusilpusį, bejėgį, nuslinkusiais plaukučiais, žaizdota nuo vaistų burnyte. Kaune daktarė iš kart atmetė diagnozę dėl kaulų čiulpų vėžio. Traumatologas tą rankytę sukinėjo, lankstė o vaikas šaukė. Bet po kurio laiko pakėlė sūnus tą rankytę ir apžiūrinėja, matyt pačiam keista, kad neskauda. Pasirodo bevedant kateterį buvo iš sąnario ištraukta ranka. doh.gif Padarė visus tyrimus, buvo labai stiprus abiejų ausyčių uždegimas supūliavęs ko mano daktarai nematė tikrindami ausis net tris kartus. Pradėjo leisti atitinkamus antibiotikus ir kitą dieną jau temperatūra nukrito iki 37.0. Tai va kaip viskas buvo. blink.gif Aišku pabaiga laiminga, bet tuos jausmus ką reiškia netekti vaiko aš tikrai išgyvenau. Tik jūs mamytės neužpykit ant manęs, kad pas jus įlindau. blush2.gif Noriu jums palinkėti stiprybės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 07 02, 10:00)
o tai tu skaiciuoji vaisingas ir nevaisingas dienas ? Koki metoda naudojat kad taip sekmingai  bigsmile.gif ? as tai ir galvoju imt dometis, nes man jokios apsaugos netinka, dabar spermicidines zvakutes naudoju, bet i jos juk netinka ilgalaikiam naudojimui  doh.gif sakau reikia imtis naturalaus planavimo. Kai tik mm sulauksiu  bigsmile.gif

pradėjau skaičiuot po pusantrų metų, nuo sūnaus gimimo. nes esu kategoriškai prieš bet kokią cheminę kontracepciją, taip pat ir prieš prezervatyvus...
O kadangi galvojom apie antrą leliuką, bet neplanavom tai tiesiog bandėm apsisaugojimo priemonę ir galiu pasakyti, kad tikrai veikia.
Aš stebiu pagal išskyras. kai įgundi - labai labai aiškiai matosi - ir po kiek laiko tiesiog jaučiasi. Be to man sunkiau, nes mm nereguliarios, todėl labai reikia jausti - nepriskaičiuosi, kai nereguliaru.
Tiesiog jaučiu ir matau - per tą laiką per tas kokias penkias dienas puikiai pasitarnauja susilaikymas arba nutrauktas, ir tai tik apie penkios dienos. Visa kita - laisvas tik mūsų malonumui skirtas laikas
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 07 02, 11:14)
pradėjau skaičiuot po pusantrų metų, nuo sūnaus gimimo. nes esu kategoriškai prieš bet kokią cheminę kontracepciją, taip pat ir prieš prezervatyvus...
O kadangi galvojom apie antrą leliuką, bet neplanavom tai tiesiog bandėm apsisaugojimo priemonę ir galiu pasakyti, kad tikrai veikia.
Aš stebiu pagal išskyras. kai įgundi - labai labai aiškiai matosi - ir po kiek laiko tiesiog jaučiasi. Be to man sunkiau, nes mm nereguliarios, todėl labai reikia jausti - nepriskaičiuosi, kai nereguliaru.
Tiesiog jaučiu ir matau - per tą laiką per tas kokias penkias dienas puikiai pasitarnauja susilaikymas arba nutrauktas, ir tai tik apie penkios dienos. Visa kita - laisvas tik mūsų malonumui skirtas laikas

as bijociau ir neatsipalaiduociau, nors as evoliucija jauciu, bet vistiek, mes tai tom ddienom kai apasna nauduojam sargius! blush2.gif
Atsakyti
Niekad nenaudojom apsisaugojimo priemonių. Vyras man yra pirmas smile.gif ir nuo pat pradžios mes norėjom lėliuko, o taip ilgai nesisekė. Dabar darom panašiai kaip STT mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 07 02, 11:02)
as bijociau ir neatsipalaiduociau, nors as evoliucija jauciu, bet vistiek, mes tai tom ddienom kai apasna nauduojam sargius! blush2.gif

