QUOTE(uk-girl @ 2008 07 11, 13:52)
Na as pati niekada council namo neprasiau, bet mano drauge lauke 2 metus eileje, beje mazame mieste gyvenam, gavo baisu buta be kilimu, supelijusi ir t..t..
pasidare pilna remonta, ir ka po 3 men gavo laiska kad kitai seimai to buto labiau reike ir kad jiems skire kita, vel belekaip baisu

taip kad pasake aciu ir lai jie pasilieka tuos butus sau

issinuomavo per agentura normalu buta ir moka £50 per men daugiau negu butu mokeje council....
Keista...

nors gal ir ne. Daug kar priklauso nuo asmeninės situacijos (kur gyvena, ar būstas pritaikytas jūsų poreikiams, šeimos dydis, beje pirmenybė gali būti teikiama jei esi paprašytas išsikraustyti). Dar in nuo to, kaip council dirba. Kai kurie ir per tris mėnesius ir per šešis gauna, o kai kurie ir kelerius metus laukia.
Va aš kaip tik nešiu dokumentus į savo council (Barnet beje). Žiūrėsim kaip seksis. Gal pateksiu į bent kažkokią pirmenybę turinčius grupę, nes dabar kaip ir gyvenu pas brolį salione ant sofos, du vaikiukai, dar vienas pakeliui. Niu dar rašysim laišką, patvirtinantį, jog manęs prašo išsikelti aišku su pagrįstom priežastim. Po to turėčiau sulaukti laiško su login ir pin'u na ir kiek turiu taškų. O tada beliks tik kas savaitę peržiūrėti siūlomų būstų sąraša ir išreikšti susidomėjimą ir tikėtis, kad bent vienam būstui turėsiu daugiausia taškių..Ech... Kažkaip Londone mažai vilties turiu.. Bet, kaip sakoma: "viltis - durnių motina"
Na dar mėginau į Leeds formą išsiųsti. Kadangi išsiunčiau tik šiandien, tai parašysiu kai turėsiu bent kokių žinių.
Papildyta:
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 11, 19:57)
O kam tau tai daryt,as uzsiregistravau self tik dek to kad laukiuosi ir dekretines ,kad gaut.O tai aisku,kad yra legalu as tipo namus valau zmones man grynais moka,o gale metu as parodysiu minimalias pajamas.O siaip sau tau registruotis nereikia,nes kol tu augini vaikus tau skaiciuojasi pensijinis amzius ir nieko papildomai daryt nereikia.
Aš irgi norėjau Self Employed užsiregistruoti, bet nesugalvojau kuo. Nes registruotis kokia valytoja, kai darbe buvau šefo dešinioji ranka nelabai normaliai atrodytų

tai taip ir liko... nesiregistravau