Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(niamniuskyte @ 2008 07 11, 14:54)
Tam,kad Child benefitu formoje praso HO registracijos tongue.gif Ir as kai agenturoje buvau ten labai nustebo kaip as gaunu jei neturiu HO blink.gif  biggrin.gif Bet va ir sakau,kad yra isimtis jei buvai nedirbus tai ir neturi HO-as taip ir parasiau formoje 4u.gif

Nu, bet ne visiems reikia to HO numerio. Pvz. self employdams tikrai nereikia HO. Kad gauti pasalpas reikia arba to arba to.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 07 11, 13:33)
Nu, bet ne visiems reikia to HO numerio. Pvz. self employdams tikrai nereikia HO. Kad gauti pasalpas reikia arba to arba to.

Jo tas tiesa self-emlpoydams nereikia HO 4u.gif As tik savo pavyzdi parasiau,nes nesu self-employd 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice_Touch @ 2008 07 11, 13:33)
O as pasidziaugsiu su jumis, siandien gavau, jog man mokes Maternity Allowance thumbup.gif  lotuliukas.gif ir dabar sumokes uz visas 5 savaites kai esu dekretinese ir laukiau ju atsakymo ax.gif  bigsmile.gif

o ka tu darei ar siuntei kad tau Maternity Allowance mokes???? O as tai gavau vakar lapa is darbo kad man mokes Saturnity Mather Pay.O kas geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 11, 13:08)
Pirmiausia tai as tavo vietoj siandien pat prisiregistruociau atbuline data trys men i self employer,tada dar gaudinesi ir maternity alowance.Jeigu esi nedirbusi arba dirbai self empl... home ofiso nereikia.Tau priklausys visos tos pacios pasalpos kaip ir visom kitom child benefit,child credit,jei spesi vienkartine.Ir dar kaip ir sakiau 9 menesius gali gaudinet dekreta 450 per menesi.

Visos temos yra uzdaromos kai pasiekia 50 puslapiu riba,bet iskart viena mergina atidaro nauja temuke.Tu nueik i nestukiu pasnekesiai ir visada susirask tema uzsienio nestukes arba uzsienio pleputes,zodziu ji gali buti pavadinta vis kitaip

aciu labai uz pagalba.labai nervuojuos.nieko isvis nesusigaudau
Atsakyti
QUOTE(jurg1ta22 @ 2008 07 11, 14:00)
aciu labai uz pagalba.labai nervuojuos.nieko isvis nesusigaudau

nesinervuok juk leliui kenkia mirksiukas.gif 4u.gif Visas formas jau dabar gali pasiimti is Job centro 4u.gif
o del self employdo tikrai vertetu uzsiregistruoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 07 11, 14:52)
Na  as pati niekada council namo neprasiau, bet mano drauge lauke 2 metus eileje, beje mazame mieste gyvenam, gavo baisu buta be kilimu, supelijusi ir t..t..
pasidare pilna remonta, ir ka po 3 men gavo laiska kad kitai seimai to buto labiau reike ir kad jiems skire kita, vel belekaip baisu  doh.gif taip kad pasake aciu ir lai jie pasilieka tuos butus sau  doh.gif issinuomavo per agentura normalu buta ir moka £50 per men daugiau negu butu mokeje council.... smile.gif

siaubelis cool.gif
na,mes palauksim,paziuresim,gal niekad ir nesulauksim jokio pasiulymo biggrin.gif o toliau bus matyt,issiklausinesim,kas ir kaip ax.gif

QUOTE(Ice_Touch @ 2008 07 11, 14:53)
Sveikutes 4u.gif
Gal gali pasakyti kur prisiregistravo, kad tas anketas gautu pastu blush2.gif labai jau tingiu iki Jobcentro vaziuoti ax.gif toli jis man doh.gif
Aciu 4u.gif

cia as kalbejau apie savivaldybini buta,ne apie pasalpu anketas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tu nesinervuok,o kuo greiciau uzsiregistruok self tik gal geriau kokioj LT agenturoi paprasyk,nes taur reik atbuline data registruotis,reik klaidu nepridaryt,nes turi but atitinkamas darbo stazas,zodziu jei pati apie tai nesupranti tai geriau nelysk,susirask kas padarys.O jau del tolimesniu pasalpu tai ten ner kas veikt ten jau po truputi susitvarkysi.
Aisku jeigu netingesi pasiskaityt as visas nuorodas ikeliau ten paaisinimai apie visas pasalpas,o pas kai kurias vel tie patys klausimai,na pasiskaitykit taigi viskas aiskiai parasyta,kuom skiriasi statutory maternity nuo maternity alowance doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucka13 @ 2008 07 11, 14:00)
o ka tu darei ar siuntei kad tau Maternity Allowance mokes???? O as tai gavau vakar lapa is darbo kad man mokes Saturnity Mather Pay.O kas geriau g.gif

Man Statutory Maternity Pay nemoka agentura, todel as siunciau del MA, o tau priklauso SMP vadinasi 6 savaites, kuriu metu mokes darboviete 90 procentu atlyginimo, o po tu 6 savaiciu gausi kaip ir visos 117 savaru per savaite ax.gif taip atrodo susakiau doh.gif

QUOTE(romuciukas @ 2008 07 11, 14:22)
cia as kalbejau apie savivaldybini buta,ne apie pasalpu anketas mirksiukas.gif

