Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(ast_alaus @ 2008 10 10, 14:29)
Del kazkokiu priezasciu gal neturi teises gyventi UK?  g.gif O kokios tos priezastys...turetum zinoti arba jie kazka maiso patys  g.gif

Nu zinok net neisivaizduoju kokios tos priezastys gali buti. Atvaziavau kaip visi normalus zmones,o va tetau doh.gif

QUOTE(uk-girl @ 2008 10 10, 15:06)
Jie tiesiog raso kad nuo sios datos tau negali moket,taip kad gali but kad mokes nuo kitos datos...o priezastis gali but kad siuntei koki HO dokumenta ant kurio kita data koks rugsejo men....

Nesiunciau jokio HO dokumento, uzpildziau tik ju atsiustas formas ir viskas.

QUOTE(Limcamca @ 2008 10 10, 16:43)
Per kiek laiko sulaukei atsakymo?
Musu paskutini applicationa uzregistravo rugpjucio 11 diena ir pasake 16 savaiciu tvarkys  doh.gif

Sito atsakymo sulaukiau daugiau nei po menesio, nuo dokumentu pristatymo.
Tai kazi ka dabar man daryti?
Gal zinot kur kreiptis kad paiskintu kas negerai?
Atsakyti
QUOTE(Ashanti @ 2008 10 10, 18:34)
Nu zinok net neisivaizduoju kokios tos priezastys gali buti. Atvaziavau kaip visi normalus zmones,o va tetau  doh.gif
Nesiunciau jokio HO dokumento, uzpildziau tik ju atsiustas formas ir viskas.
Sito atsakymo sulaukiau daugiau nei po menesio, nuo dokumentu pristatymo.
Tai kazi ka dabar man daryti?
Gal zinot kur kreiptis kad paiskintu kas negerai?

Atgal jiems rasyk. ARba skambink, ir sakyk, visas teises cia gyventi turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 10 10, 18:42)
Atgal jiems rasyk. ARba skambink, ir sakyk, visas teises cia gyventi turiu  biggrin.gif

Tai jauciu taip ir reikes daryti, tegul paiskina kas jiems netinka ir kas cia negerai. g.gif

Bet tai siaubas, pasijauciau kaip kokia teroriste lotuliukas.gif atvykusi Londono susprogdinti lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ashanti @ 2008 10 10, 13:17)
Laba diena  4u.gif
Gal galetumet man padeti ir paiskinti.
Kreipiasi del Child benefit ir gavau atsakyma toki:

Becouse you are a national of Lithiuania you can recieve United Kingdom Child Benefit as long as you do not lose the right to riside here.

We cannot pay you from 11 August becouse you do not have a right to riside in the UK from this date.

Zinokit nesusigaudau visai dabar, nes kaip kalbejau su jeis sake gerai visi dokumentai viskas ir te tau. Tai kokiu as cia teisiu neturiu ir ka man dabar daryti ?

Man panasiai irgi buvo irgi rase you do not have right to reside in the UK bet todel kad kai pakeiciau darba nepersiregistravau Home office. Tai as is karto persiregistravau ir reikejo is naujo pildyti child benefit forma ir vel laukti. Siuntineja laiskus kas 2men ir viskas, paskutiniam prase atsiusti home office registracija tai daugiau tikrai netuletu prikibti, o jei prikibs as zadu is karto eiti i advice biura ir rasyti apeliacija.
O gal tu net neuzsiregistravus Home office?
Atsakyti
blush2.gif zinokit ir man iskilo toks klausimas as ten dirbau 4m poto pastojau gryzom i lt tada nusprendem vel lekt ten ir kai dirbau naujam darbe nepersirasiau HO tai dabar kai pildysiu Child Bennefit tai ko gero uzklius jiem kad mano ho yra ant seno darbo nors buvau dirbus kitam metus bet jau praejo beveik dvieju metu pertrauka kai nebuvau uk g.gif
Atsakyti
Net nezinau mastau.gif matai dar ir priklauso ant kokio zmogaus papuoli. Kad ir va mano puske sekmingai gavo child benefit uz 3 vaikus, nos vaikai gyvena Lietuvoj, o dabar tvarkosi ir tax creditus. O as cia plesausi su vaikeliu ir negaunu kas man priklauso.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 10 11, 10:44)
Net nezinau mastau.gif matai dar ir priklauso ant kokio zmogaus papuoli. Kad ir va mano puske sekmingai gavo child benefit uz 3 vaikus, nos vaikai gyvena Lietuvoj, o dabar tvarkosi ir tax creditus. O as cia plesausi su vaikeliu ir negaunu kas man priklauso.

nors is kitos [uses tai neteisingai schmoll.gif jei ten gyveni ir negauni o kiti lt gyvena ir gauna doh.gif nu ziuresim kaip cia mum seksis tvarkytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 10 11, 07:14)
blush2.gif zinokit ir man iskilo toks klausimas as ten dirbau 4m poto pastojau gryzom i lt tada nusprendem vel lekt ten ir kai dirbau naujam darbe nepersirasiau HO tai dabar kai pildysiu Child Bennefit tai ko gero uzklius jiem kad mano ho yra ant seno darbo nors buvau dirbus kitam metus bet jau praejo beveik dvieju metu pertrauka kai nebuvau uk  g.gif

As isvis viska be HO susitvarkiau ir per men laiko sutvarke biggrin.gif Tax Credit isvis per 2sav sutvarke. Na, bet as HO isvis ir neturejau ir neturiu, nes buvau nedirbus visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 10 11, 16:39)
As isvis viska be HO susitvarkiau ir per men laiko sutvarke biggrin.gif Tax Credit isvis per 2sav sutvarke. Na, bet as HO isvis ir neturejau ir neturiu, nes buvau nedirbus visai smile.gif

g.gif gal del to kad neturejai ir ir viskas gerai bet danzai buna kad jiem uzkliuva doh.gif jei nores zodziu lengvai gales rast priekabi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2008 10 11, 15:10)
g.gif gal del to kad neturejai ir ir viskas gerai bet danzai buna kad jiem uzkliuva  doh.gif jei nores zodziu lengvai gales rast priekabi  doh.gif

Tai as jiems ir parasiau, kad neturiu nes nedirbau. Nu neprikibo smile.gif Bet tikrai cia kaip kam papuola, ciut ne kaip loterija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 10 11, 17:27)
Tai as jiems ir parasiau, kad neturiu nes nedirbau. Nu neprikibo smile.gif  Bet tikrai cia kaip kam papuola, ciut ne kaip loterija doh.gif

Tavo vaikas gimes Anglijoje, tai yra visai kas kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 10 11, 18:03)
Tavo vaikas gimes Anglijoje, tai yra visai kas kita  4u.gif

drinks_cheers.gif nes kiek teko skaityti tai butent jiem uzkliuva HO doh.gif ir kas durniausia ir as ir mb turim viskas liuks ale vot nebuvo pakeistas paskutiniam darbe blush2.gif
Atsakyti