Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(dadaida @ 2008 11 14, 13:46)
man atrodo kad pasalpos mokamos tris menesius atgal nuo dokumentu issiuntimo. bent jau man buvo sumoketa taip  ax.gif

QUOTE(ugniukas @ 2008 11 14, 14:51)
tai as ta is turejau omenyje mirksiukas.gif

Tai nuo dokumentu issiuntimo ir ju priemimo jau ir praejo metai laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 14, 11:56)
Tai nuo dokumentu issiuntimo ir ju priemimo jau ir praejo metai laiko  4u.gif

blink.gif niu bet tai nesamone kazkokia siaubas...o tu bandei skambintis? Ka pasake?
Atsakyti
QUOTE(gitast @ 2008 11 13, 20:35)
sveikutes,gal kuri zino kiek laiko turi but isdibes kad gautum hausing benefit?as esu dirbus metus, bet nebuvau registuota HO, puse metu mokejau jau ne laikina pet pastovu NI ir turiu NIN.Kaip tvarketes pasalpas del darzeliu? kiek padengia valstybe?kaip susitvarkyt dar vaikui bunant LT?ar imanoma? 4u.gif

Del darzelio kompensacijos reike kreiptis i tax credit ofisa, o jei vaikas lt tuomet neimanoma, nes tik vaikui pradejus lankyti registruota darzeli gauni tokius numeriukus kurios reike pasakyti kreipentis del apmokejimo ax.gif kompensuoja pagal seimos pajamas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2008 11 14, 15:23)
blink.gif niu bet tai nesamone kazkokia siaubas...o tu bandei skambintis? Ka pasake?

Mergaites, nugi rasiau jau daugybe kartu. Skambinu lygiai kas keturias dienas. Ir Citizen advice bureu buvau, ir su superviseriu kalbejau. Vis sako, kad per anksti skambinu, ir bandyk kt savaite. Po keliu dienu vel tas pats. Esu ir verkusi telefonu, esu ir watchdogu grasinusi ir pan. Nieko. Man, kiekviena karta patvirtina, kad taip, metai laiko, taip kartais buna, taip, nemazai pinigu prisikaupe ir bla bla bla. Jeigu jau perves pinigus uz visus metus, tai svesiu savaite laiko turbut lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 14, 16:29)
Mergaites, nugi rasiau jau daugybe kartu. Skambinu lygiai kas keturias dienas. Ir Citizen advice bureu buvau, ir su superviseriu kalbejau. Vis sako, kad per anksti skambinu, ir bandyk kt savaite. Po keliu dienu vel tas pats. Esu ir verkusi telefonu, esu ir watchdogu grasinusi ir pan. Nieko. Man, kiekviena karta patvirtina, kad taip, metai laiko, taip kartais buna, taip, nemazai pinigu prisikaupe ir bla bla bla. Jeigu jau perves pinigus uz visus metus, tai svesiu savaite laiko turbut  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
man rodos ilgiau galesi svest smile.gif
Atsakyti
Mums kai pernai tvarkemes tai uz 9men.ir pervede nuo tos datos kada buvo issiusti popieriukai, mat keitesi musu adresas laiskai prasilenkdavo tai uztruko, bet faktas tas kad balandi siunciau, sausi gavau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Tik siandie pavyko prisijungti,tai noreciau pasidalinti info apie UK darzelius smile.gif dauguma mamu galvoja,kad iki kol vaikas prades eiti i reception,jam priklauso tik tos kelios valandos per savaite,bet tai nera tiesa mirksiukas.gif pavyzdziui,jei jusu vyresnis vaikutis jau eina i mokyklele ir joje yra nursery,galit uzpildyti forma del part-time arba full-time vietos tos mokykleles nursery mirksiukas.gif aisku,jei jusu didesnysis nelanko mokykleles,tai tada vieta gauti yra sunkiau,bet nieks juk netrukdo savo vaikuti uzrasyti jam tik gimus 4u.gif na cia butu mano patarimas visoms nezinancioms smile.gif
Kas liecia Housing and Council Tax Benefit,tai kai kuriose savivaldybese yra Pretenancy Determination forma,kuria galite uzpildyti dar pries kraustantis i pasirinkta nama ar buta,tada jums 7 dienu begyje atsiuncia atsakyma,kiek gali kompensuoti mirksiukas.gif
As norejau pasiteirauti,ar esat self-employed,pildant Maternity Allowance,kokios yra pagrindines salygos? jei pvz zmogaus pajamos yra labai mazos,bet jis registruotas jau 3 metai,bet nemoka mokesciu valstybei,tik NIN,ar yra sansu ji gauti,ar reikia vistik but mokejus mokescius? dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Dar pridursiu,kad su Tax Creditais dabar yra ilga istoija,kadangi labai daug suvaziavo seimu su vaikais po istojimo i ES,tai reik turet kantrybes mirksiukas.gif as atsimenu kai pildziau pirmakart 2005m buvo,tai kova uzpildziau,o balandzio pab pravede smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Biskit30 @ 2008 11 16, 12:00)
  As norejau pasiteirauti,ar esat self-employed,pildant Maternity Allowance,kokios yra pagrindines salygos? jei pvz zmogaus pajamos yra labai mazos,bet jis registruotas jau 3 metai,bet nemoka mokesciu valstybei,tik NIN,ar yra sansu ji gauti,ar reikia vistik but mokejus mokescius? dekui uz atsakymus  4u.gif

Jie taves neklaus ar tu moki mokescius ar ne,svarbu,kad moki NI.
http://www.direct.go...ren/DG_10018869
Atsakyti
QUOTE(Biskit30 @ 2008 11 16, 12:24)
Dar pridursiu,kad su Tax Creditais dabar yra ilga istoija,kadangi labai daug suvaziavo seimu su vaikais po istojimo i ES,tai reik turet kantrybes  mirksiukas.gif as atsimenu kai pildziau pirmakart 2005m buvo,tai kova uzpildziau,o balandzio pab pravede  smile.gif
nemanau,kad esme tik seimu skaiciuje,nes as beveik metus laukiau 2004 pradzioj uzsipildzius
Atsakyti
QUOTE(Biskit30 @ 2008 11 16, 14:24)
Dar pridursiu,kad su Tax Creditais dabar yra ilga istoija,kadangi labai daug suvaziavo seimu su vaikais po istojimo i ES,tai reik turet kantrybes  mirksiukas.gif as atsimenu kai pildziau pirmakart 2005m buvo,tai kova uzpildziau,o balandzio pab pravede  smile.gif

QUOTE(maybe24 @ 2008 11 17, 13:49)
nemanau,kad esme tik seimu skaiciuje,nes as beveik metus laukiau 2004 pradzioj uzsipildzius

Manau, esme, kad privaziavo daug a la vienisu ir su daugybe vaiku. Lietuvaiciai juk gudrus, tuoj suuode, kad is to gerai gyventi galima. Tai, dabar, visus application'us labai atidziai tikrina ir dazniau i LT skambina, pasiklausti, ar tokie vaikai isvis egzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 11 17, 12:59)
ir su daugybe vaiku.

Čia bukčiom najezdas g.gif ? Žinok, ne taip lengva su daug vaikų išvažiuot unsure.gif . Ir ne iš gero gyvenimo blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 17 lapkričio 2008 - 13:20