Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba

QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 09 10, 12:54)
jo blenderis superinis dalykas ale kokios kainos lietuvoj  blink.gif  jetau kaip ten toki dlyka ipirkt reikia  unsure.gif
ai dar as norejau paklaust o kiek laiko verdat darzoves  rolleyes.gif

As norfoj uz 20lt Gamma firmos nusipirkus ir jau antram vaikui trinu koses ir viskas puiku thumbup.gif Nepirkau uz 180 ar dar ten...pilnai uztenka man ir tokio.Tad kaina nesikandzioja ax.gif
Atsakyti
as darzoves taip pat sakute tikrinu ax.gif tik dar,kad greiciau isvirtu-smulkiau supjaustau

Atsakyti
QUOTE(*sinsiliuke2* @ 2009 09 10, 12:57)
As norfoj uz 20lt Gamma firmos nusipirkus ir jau antram vaikui trinu koses ir viskas puiku  thumbup.gif  Nepirkau uz 180 ar dar ten...pilnai uztenka man ir tokio.Tad kaina nesikandzioja  ax.gif

tai manau visgi priklauso ka norima tureti? g.gif ar tik smulkintuva ar ir plaktuva maisytuva ir pan...tiek kurie brangesni ir funkciju daugiau atlieka....arba turi net papildomus indelius, kuriuose viska labai patogu plakti... thumbup.gif kiekviena renkasi pagal poreikius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 10, 13:02)
tai manau visgi priklauso ka norima tureti?  g.gif ar tik smulkintuva ar ir plaktuva maisytuva ir pan...tiek kurie brangesni ir funkciju daugiau atlieka....arba turi net papildomus indelius, kuriuose viska labai patogu plakti... thumbup.gif kiekviena renkasi pagal poreikius 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Raselelyte ,noriu pasigirti,kad mum tas braun smulkintuvas,nu super tiko ir patiko thumbup.gif ,vakar ji nusipirkom,tai siandien isvyriau versienos mesytes+morkyte+bulvyte pabandymui,ir jau galiu pasidziaugti rezultatais thumbup.gif maze zymiai mieliau valge,ir svarbiausia NEBEZIAUKCIOJO clap.gif ,jau turiu vilti,kad nevalgiadieniai pagaliau baigsis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2009 09 11, 12:12)
Raselelyte ,noriu pasigirti,kad mum tas braun smulkintuvas,nu super tiko ir patiko thumbup.gif ,vakar ji nusipirkom,tai siandien isvyriau versienos mesytes+morkyte+bulvyte pabandymui,ir jau galiu pasidziaugti rezultatais thumbup.gif maze zymiai mieliau valge,ir svarbiausia NEBEZIAUKCIOJO clap.gif ,jau turiu vilti,kad nevalgiadieniai pagaliau baigsis bigsmile.gif

VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif vat kaip saunu, net nuotaika pakilo !!!! nu labai dziaugiuosi, kad viskas susitvarke, manau dabar tkrai nekils bedu su maitinimu thumbup.gif
Atsakyti
Ka manone mielos mamos apie meliona? Ar galima duoti savo mazyliams? g.gif Man mama aiskina (kaip visada doh.gif ) kad tipo labai sveika ir ttttttttt....nu as net nezinau, siaip tai manau skaniai valgytu sutrinta meliona, jie tokie saldus rolleyes.gif bet ar cia gerai butu? g.gif gal kad duodate savo mazyliams?
Atsakyti
mano mažoji 6,5mėn mieliau valgo trintą su šakute maistą. su blenderiu kai padarydavau išvis nevalgydavo schmoll.gif tik nežinau kaip mėsyte susmulkinti, nes blenderis šaukšto mėsos man nesusmulkina, o mėsmalė irgi ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 11, 12:45)
VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  vat kaip saunu, net nuotaika pakilo !!!! nu labai dziaugiuosi, kad viskas susitvarke, manau dabar tkrai nekils bedu su maitinimu thumbup.gif

aga,ir as negaliu atsidziaugt bigsmile.gif ,labai gerai,kad vakar man davei toki patarima:aciuks:
QUOTE(Raselelyte @ 2009 09 11, 13:18)
Ka manone mielos mamos apie meliona? Ar galima duoti savo mazyliams? 

na bent as tai jau duodu po truputi visko,vynuoge,meliona,ir t.t.
QUOTE(dreksis @ 2009 09 11, 13:23)
mano mažoji 6,5mėn mieliau valgo trintą su šakute maistą. su blenderiu kai padarydavau išvis nevalgydavo  schmoll.gif tik nežinau kaip mėsyte susmulkinti, nes blenderis šaukšto mėsos man nesusmulkina, o mėsmalė irgi ne  schmoll.gif

as iki tol kol maldavau su mesmale mesyte buljoniukui-naudos jokios nebuvo,maze tik ziaukciojo ir nerijo maisto,o va su smulkintuvu ir mesyte viskas puikiai susitrina iki tyres mases thumbup.gif
Atsakyti
su daržovėm tai, susitrina, bet ji man tokio nevalgo. o kai noriu vieną mėsą sutrinti man nesutrina vienos mėsos, kažkaip "nepagauna" nes kiekis nedidelis.
o jeigu virti maltą mėsą? kaip manot? g.gif
aš tai stengiuos lietuviškus vaisius duoti, slyvas tas dieles labai skanios, obuoliuką. beje, išbandėm brokolį- laaaaabai patiko
Atsakyti
QUOTE(dreksis @ 2009 09 12, 09:36)

o jeigu virti maltą mėsą? kaip manot?  g.gif

tai zinoma,pvz as is versienos farso padarau kukuliukus,ir juos sudedu i verdanti vandeni,po to tikrai susimals,dar truputi to skyscio ypilk kur jie vyre,ir bus liuks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(urte484 @ 2009 09 11, 13:12)

user posted image
QUOTE(dreksis @ 2009 09 12, 10:36)

aš tai stengiuos lietuviškus vaisius duoti

o kai neturi is kur gaut lietuvisko tai ir duodi bet koki vaisiu ar darzove tongue.gif
Atsakyti