Sorriux, nesupratau 4u.gif
Atsakyti
Tokia situacija pas mane: baigesi maternity leave ir negrizau i darba, nes vaikuciai mano dar per mazi, kad juos palikciau su kazkuo. Tikriausiai atleido jau is darbo,nors skaiciau kazkur kad iki metu laiko gali buti nemokamose atostogose. Gal kas zinote tiksliau? O gal man reikia registruotis kaip self empl kad mokeciau mokescius? tokiu atveju kur tai reiktu padaryti ir ar tai butu legalu jei as jokio biznio neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Githa @ 2008 07 11, 19:17)
Tokia situacija pas mane: baigesi maternity leave ir negrizau i darba, nes vaikuciai mano dar per mazi, kad juos palikciau su kazkuo. Tikriausiai atleido jau is darbo,nors skaiciau kazkur kad iki metu laiko gali buti nemokamose atostogose. Gal kas zinote tiksliau? O gal man reikia registruotis kaip self empl kad mokeciau mokescius? tokiu atveju kur tai reiktu padaryti ir ar tai butu legalu jei as jokio biznio neturiu  ax.gif

O kam tau tai daryt,as uzsiregistravau self tik dek to kad laukiuosi ir dekretines ,kad gaut.O tai aisku,kad yra legalu as tipo namus valau zmones man grynais moka,o gale metu as parodysiu minimalias pajamas.O siaip sau tau registruotis nereikia,nes kol tu augini vaikus tau skaiciuojasi pensijinis amzius ir nieko papildomai daryt nereikia.
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 07 11, 13:52)
Na  as pati niekada council namo neprasiau, bet mano drauge lauke 2 metus eileje, beje mazame mieste gyvenam, gavo baisu buta be kilimu, supelijusi ir t..t..
pasidare pilna remonta, ir ka po 3 men gavo laiska kad kitai seimai to buto labiau reike ir kad jiems skire kita, vel belekaip baisu  doh.gif taip kad pasake aciu ir lai jie pasilieka tuos butus sau  doh.gif issinuomavo per agentura normalu buta ir moka £50 per men daugiau negu butu mokeje council.... smile.gif

Keista... g.gif nors gal ir ne. Daug kar priklauso nuo asmeninės situacijos (kur gyvena, ar būstas pritaikytas jūsų poreikiams, šeimos dydis, beje pirmenybė gali būti teikiama jei esi paprašytas išsikraustyti). Dar in nuo to, kaip council dirba. Kai kurie ir per tris mėnesius ir per šešis gauna, o kai kurie ir kelerius metus laukia.
Va aš kaip tik nešiu dokumentus į savo council (Barnet beje). Žiūrėsim kaip seksis. Gal pateksiu į bent kažkokią pirmenybę turinčius grupę, nes dabar kaip ir gyvenu pas brolį salione ant sofos, du vaikiukai, dar vienas pakeliui. Niu dar rašysim laišką, patvirtinantį, jog manęs prašo išsikelti aišku su pagrįstom priežastim. Po to turėčiau sulaukti laiško su login ir pin'u na ir kiek turiu taškų. O tada beliks tik kas savaitę peržiūrėti siūlomų būstų sąraša ir išreikšti susidomėjimą ir tikėtis, kad bent vienam būstui turėsiu daugiausia taškių..Ech... Kažkaip Londone mažai vilties turiu.. Bet, kaip sakoma: "viltis - durnių motina"
Na dar mėginau į Leeds formą išsiųsti. Kadangi išsiunčiau tik šiandien, tai parašysiu kai turėsiu bent kokių žinių.

Papildyta:
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 07 11, 19:57)
O kam tau tai daryt,as uzsiregistravau self tik dek to kad laukiuosi ir dekretines ,kad gaut.O tai aisku,kad yra legalu as tipo namus valau zmones man grynais moka,o gale metu as parodysiu minimalias pajamas.O siaip sau  tau registruotis nereikia,nes kol tu augini vaikus tau skaiciuojasi pensijinis amzius ir nieko papildomai daryt nereikia.

Aš irgi norėjau Self Employed užsiregistruoti, bet nesugalvojau kuo. Nes registruotis kokia valytoja, kai darbe buvau šefo dešinioji ranka nelabai normaliai atrodytų blink.gif tai taip ir liko... nesiregistravau
Atsakyti
QUOTE(WildCat @ 2008 07 12, 03:16)
Keista...  g.gif nors gal ir ne. Daug kar priklauso nuo asmeninės situacijos (kur gyvena, ar būstas pritaikytas jūsų poreikiams, šeimos dydis, beje pirmenybė gali būti teikiama jei esi paprašytas išsikraustyti). Dar in nuo to, kaip council dirba. Kai kurie ir per tris mėnesius ir per šešis gauna, o kai kurie ir kelerius metus laukia.
Va aš kaip tik nešiu dokumentus į savo council (Barnet beje). Žiūrėsim kaip seksis. Gal pateksiu į bent kažkokią pirmenybę turinčius grupę, nes dabar kaip ir gyvenu pas brolį salione ant sofos, du vaikiukai, dar vienas pakeliui. Niu dar rašysim laišką, patvirtinantį, jog manęs prašo išsikelti aišku su pagrįstom priežastim. Po to turėčiau sulaukti laiško su login ir pin'u na ir kiek turiu taškų. O tada beliks tik kas savaitę peržiūrėti siūlomų būstų sąraša ir išreikšti susidomėjimą ir tikėtis, kad bent vienam būstui turėsiu daugiausia taškių..Ech... Kažkaip Londone mažai vilties turiu.. Bet, kaip sakoma: "viltis - durnių motina"
Na dar mėginau į Leeds formą išsiųsti. Kadangi išsiunčiau tik šiandien, tai parašysiu kai turėsiu bent kokių žinių.

Tas laiskas tikrai turetu padeti. O kas del Leeds, tai net nezinau, nes pirmenybe skiria ten jau gyvenantiems. As gyvenu Londone, o prasiau council busto Bedforde, tai parase laiske kad einu i eile po vietiniu gyventoju ir nedaug skyre tasku.
Atsakyti