nu ne
aš manau, kad kai tu saugaisi ta prasme maunies prezus ar kaišiojie žvakes ar dar kokį velnią darai - vat tada negali atsipalaiduot. O čia iš ryto arba per piet gi matai savo būklę ir kai vyras šalia nereikia nei galvot, nei sustot, nei dar kažko - mintys būna užfiksuotos, kad laisvai - o tom dienom aišku, kad kitaip - ir malonumo tikrai mažiau biggrin.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 07 02, 12:35)
Niekad nenaudojom apsisaugojimo priemonių. Vyras man yra pirmas  smile.gif  ir nuo pat pradžios mes norėjom lėliuko, o taip ilgai nesisekė. Dabar darom panašiai kaip STT  mirksiukas.gif  .

drinks_cheers.gif aš nebijau pastoti, o jei pastočiau - valio ir atsipalaiduoju ir nekimba kai nereikia, o kaui specialiai darai - tada super.
nu mes darom taip
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif Vakar neturejau laiko prisesti,tai dabar daug skaityt teko karsta.gif
Labai noreciau prie jusu grupinio lotuliukas.gif prisijungti thumbup.gif O uz jus laikysiu kumscius!!! man metus laiko griezta pertrauka turi but,kol sugis randas cry.gif cry.gif O taip noreciau anksciau verysad.gif
Siandien vaziuosim ant kapelio,jau menesis butu mano mazutei verysad.gif Tai asaru nuo pat vakar vakaro nesulaikau cray.gif Ziauriai sunku...
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 07 02, 13:57)
Sveikutes mirksiukas.gif  Vakar neturejau laiko prisesti,tai dabar daug skaityt teko karsta.gif
Labai noreciau prie jusu grupinio  lotuliukas.gif prisijungti thumbup.gif O uz jus laikysiu kumscius!!! man metus laiko griezta pertrauka turi but,kol sugis randas cry.gif  cry.gif  O taip noreciau anksciau verysad.gif
Siandien vaziuosim ant kapelio,jau menesis butu mano mazutei verysad.gif Tai asaru nuo pat vakar vakaro nesulaikau cray.gif Ziauriai sunku...

laikykis!
mano mazutei jau toj butu puse metuku, butu visai didele! laukia ir mane sunkios dienos!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deima26 @ 2008 07 02, 12:57)
Tai asaru nuo pat vakar vakaro nesulaikau cray.gif Ziauriai sunku...

Laikykis Mieloji console.gif

STT, del atsipalaidavimo nesutinku, kad itampa saugojantis yra, kiekvienas juk renkasi, vienam tinka vienaip, kitam kitaip. Bet kuriuo atveju ir vaisingu dienu stebejimas yra saugojimasis ir pvz as planuoju isbandyt si buda, bet nezinau manau praktikuot prireiks ilgesni laika kol galesiu atsipalaiduot juo naudodamasi ir zinot, kad nelauktai nepastosiu. Nors zinai kaip cia pasakius, tas pastojimas dabar labai graziom spalvom sviecia wub.gif bet reikia ir apie praktinius dalykus galvot ...
O siaip aisku sis budas turi daug privalumu, ypac kai as apie 5 vaikus svajoju hihihi.gif nu tikiuos prasigyvensim kad toki pulka turet galetume biggrin.gif
Atsakyti
Apsikuopiau kampus,tai net linksmiau pasidare ax.gif Kai esi kazkuo uzsiemus tai blogos mintys galvon nelenda smile.gif
I darba man dar greit nereiks,tai galvoju gal kokius anglu kalbos kursus palankyt g.gif Gal kuri is vilnieciu lanket?Nes neapsisprendziu kur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 07 02, 10:14)

Nu, tau gerai. Mes su vyru taikėm per nevaisingas dienas, su kontraceptikas ir dar nutrauktas buvo... Rezultatas - Aliukas! bigsmile.gif Būna ir taip, žinokit: akivaizdu, bet neįtikėtina. smile.gif
Atsakyti