Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba

raselelyte tai kad jus jau turit tris valgymus per diena jei ryte kose pietai darzoviene o vakare vaisiai g.gif
Atsakyti
Na mes tai valgome vieną kartą dienoj daržoves su mėsa,ir du kartus pieniškas košes g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 09 08, 16:58)
raselelyte tai kad jus jau turit tris valgymus per diena jei ryte kose pietai darzoviene o vakare vaisiai  g.gif

nu man daktare sake, kad tos vaisines tyreles vaikui neatsoja maisto normalaus. tipo ale kazkas kaip uzkandele... g.gif tai kaip ir gana jai tokio maitinimo ane? kaip manai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 08, 19:35)
nu man daktare sake, kad tos vaisines tyreles vaikui neatsoja maisto normalaus. tipo ale kazkas kaip uzkandele... g.gif  tai kaip ir gana jai tokio maitinimo ane? kaip manai? g.gif

Dėl tyrelių ir vaisių esi visiškai teisi,jie negali atstoti normalaus maitinimo,tai tik gali būti kaip desertas drinks_cheers.gif
Atsakyti
o nuo kada galima duot manu kose? blush2.gif ir siaip jus kosytes vardate ar tas pirktines duodate kur uzpylei is kosyte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 09 09, 18:29)
o nuo kada galima duot manu kose? blush2.gif  ir siaip jus kosytes vardate ar tas pirktines duodate kur uzpylei is kosyte  ax.gif

Šiaip gydytojai pataria manus duoti tik pirmųjų metujų gale,šiaip jie dažnai alergizuoja...Ir yra labai kaloringi...
Mes valgome užpilamas,nes kitokių mano nevalgo
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 09 09, 19:04)
Šiaip gydytojai pataria manus duoti tik pirmųjų metujų gale,šiaip jie dažnai alergizuoja...Ir yra labai kaloringi...
Mes valgome užpilamas,nes kitokių mano nevalgo

aciukas matai turiu knygute su receptukais tai ten keli receptai su manai tai ir galvoju nuo kada jau cia galima ju duot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 09 10, 00:07)
aciukas matai turiu knygute su receptukais tai ten keli receptai su manai tai ir galvoju nuo kada jau cia galima ju duot  ax.gif

Aš ir turiu knygą apie vaikų mitybą,tai ten apie manus taip rašo drinks_cheers.gif
Atsakyti
mamytes,o jus verdat mesos buljoniukus?as stengiuos mazdaug viska pati virti,bet maniske jei tik pajaucia koki gabaliuka burnoj-iskart ziaukcioja ir nevalgo verysad.gif ,jai turi buti viskas vientisos mases pavidale doh.gif nors viska padarau tikrai smulkiai(permalu per mesmale),gal ka patarsit?kaip jus darot buljoniukus?
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2009 09 10, 09:48)
mamytes,o jus verdat mesos buljoniukus?as stengiuos mazdaug viska pati virti,bet maniske jei tik pajaucia koki gabaliuka burnoj-iskart ziaukcioja ir nevalgo verysad.gif ,jai turi buti viskas vientisos mases pavidale doh.gif nors viska padarau tikrai smulkiai(permalu per mesmale),gal ka patarsit?kaip jus darot buljoniukus?

o tu ne per mesmale pabandyk o su blenderiu viska susmulkinti...maniske irgi buvo tarpsnis kai ziaukciodavo, pasirodo nepakankamai sumalusi viska buvau ir budavo per tirsta kose....tada viska dar labiau susmulkindavau, atskiesdavau, kad skystesne kose butu (darzoviene su mesa ar siaip kose) ir dabar valgo tik spek kisti thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 10, 10:48)
o tu ne per mesmale pabandyk o su blenderiu viska susmulkinti

o kaip jis atrodo,ir kur ju buna? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
jau issiaiskinau doh.gif ,bet ziuriu cia ju visokiu buna,o kurie kazi geresni? g.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2009 09 10, 11:32)
o kaip jis atrodo,ir kur ju buna? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

blenderis tai toks smulkintuvas smile.gif uzsideda tam tikri peiliukai ir inde viska smulkini iki koses thumbup.gif dalykas! Viska sumala, mesa darzoves, nu viska katik nori smile.gif o ju buna pirkti visose parduotuvese, kur elekro prekes smile.gif ivairiu buna, pas mane asmeniskai is Zepter firmos...o yra visokiu ir Braun ir pan...ir kainos ivairios, manau gera galima nupirkti ir uz kokiu 150 ar 200 lt smile.gif tikrai vertas demesio pirkinys, nes be jo nzn kaip mazei valgyti daryti reiketu.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(urte484 @ 2009 09 10, 11:34)
o kaip jis atrodo,ir kur ju buna? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
jau issiaiskinau doh.gif ,bet ziuriu cia ju visokiu buna,o kurie kazi geresni? g.gif

Jei yra pinigeliu tai galiu rekomenduoti Zepter firmos, tikrai nerealus dalykas, tik va kaina netoli 500 lt... doh.gif o siaip savo uosvienei dvanojau Braun firmos smulkintuva, tai laaaaaaaaaaaabai patenkina....o sumokejom mes netoli 200 lt... smile.gif
Atsakyti