Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(B-a-c-k-u-t-e @ 2008 11 27, 14:24)
Sveikos,

As irgi siunciau taxams be child benefito numerio.
Sutvarkymas priklauso nuo laaaabai daug aplinkybiu ir sekmes dar zinoma.
Kam pasisekas greitai sutvarko, kaip man per du menesiu kazkur su virsumi. Kitiems tenka child benefit vien laukti puse metu ar ilgiau. Nepaguodziau, bet tokia realybe.
Norejau paklausti mamyciu kaip yra su Job center pasalpom.
As dar budama nescia buvau uzsiregsitravus jame, taciau negavau nei vienos pasalpos. Income suport, Job seeker ir t.t. Man darbuotojas paaiskino, todel, kad as negyvenu UK du metus. Tai man dabar labai idomu, ar cia toks istatymas yra, ar grafyste turi tokius istatus su Job center priesaky, ar zmogelis (indas, net nenutuokiantis kas ta Lietuva) negeranoriskas buvo.
Pas mus i ta pilieciu biura geriau neiti, nes vienos tautos atstovu be valstybes visa pagrindine aikste nuseta su zmogeliukais belaukanciais teisines pagalbos doh.gif  doh.gif  doh.gif .
Buvau Low center -simtas metu i prieki eiles doh.gif  blink.gif
Ir dar noriu paklausti. Man koledze (uz anglu kalbos kurus) sako, kad turiu moketi, nors gaunu child tax credit'a. Jie sako, kad nemokamai gali lankyti tik tiek kurie gauna work tax'a g.gif

Visos job allowance ir income istatimiskai priklauso tik tiem kas ce pragyvene 5 metus ir turi HO ILTR susitvarke mirksiukas.gif arba dirbes 2 metus full-time tada gali prasyti JSA NI based...o del college tai taip jei gauni tik CTC toumet nieko nekompensuoja, turi gauti WTC tada dali kompensuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 11 27, 16:31)
Visos job allowance ir income istatimiskai priklauso tik tiem kas ce pragyvene 5 metus ir turi HO ILTR susitvarke  mirksiukas.gif  arba dirbes 2 metus full-time tada gali prasyti JSA NI based...o del college tai taip jei gauni tik CTC toumet nieko nekompensuoja, turi gauti WTC tada dali kompensuoja  ax.gif

Labai didelis aciu uz atsakyma 4u.gif . Dabar viskas aisku bigsmile.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz patarimus-taip ir padarysi.o su sure start maternity grant tada ta pati daryt ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 11 27, 14:31)
Visos job allowance ir income istatimiskai priklauso tik tiem kas ce pragyvene 5 metus ir turi HO ILTR susitvarke  mirksiukas.gif  arba dirbes 2 metus full-time tada gali prasyti JSA NI based...

o is kur cia tokia info?kiek domejausi job centre, tai sake, uztenka 12 men be pertraukos buti pradirbus, kad gaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katkuta @ 2008 11 28, 10:51)
o is kur cia tokia info?kiek domejausi job centre, tai sake, uztenka 12 men be pertraukos buti pradirbus, kad gaut ax.gif

Jobseeker’s Allowance yra dvieju rusiu, vienas income based kitas Contribution-based ir kad ji galetum gauti turi buti pradirbes 2 metus full-time, mokejes NI...info yra internete bei job centre ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes tvarkausi pasalpas jau puse metu nesenai gavau inciurynsa tada man jie pareiske kat visus popierius reik pyldyt is naujo gal kam taip buvo g.gif
Atsakyti
Noriu pasikonsultuoti su mamytem 4u.gif As auginu 2 sunelius ir po maternity leave pasilikau su vaikuciais negrizau i darba. Dabar esu kaip ir bedarbe bet studijuoju koledze part time. Tai jei prireiktu gydytoju pagalbos (tfu tfu tfu) ar nereiktu dengti is savo kisenes uz gydyma. O gal man geriau pasidaryti self employere ir susimoketi kelis svariukus ir taip kaupti pensijai ir buti ramiai kad atseit dirbu g.gif Na tikiuos supratot ka norejau pasiklausti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Githa @ 2008 11 30, 00:20)
Noriu pasikonsultuoti su mamytem  4u.gif  As auginu 2 sunelius ir po maternity leave pasilikau su vaikuciais negrizau i darba. Dabar esu kaip ir bedarbe bet studijuoju koledze part time. Tai jei prireiktu gydytoju pagalbos (tfu tfu tfu) ar nereiktu dengti is savo kisenes uz gydyma. O gal man geriau pasidaryti self employere ir susimoketi kelis svariukus ir taip kaupti pensijai ir buti ramiai kad atseit dirbu  g.gif Na tikiuos supratot ka norejau pasiklausti  ax.gif

as tau patarciau uzsiregistruoti kaip self employed zinok mirksiukas.gif bus ateistyje su pasalpom legviau smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas turit kokios informacijos apie Housing Benefit? Mes su mazium palikom dviese, tai galvoju bandyt pildyti dokumentus. Kiek laiko panasiai uztrunka visas tvarkymas ir kiek panasiai Council'as galetu padengt nuomos (procentais, pvz)?

Lauksiu jusu komentaru, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wagamama @ 2008 11 30, 19:23)
Sveikos  4u.gif

Gal kas turit kokios informacijos apie Housing Benefit? Mes su mazium palikom dviese, tai galvoju bandyt pildyti dokumentus. Kiek laiko panasiai uztrunka visas tvarkymas ir kiek panasiai Council'as galetu padengt nuomos (procentais, pvz)?

Lauksiu jusu komentaru, aciu  4u.gif

priklauso nuo kiekvienos situacijos ir pajamu,nueik i counsula uzpildyk forma ir tau duos tikslu atsakyma,nes kiekvienam counsule kitokia tvarka.
Bent jau pas mus jeu nedirbi tai HB nepriklauso,nebent dirba antra puse,arba jei gauni incom suport.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti