Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(siguliukas17 @ 2008 11 02, 12:09)
O as to cekio 250 sv negavau ohmy.gif na nebent veliau dar atsius.

Aš taip pat ne iškarto gavau ta čekį, kažkur po 2mėn atėjo.
Beje norėjau pasidomėti mamų, kurios jau idėjusios čekius, ar būtinai dedate mėnesinį įnaša i vaiko taupomąją sąskaitą? g.gif Ar negalima nedaryti jokių įnašų? g.gif Nes mes vis dar neįdėjome to čekio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelio-sparnai* @ 2008 11 02, 11:21)
Beje norėjau pasidomėti mamų, kurios jau idėjusios čekius, ar būtinai dedate mėnesinį įnaša i vaiko taupomąją sąskaitą? g.gif  Ar negalima nedaryti jokių įnašų? g.gif  Nes mes vis dar neįdėjome to čekio blush2.gif

Aš nedarau, nes naudos iš to nebus, juk pinigai iki vaikas juos galės panaudot nuvertės. Kiek gavom iš valstybės, tiek toj sąskaitoj ir guli.
Atsakyti

QUOTE(Brooke @ 2008 11 02, 16:08)
Aš nedarau, nes naudos iš to nebus, juk pinigai iki vaikas juos galės panaudot nuvertės. Kiek gavom iš valstybės, tiek toj sąskaitoj ir guli.

drinks_cheers.gif pas ir jau metai ,kaip Inland revenue patys ta saskaita mums atidere,bet per metus ne vieno inaso nepadejom ir nesiruosiam
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 11 02, 17:08)

Ačiū, mes irgi nededam jo laukiam kol patys sąskaitą atidarys 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,noriu jusu pasiteirauti.as dirbau fabrike iki birzelio menesio,padariau daugiau kaip menesio pertrauka,ir nuo liepos tapau self employer ar galiu tiketis maternity allowance,jei dabar man yra 31 savaite. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(petruska699 @ 2008 11 03, 19:39)
sveikutes,noriu jusu pasiteirauti.as dirbau fabrike iki birzelio menesio,padariau daugiau kaip menesio pertrauka,ir nuo liepos tapau self employer ar galiu tiketis maternity allowance,jei dabar man yra 31 savaite. blush2.gif

Internetiniam sios pasalpos puslapyje rasoma taip,kad jei esi isdirbusi 26 savites iki gimdymo,tada pasalpa priklauso

Maternity Allowance
What is it?

Maternity Allowance may be available to help you take time off to have your baby. You must not be entitled to Statutory Maternity Pay from any employer. You must also have been a registered self-employed person or have been employed in at least 26 weeks out of the 66 week period running into the week before the week your baby is due.

You should claim as soon as you can after you have been pregnant for 26 weeks. If you delay, you may lose benefit. There are a number of conditions that you need to meet in order to claim maternity benefit.

What are the benefit rates?

Standard rate: £117.18 or 90% of your average gross weekly earnings if this is less than £117.18.
[COLOR=blue]
Atsakyti
QUOTE(*Drugelio-sparnai* @ 2008 11 02, 14:21)
Beje norėjau pasidomėti mamų, kurios jau idėjusios čekius, ar būtinai dedate mėnesinį įnaša i vaiko taupomąją sąskaitą? g.gif  Ar negalima nedaryti jokių įnašų? g.gif  Nes mes vis dar neįdėjome to čekio blush2.gif

Nebutina deti ta menesini inasa, arba tas inasas nebutinai turi buti menesinis, gali buti siaip suma karts nuo karto, nevirsyjant 1200 svaru per metus. As tai irgi metus uzdelsiau su CTF account atidarymu, galejau daugiau vaikui sutaupyti. Siaip atidedu ta child benefita i sita saskaita, per 18 metu susidarys suma vis tiek. Atidariau The Children's Mutual, i ta tipa kur investuoja i akcijas, ziuresiu kaip jiems seksis. Jei ka, bet kada gali pakeisti ta vadinama provaideri. Vis tiek norejau taupyti leliui koki 100 svareliu per menesi iki pilnametystes, o sita saskaita kol kas neapmokestinama. Pasiskaitinejus brosiureliu patikejau, kad labiau apsimoka tos saskaitos, kur investuoja i kazka vertingo, o ne tik savingo. Aisku rizika cia didesne, bet nusiteikiau, kad vistiek sitie pinigai is tos pacios valstybes, ne mano uzdirbti. Ziuresim kaip cia pasiteisins. ax.gif

