Su pirmagime isbandeme daugelio firmu saskelnes, bet tiko tik "Huggies", tad gimus antram stebuklui irgi naudojame sios firmos sauskelnes

musu nebere ne nuo vienu, tiesiog pampers man pasirode minkstesnes, svelnesnes, huggies is tokio nemalonaus kieto popieriaus (prie kirksnyciu krastai platus tokie). as ju pati deveti nenoreciau
dukryte kenteju, pora poku turejom, bet pirmenybe atiduodam pampers

Mes taip pat neturejom jokiu bedu del berimu ar dar kokiu nepatogumu,bet isbande daugybe sauskelniu pasirinkom pampers.jie is visu patys ploniausi,o visi kiti stori ir kieti,kitokie nepatiko

Mes bandėm Huggies, Pampers ir Bambo. Visos tiko, bet su Huggies dažnai per kraštus viskas išeidavo
Pampers man tas alijošiaus kvapas kažkaip nelabai patinka
Ir nuspausdavo kojytes. O dėl Bambo neturiu jokių nusiskundimų, tai juos dabar ir naudojam

pradejom tik gimus naudoti pampers kadangi nieko blogo nevyksta tai ir neeksperimentuojam

bandem pampers, hugies ir bella. bella tai s... nesitampo krasteliai ir stori, pampers kaip pampers bet hugies megstam labiausiai

Pirmos sauskelnes buvo huggies, 2 pokus sunaudojom, bet paskui perejom prie pampers, nebere nuo huggies, bet pampers sauskelnes mum plonesnes

Naudojam pampers, neberia ir gerai, tik ar as blogai uzdedu ar kaip, bet kartais pro sona pravaro...Dar turejau 4 meginukus BAMBO pampersu, tai irgi patiko, tokie kieti, bet viska gerai uzkonservuoja, bet turiu daug pampers firmos tai tuos ir naudosim dabar

Naudojome Pampers firmos ir Huggies sauskelnes, tačiau pasirinkome Huggies - jos labiau patiko

mums tinka Pampers firmos pampersiukai
, kitu pampersu net nereikejo bandyti

Dažniausiai Pampers su kirmėlyte. Kartais Hugies. Seniau dar Libero naudodavom, bet man jie per kieti ir per stori tarp kojyčių.
vaidacka:) - greičiausiai reikia pakeisti dydį - į didesnį ar mažesnį, ir nustos prabėginėti. Ant pakuotės rašomi kilogramai dažnai neatitinka vaikučio svorio, o sauskelnės jiems puikiai tinkamos
vaidacka:) - greičiausiai reikia pakeisti dydį - į didesnį ar mažesnį, ir nustos prabėginėti. Ant pakuotės rašomi kilogramai dažnai neatitinka vaikučio svorio, o sauskelnės jiems puikiai tinkamos