Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto ciklo pastojote su pirmu vaikeliu?

Apklausa: Is kelinto ciklo pastojote su pirmu vaikeliu? (846 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Anastasija25 @ 2010 01 11, 01:12)
As pastojau po 4 metu, 2 bandeme naturaliai, 2 su mediku pagalba, nepasakosiu ka teko per tuos du metus iskenteti, visu vaistu leidimu, operaciju ir t.t. Dziaugiuos kad neteko daryti pilno (IVF) dirbtinio, o uzteko 3 pusiau dirbtinu (IUI) isleidome vien vaistams ir daktarams apie 50 000 Lt, bet tai niekis palyginus su psichologiniais isgyvenimais ir su visais aplinkiniu klausimais kada atskris gandrai, jug su vyru jau 6 metus buvome vede. Bet aciu Dievui per savo gimtadieni suzinoaju laboratoriniu tyrimu atsakymus, kai laborante sake per tel kodel as neatsiimu rezultatu (nenorejau sau gadinti gimtadienio, nes jau nesitikejau nieko) ir pasake is kur pas nescias toks kantrumas, iskrito man telefonas is ranku. Apsiverkaiu is dziaugsmo. Tada perskambinau ir paprasiau kad gerai paziuretu pavarde ar cia ne kokia klaida. Vyrui net sakyti nereikejo, jis viska suprato is mano akiu. Ir dabar ziuriu kaip miega mano 5 menesiu angeliukas ir dar negaliu patiketi kokia esu laiminga, nors teko tiek isgyventi, manau tai privercia  kitaip vertinti kai kuriuos dalykus gyvenime, vyras tevystei labai subrendo per tuos metus, parode koks is tiesu rupestingas, o dabar kasdien rodo, koks puikus jis tetis ir koks laukiamas tas mazylis buvo.
Tos kurioms pavyksta is pirmo karto pastoti, kartais neivertina, kaip jas apdovanojo Dievulis. Linkiu niekam nepatirti to, ka patiria kai kurios poros (tokios kaip mes).
Sekmes visoms, beje mes jau darbuojames ties antru leliuku, tikimes kad pavyks naturaliai.  mirksiukas.gif

Oi kaip aš Jus suprantu...
mums pavyko po beveik 5 m., kai jau buvome nuleidę rankas doh.gif , bet atsitiko stebukliukas, su kuriuo isvaiksciojau beveik 9 mėn., deja, viskas baigėsi kitaip, nei mes norėjome...
Dabar po 4 m. bandome sau įkalti į galveles, kad reiktų vėl pabandyti, nes amžius darys savo piktą darbą...
Taigi, vėl bandysiu matuoti, skaičiuoti ir "burtais" užsiimti. 4u.gif
Atsakyti
po pacio pirmojo ciklo smile.gif mano matyt toks organizmas kad del to jau darosi neramu g.gif unsure.gif
Atsakyti
As pastojau po 4metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2010 01 31, 22:25)
Oi kaip aš Jus suprantu...
mums pavyko po beveik 5 m., kai jau buvome nuleidę rankas  doh.gif , bet atsitiko stebukliukas, su kuriuo isvaiksciojau beveik 9 mėn., deja, viskas baigėsi kitaip, nei mes norėjome...
Dabar po 4 m. bandome sau įkalti į galveles, kad reiktų vėl pabandyti, nes amžius darys savo piktą darbą...
Taigi, vėl bandysiu matuoti, skaičiuoti ir "burtais" užsiimti. 4u.gif

Dideliausios jums sekmes 4u.gif

as pastojau gal po 10 menesiu, bet turiu prisipazinti, kad vaikeli dareme, ne itin kruopsciai ax.gif viena menesi nesisaugome, kita saugomes (turejome problemu) ir vel nesisaugome ir vel... o pastojau ta menesi, kai mylejomes tik viena karta per menesi, iskarto po mm, tiesiog taip susikloste situacija. Tikrai nesitikejau, bet dziaugsmui nebuvo ribu rolleyes.gif dabar jau antras ciklas be rezultatu g.gif bet bus taip, kaip nores Dievulis
Atsakyti
as pastojau po 1,5menesio thumbup.gif nestuke.gif , nors pries 9m turejau persileidima,kai buvau studente,bet aciu Dievui,pastojau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
as pastojau po 10 men bandymu. Su daktariuku pagalba (pakako vaistuku pagert ovuliacijai stimuliuoti) is antro ciklo. Pries tai naturaliai nesigavo....
Atsakyti
Ketvirtas ciklas buvo laimingas 4u.gif
Atsakyti
užteko nesisaugoti 1 kartą tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės..

Kai pasiskaitai, visokiausiu čia istorijų pilna. Ir pagalvoji, kodėl būtent taip, o ne kitaip.. Vienoms netyčiukai, kitoms ir labai norint neišeina..
Mes planuoti dar tik pradėjom, tiksliau pradėjom nesisaugoti. Kol kas neskaičiuoju dienų ir nieko nematuoju..mėgaujamės kada norim ir kiek norim 4u.gif
Iš pirmo ciklo nepavyko, apsiverkiau, kai susirgau. Žinau, kvaila, bet tiesiog.. tokia reakcija. smile.gif O dabar ieškau info, domiuosi ir labai tikiuosi, kad ilgai neteks laukti.. wub.gif
Atsakyti
Pirmas ciklas buvo sekmingas nestuke.gif
Atsakyti
Pirmas ciklas buvo sekmingas thumbup.gif Pasiziurejus i balsavima, dziugu, kad daugumai poru taip bigsmile.gif
Atsakyti
O mum teko istisus 8 ciklus laukti, kol uzkibo mazutelis....bet deja unsure.gif pabego...
Ziuresim kiek tesis antrasis bandymas ir koks jis bus.... smile.gif
Atsakyti