QUOTE(*Drugelio-sparnai* @ 2008 11 03, 01:40)
Ačiū, mes irgi nededam jo laukiam kol patys sąskaitą atidarys 4u.gif

Tai per metus jus patys turit galimybe issirinkti koki norit banka ar kompanija, taip pat saskaitos tipa. Po to jie savo nuoziura atidarys, kur jie nores, bet jie isrenka ne savingo, o i akcijas - ta saugesne, kur valstybe daugiau priziuri ir reguliuoja. Istrauka : the Government will open a Stakeholder account for your child. Stakeholder CTF – a share based account with built in safeguards.

http://www.thechildrensmutual.co.uk/

Cia tie, kur man pasirode tokie rimtesni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elba: 03 lapkričio 2008 - 22:27
QUOTE(petruska699 @ 2008 11 03, 21:39)

QUOTE(maybe24 @ 2008 11 03, 22:40)
Internetiniam sios pasalpos puslapyje rasoma taip,kad jei esi isdirbusi 26 savites iki gimdymo,tada pasalpa priklauso

Maternity Allowance
What is it?

Maternity Allowance may be available to help you take time off to have your baby.  You must not be entitled to Statutory Maternity Pay from any employer. You must also have been a registered self-employed person or have been employed in at least 26 weeks out of the 66 week period running into the week before the week your baby is due.

You should claim as soon as you can after you have been pregnant for 26 weeks. If you delay, you may lose benefit. There are a number of conditions that you need to meet in order to claim maternity benefit.

What are the benefit rates?

Standard rate: £117.18 or 90% of your average gross weekly earnings if this is less than £117.18.
[COLOR=blue]

Jei isdirbus 26 savaites is paskutiniu 66 savaiciu tada MA priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 11 04, 01:20)
Jei isdirbus 26 savaites is paskutiniu 66 savaiciu tada MA priklauso.

Sveika 4u.gif
Matau ir toliau svieti zmones biggrin.gif As laikiu sertifikato,ryt gal jau atsius,issiusiu forma del child benefit.
Sveikinu su dukryte 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 02, 09:46)
Deja. Ačiū, toms, kurios prisimelavusios. Ir dabar kiekvieną applicationą ilgai tikrina.Aš, laukiu jau  metai laiko  mirksiukas.gif
Ne, pletkai,tiesa  drinks_cheers.gif

SVEIKUTES mano mergaite gimusi UK bet nematau jokios pirmenybes ir is viso nenoriu tiketi ka kitos mamos raso kad greitai gauna tas pasalpas kol ant savo kailio nepatyriau tol tikejau pvz pirmas mano vaikas gimes LT as pasalpa pradejau gauti po 6 men.kazkuri mama rase kad ta ceki reikia susitvarkyti kol vaikui sueis metai bet kol negauni benefitu tai negauni to cekio tai kaip gali suspet susitvarkyt g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes... as gal nelabai ir i tema bet turiu labai aktualu man siuo metu klausima... Mes jau pora men grizom i Lt, musu maziukei jau 2 metukai ir mes gaunam CB ir mes isvykstam nenutraukem ju nes kazkas lyg mineji, kad jei vaikas gimes ten tai jam ir priklauso ta pasalpa, bet dabar kazkas vel isgasdino, kad jei negyvenam ten tai ir nepriklauso (mes Lt neprasem jokiu pasalpu) gal kas zinot tokioj situacijoj kas priklauso, o kas ne?

Aciu is anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(stela2006 @ 2008 11 04, 18:31)
Sveikos mamytes... as gal nelabai ir i tema bet turiu labai aktualu man siuo metu klausima... Mes jau pora men grizom i Lt, musu maziukei jau 2 metukai ir mes gaunam CB ir mes isvykstam nenutraukem ju nes kazkas lyg mineji, kad jei vaikas gimes ten tai jam ir priklauso ta pasalpa, bet dabar kazkas vel isgasdino, kad jei negyvenam ten tai ir nepriklauso (mes Lt neprasem jokiu pasalpu) gal kas zinot tokioj situacijoj kas priklauso, o kas ne?

Aciu is anksto  mirksiukas.gif

Nepriklauso schmoll.gif Nebent, jus gyventumete UK, o vaikas LT.
Atsakyti