Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba

QUOTE(Fėja* @ 2010 03 03, 11:42)
aš iš karvės pieno produktų tai kol kas duodu tik lašelį sviestuko 1-2 kartus per savaitę į daržovienę. kitus manau tik metukų proga ragausim g.gif
Papildyta:

kaip tik vakar rugpjūtinukuose mamos kalbėjo kaip verda košes, tai jos sako, kad negalima mišinio užvirti, kad išsiskirt gali kokios tai blogos medžiagos, neveltui jis daromas atvėsintu vandenuku... aš tai MP maitinu, tai apie mišinukų subtilybes nežinau...

As alyvuogiu alieju darzovienems naudoju, o kas del misinuko tai nezinojau g.gif . Bet logiskai mastant karves piena gali virt kiek nori, niekas kenksmingo neissiskiria, tai pieno misinys padarytas karves pieno pagrindu, tai ko dar ten prideda jei kenksmingas gali pasidaryt uzvirus? Reikes pasidomet labiau g.gif , tik neisivaizduoju kaip dabar skaniai ta kose pagamint, vandeny virtos nevalgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milima: 03 kovo 2010 - 12:44
sakai karvės pieno pagrindu jis darytas??? aš tai per tv girdėjau, akd jis gaminamas pagal moters pieno etaloną... aišku, sudėties aš nežinau jo, neskaičiusi.

merginos vakar rašė, kad pilnai košę išverda su vandeniu, o mišinuką pila jau paruoštą-užbalina tiesiog ir viskas. Šiaip gi tikrai-galima tirštesnę išvirti su vandenuku o paskui tik pilt mišinį, jame nevirti.... šiaip logikos yra tame-kodėl neruošiamas mišinys su verdančiu vandeniu, gal kad išliktų visi vitaminai, gerosios medžiagos jame...
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 02, 17:12)
sveikos, o jus krupienes verdat tik pirktines vaikams kur buna ar ir is paprastu duodat isvirusios kokiu manu ar ryziu dribsniu?
i pirktines kruienes pilat vandeni misinuka ar virinta piena?

as tai kruopu koses verdu pati is ivairiausiu kruopu (soru ryziu kukuruzu avizu dar 4 grudu...........) zodziu visokias, tai va su tuo karves pienu gal reikia pabandyt i kose ipilti dar vis misinuka pildavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 03 03, 13:57)
sakai karvės pieno pagrindu jis darytas??? aš tai per tv girdėjau, akd jis gaminamas pagal moters pieno etaloną... aišku, sudėties aš nežinau jo, neskaičiusi.

merginos vakar rašė, kad pilnai košę išverda su vandeniu, o mišinuką pila jau paruoštą-užbalina tiesiog ir viskas. Šiaip gi tikrai-galima tirštesnę išvirti su vandenuku o paskui tik pilt mišinį, jame nevirti.... šiaip logikos yra tame-kodėl neruošiamas mišinys su verdančiu vandeniu, gal kad išliktų visi vitaminai, gerosios medžiagos jame...

Tai bandoma gaminti pagal moters pieno etalona biggrin.gif , bet ji gamina is karves pieno arba sojos ir toliau visokiu sudedamuju daliu pilna.
O tu tik vandenyje verdi?
Bandysiu tik uzbalint, gal valgys.
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2010 03 03, 14:45)
Tai bandoma gaminti pagal moters pieno etalona  biggrin.gif , bet ji gamina is karves pieno arba sojos ir toliau visokiu sudedamuju daliu pilna.
O tu tik vandenyje verdi?
Bandysiu tik uzbalint, gal valgys.

aš tai perku tas plikomas vaikiškas. Vienos pieniškos su mišiniu kitos be pieno-valgo visas
Atsakyti
Sakykit nuo kada galima burokeli duoti?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2010 03 03, 18:20)
Sakykit nuo kada galima burokeli duoti?

Vienoj is temu mamos kalbejo apie burokeli, tai lyg nuo 9 men.
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2010 03 03, 17:37)
Vienoj is temu mamos kalbejo apie burokeli, tai lyg nuo 9 men.

o velnias as viena kart daviau jau 6,5 men, gerai akd daugaiu ir nedaviau

jei buna pirktines koses parasyta pieniskos tai jos buna su misiniu ar ne? atda misinuko nereikia, vien vandeniu?
Atsakyti
mes tai valgom tik darzovienes ir kruopu koses, mesytes dar ne.. rolleyes.gif nes is vis iki 6.5 men valgem vien tik MP.. ax.gif bet jau reikia pradeti ir mesytes duoti.. bandysiu nuo kalakutienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 03, 18:57)

jei buna pirktines koses parasyta pieniskos tai jos buna su misiniu ar ne? atda misinuko nereikia, vien vandeniu?

jei jau košė pieniška, tai viskas, vandenuku plikoma
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2010 03 03, 20:57)

Taip, jeigu buna pieniskos jos buna jau su misiniu, tada reikia tik vandens, o jeigu be misinuko koses tada galima ruosti arba su vandeniu arba su misiniu, kaip kas nori ir megsta...
Atsakyti

sveika!na jau galite tikrai daug kruopu duoti ne tik grikiu ar avizu o ir kvieciu, 3 grudu,manu kosyte vaikam labai petinka o jau ir galima duoti! o pienuka mes naudojame jau pirktini!na kaip ir kitom mamytems sakiau kad jogurtukus naujam tai bios su braskem ir vysniom! o varskytes tai davaiau pradzio naturalios paragauti ziurejau ar patiks po to daviau saldzio tos kur su skoniais,braskem vanile,ir t.t thumbup.gif mirksiukas.gif
[/quote]
Ir kur jau taip skubeti doh.gif doh.gif doh.gif Sakyciua prastas labai jau ismanymas apie tokio mazulio mityba, o taip drasiai patarinejate. Kita mamyte ims ir patikes, ir kis visokias E, varskytes, 'bio' jogurtukus tariamai sveikus savo mazyliams
Atsakyti