Įkraunama...
Įkraunama...

7 mėn. vaikelio mityba

QUOTE(Fėja* @ 2010 03 04, 19:29)
košės sudėtis-grikiai su vaisiais:

grikių miltai, obuoliai, bananai, sukrus
kalcio karbonatas, vitaminų 6, mineralų keturi. viskas.
Papildyta:

kad daktarė taip pataria... dar net kiaušinius duot,... nu netikiu...

neesmė, darykit kaip jums išeina 4u.gif

tik tiek, kad gal neverta taip aklai tikėti vienu šaltiniu - savo daktare, gal kartais verta ir šiaip pasidomėt ką kitas gydytojas pasakytų....nes jūsų daktarė tuoj ir grybus į valgiaraštį įrašys jums biggrin.gif

na grybu tikrai nepataria,bet seip juki ji nieko tokio neivedineja neiprasto? tai gal tavo daktare pasenusiu paziuru? juk vaikui jau 7 menesiukai! o mano drauges panasiai tai pat maitino! beja vakar buvau pas viena drauge,jos berniukas 2 men vyresnis,ji taip pat nuo 7 men dave jogurta dobilas ekologiska,ir varke!jei nieko nuostabaus nebuvo kai pasakiau kad ta nustebai taip kad duodu vaikui!
Atsakyti
QUOTE(SALDUTE25 @ 2010 03 04, 17:34)
na ne ! ten pieniska bio kose su bananais ir persikais hipp-nuo 4 men:pieno mis,nevisiskai deminerlizuotu saldziu isrugu milteliai,nuriebinto pieno milteliai,maltodekstrinas,augaliniai aliejai,vit c,gelezies difosfatas,vit e, cinko sulfatas,niacinas,pantoteno rugstis,vt b1,vit b6,vit b2,vit a, kalio jodatas, folio rugstis, vario sulfatas, mangano sulfatas, vit k, natrio selenatas, biotinas,vit d, ryziu miltai, nuriebito pieno milteliai, saldziu isrugu miltai, nerugsciu obuoliu sulciu koncentratas, kriausiu sulciu konsentratas, persiku dribsniu, bananu  milteliai, nevisiskai demineralizuotu saldziu irsugu milteliai,kalco karbonartas, naturali kvapioji medziaga! na kaip cai pakomentuosi? g.gif

tokios aš nepirkusi... nemačiau...aš visad perku kuo natūralesnę iš tiesų... jau duodu ir paprastų kruopų-sorų bandėm.
QUOTE(SALDUTE25 @ 2010 03 04, 17:38)
na grybu tikrai nepataria,bet seip juki ji nieko tokio neivedineja neiprasto? tai gal tavo daktare pasenusiu paziuru? juk vaikui jau 7 menesiukai!

man atrodo, kad neįprastai ji įvedinėja... tokios įvedimo tvarkos nepamenu kad būčiau skaičius kur

ne, matyt ne mano daktarė, o aš senų pažiūrų žinok. Maniškė irgi jau viską nuo savo stalo vos ne siųlo duot, ale aš vis saugau savo vaiką, jo organiukus ir ttt, mes pradėsim valgyt viską, spėsim... mes dar maži biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 04 kovo 2010 - 17:53
QUOTE(Fėja* @ 2010 03 04, 19:52)
tokios aš nepirkusi... nemačiau...aš visad perku kuo natūralesnę iš tiesų... jau duodu ir paprastų kruopų-sorų bandėm.

man atrodo, kad neįprastai ji įvedinėja... tokios įvedimo tvarkos nepamenu kad būčiau skaičius kur

ne, matyt ne mano daktarė, o aš senų pažiūrų žinok. Maniškė irgi jau viską nuo savo stalo vos ne siųlo duot, ale aš vis saugau savo vaiką, jo organiukus ir ttt, mes pradėsim valgyt viską, spėsim... mes dar maži biggrin.gif

na taip as tu kosiu turiu neviena bet manoji mieliau valgo naturalias,grikiu kosyte megsta su trupuciu svietuko,3 grudu kosyte verdu irgi valgo,na darzovienes su mesyte taip pat neblogai megsta,o tas is hipp ar milupa tai tik kartais rytais,bet matosi kad ne taip skaniai valgo! rolleyes.gif na nieko as cia neyprasto nematau,kadangi mes jau nuo 4 men nebavalgom mp tai ir jau po truputii pradejom kose valgyti pradejom nuo darzovieniu vienu, po to po keletos sav pradejo avizu kose kvietines,na ir vel po keletos sav pradejom grikiu,kukuruzu kruopas, tada mesyte ivede,na ir jau 6 men vidury leido pradet varske ragaut po truputi,! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SALDUTE25 @ 2010 03 02, 22:33)
n o pienuka mes naudojame jau pirktini!...........

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif cia is taupumo? nes misinukas brangiau kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(ramintukas @ 2010 03 04, 20:08)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  cia is taupumo? nes misinukas brangiau kainuoja?

ta prasme i kose negerai pilti misinuka! gal nekaitei parauosimo? doh.gif kad misinuka ruosti atvesintame vandenyje! tai kose juk verdi ir misinukas uzverda! tai negerai! seip duodu misinuka aisku,o i koses pilu pienuka jei verdu savo kese,o jei tas pirktines uzpilamas tai pilu misinuka! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SALDUTE25: 04 kovo 2010 - 18:15
QUOTE(SALDUTE25 @ 2010 03 04, 18:00)
na taip  as tu kosiu turiu neviena bet manoji mieliau valgo naturalias,grikiu kosyte megsta su trupuciu svietuko,3 grudu kosyte verdu irgi valgo,na darzovienes su mesyte taip pat neblogai megsta,o tas is hipp ar milupa tai tik kartais rytais,bet matosi kad ne taip skaniai valgo! rolleyes.gif na nieko as cia neyprasto nematau,kadangi mes jau nuo 4 men nebavalgom mp tai ir jau po truputii pradejom kose valgyti pradejom nuo darzovieniu vienu, po to  po keletos sav pradejo avizu kose kvietines,na ir vel po keletos sav pradejom grikiu,kukuruzu kruopas, tada mesyte ivede,na ir jau 6 men vidury leido pradet varske ragaut po truputi,! smile.gif

man tai atrodo, kad pas jus viskas kokiais dviem mėnesiais į priekį "nušokta".
Atsakyti
QUOTE(pievu-gele @ 2010 03 04, 17:33)
Bet kai paklausia- pataria.Ne tame esme, as turejau minty kokius kvailus dalykus pataria

supratau, o ka ne i tema parasiau?
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2010 03 04, 20:16)
man tai atrodo, kad pas jus viskas kokiais dviem mėnesiais į priekį "nušokta".

smile.gif na gal.............bet mum taip rekomendavo daktare pagal viska,kaip augam tai taip ir maitiname,kas kazkiek laiko po truputi kazko prideda! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SALDUTE25 @ 2010 03 04, 19:12)
ta prasme i kose negerai pilti misinuka! gal nekaitei parauosimo?  doh.gif kad misinuka ruosti atvesintame vandenyje! tai kose juk verdi ir misinukas uzverda! tai negerai!  seip duodu misinuka aisku,o i koses pilu pienuka jei verdu savo kese,o jei tas pirktines uzpilamas tai pilu misinuka! biggrin.gif

misinuka jau i isvirta kosyte pilkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 03 04, 19:19)
supratau, o ka ne i tema parasiau?

As konkreciai ne jus turejau omeny 4u.gif As turejau omenyje ''daktares'' kurios patarineja varskytes, jogurtukus, kiausiniukus tokiam mazuliui ivedinet
Papildyta:
va man pvz Saldutes25 @daktare@ itartinai atrodo su tokiais patarimais
Atsakyti
QUOTE(pievu-gele @ 2010 03 04, 20:31)
As konkreciai ne jus turejau omeny  4u.gif As turejau omenyje ''daktares'' kurios patarineja varskytes, jogurtukus, kiausiniukus tokiam mazuliui ivedinet
Papildyta:
va man pvz Saldutes25 @daktare@ itartinai atrodo su tokiais patarimais

\o kas tau cia itartino? na man nieko cia itartino,maitinames iprastai,kaip ir kitos mamos! nieko neiprasto juk neduodu! dar desros juk neduodu! doh.gif o tik paprata varske! rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif gal ne visai kaip kitos, kitos daugiau laikosi protingu patarimu, ir varske nuo 10 menesio duoda
Atsakyti