Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

Nuo "Pampers" ir "Huggies" maziukei labai isbere .Dabar perejom prie "BAMBO",tai labai tiko thumbup.gif Tik su jais uzsigydem uzpakaliuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvita @ 2009 04 29, 11:05)
Visokios, isskyrus tas plastmasines, nesam elergiskos, bet dazniausiai tai perku Pampers arba Hugies. 4u.gif

O kokios tos plastmasinės?
Mes irgi Pampers ir Huggies 4u.gif
Atsakyti
Na mes pradejom Pampers manau su jais ir uzaugsim,mums jokiu sutimu,jokiu berimu nera,tai nemanau keisti
Atsakyti
Vat su pampersais kazkaip ne kas mums... g.gif praktiskai istisai kai buna kakutis, tai tas kakutis ne pamperse buna o net iki nugarytes visas "geris" nukeliauja... lotuliukas.gif vat pabandziau bambo (ar bimbo) ekologiskas sauskelnes ir thumbup.gif visas turinys lieka tik sauskelnese thumbup.gif
Atsakyti
mes visokias bandem, siuo metu pampers naudojam, man paciai nepatiko nei bambo, nei hugies, nei optima, nei dar ten kazkokios...visos kazkokios kietos , nemielos ax.gif taigi as uz pampers'us thumbup.gif
Atsakyti
Zinoma pradejom nuo Pampers, bet mus bere nuo ju, tad pakeitem i hugies ir viskas ok, dregnas serveteles taip pat pakeitem!
Atsakyti
o mums pampers labai tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
sveiki,na as irgi bandziau pampers tai nelabai man patiko kadangi kakutis isbega ant nugaros,dbr ir mazajai ir viresnei uzsakineju is interneto DADA pampersus,man labai jie patinka ir nebrangus ir kokibe tokia pat kaip pampers gal biskeli kietesni...
Atsakyti
na mes kolkas bandem tik pampersus ir jie mums labai tiko, tej negalvojam kolkas apie jokias kitas schmoll.gif
Atsakyti
Iki 6 men nauduojom "Pampers" ir viskas buvo lyg ir gerai, bet kai viena karta isbere,atsirado zaizdeles ir pradejo kraujuot, nuo tos zalios juosteles viduj, doh.gif tai ir pakeitem i "Huggies" ,kol kas viskas ok thumbup.gif tikiuosi taip bus ir toliau smile.gif o slapiu serveteliu isvis dabar negalim naudot, iskar zaizdeles atsiranda doh.gif
Atsakyti
Mes irgi uz Pampers biggrin.gif nors kitokiu ir nebandem. Labiausiai patinka del tampomu krasteliu smile.gif
Atsakyti
sveikos. mano mazylei pamperiai ir huges tiko, nuo hapy isbere baisiausiai, ilgai teko paskui gydyt schmoll.gif
Atsakyti