Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto ciklo pastojote su pirmu vaikeliu?

Apklausa: Is kelinto ciklo pastojote su pirmu vaikeliu? (846 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
kai sugalvojom pasaukti gandra is pirmo nesisaugojimo isejo ir va jau miega salia tetuko kopija ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
musu pirmas leliukas neticiukas, taip isejo mums. buvo sokas, bet esam labai labai laimingi. man yra 21metai.
Atsakyti
per pirmą ciklą užkibo mūsų gražuolytė wub.gif
Atsakyti
Per antra cikla 4u.gif stengiames apie tai negalvoti, ir pavyko 4u.gif
Atsakyti
per pirmąjį ciklą iš pirmo karto nestuke.gif
Atsakyti
per antraji cikla, bet mes labai stengemes blush2.gif kadangi as baisiai uzsimaniau vaikelio, o per pirma cikla nesigavo, tai reikejo darbo ideti, o gal butu ir taip gavesi smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2010 03 03, 11:12)
per antraji cikla, bet mes labai stengemes  blush2.gif  kadangi as baisiai uzsimaniau vaikelio, o per pirma cikla nesigavo, tai reikejo darbo ideti, o gal butu ir taip gavesi  smileysex.gif

Kaip visom greitai pasiseka... wub.gif
ech.. blush2.gif
Atsakyti
Sitos apklausos rezultatai kazkaip priestarauja bendrai statistikai smile.gif visos greitukes nebent balsuoja biggrin.gif
Atsakyti
O man nei vienas atsaktymas netinka... verysad.gif O taip noreciau!!!! Jau metus kaip bandom, bet dar ne nestuke.gif .... Taip sirdele skauda kartais, kad oi... Bet jei pasiseks ir dar "tilpsiu" i atsakymu remus - su malonumu prabalsuosiu!!!
Atsakyti
Pasiseke per 13-taji cikla, bet metu dar nebuvo.
Atsakyti
pastoti labai greit pavykdavo, mazdaug is antro ciklo... bet deje... vis pabega... verysad.gif dabar vel planuojam, ziuresim kiek truksim.. pirmas ciklas eina... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2010 01 31, 11:25)
Oi kaip aš Jus suprantu...
mums pavyko po beveik 5 m., kai jau buvome nuleidę rankas  doh.gif , bet atsitiko stebukliukas, su kuriuo isvaiksciojau beveik 9 mėn., deja, viskas baigėsi kitaip, nei mes norėjome...
Dabar po 4 m. bandome sau įkalti į galveles, kad reiktų vėl pabandyti, nes amžius darys savo piktą darbą...
Taigi, vėl bandysiu matuoti, skaičiuoti ir "burtais" užsiimti. 4u.gif

Net asara nubraukiau! Sekmes jums dideliausios, kad viskas butu tik geriausiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti