na as tik zinau kokie mums NETINKA - tai huggies. O Pampers tai laibai netgi tinka, zinoma pliku uzpakaliu maziui labiausiai patinka buti

naudojam pampers ir huggies bet huggies nepatinka.geriausi pampers

Pampers arba Huggies
Libero storesni, tai naudojom tik pirmo ir antro dydzio, o paskui perejom prie Pampers ir dar veliau atradom Huggies. Vieninteliai kurie labai nepatiko tai buvo Huggies Classic - jausmas tas pats kaip suvyniotum vaika i balta popieriaus lapa - labai jau nepaslankus ir stori ir siurkstus buvo. Bet Huggies Super dry tai labai patinka

Libero storesni, tai naudojom tik pirmo ir antro dydzio, o paskui perejom prie Pampers ir dar veliau atradom Huggies. Vieninteliai kurie labai nepatiko tai buvo Huggies Classic - jausmas tas pats kaip suvyniotum vaika i balta popieriaus lapa - labai jau nepaslankus ir stori ir siurkstus buvo. Bet Huggies Super dry tai labai patinka

Mano mažiukui 9 sav. ir sveriam 4,7 kg, tai kai nusipirkom 2 dydžio trijų rūšių, tai skiriasi dydžiai didėjančia tvarka 2 dydis: Huggies, Pampers, Bambo. O šiaip tai stengiuosi kaitalioti pokas Huggies (geriau sugeria), pokas Pampers (plonesni).
QUOTE(Rhetta @ 2008 06 29, 05:48)
Nenoriu anti reklamos daryti lenkams, bet tik nepirkite lenkisku, nors kaina zymiai geresne, bet ir vaikui nepatogu, kolegos net isbere mazyle...ir tokie nukrite...
Suneliui, kai gime, naudojom pradzioje Huggies, nes, man atrode, kad geriau sugeria..
Kai perejom prie 3 dydzio, perejom prie Pampersu..
Dabar dukrytei kaitalioju..Vienas pokas zaliuju, vienas Huggies..Bandau ir Bambo, bet kad nelabai man atrodo sugeria..
Bet siaip reikia ziureti ir bandyti..Pritariu, kad vokiski geriau..Kiek zinau, Euro vaistineje yra pirkti vokisku Pampers
Kai perejom prie 3 dydzio, perejom prie Pampersu..
Dabar dukrytei kaitalioju..Vienas pokas zaliuju, vienas Huggies..Bandau ir Bambo, bet kad nelabai man atrodo sugeria..

Bet siaip reikia ziureti ir bandyti..Pritariu, kad vokiski geriau..Kiek zinau, Euro vaistineje yra pirkti vokisku Pampers
mes HUGGIES arba PAMPERS, bet pirkau vokiskus tai ne patiko labai storos. Ir karta pirkau is Lenkijos, tas pats S...gerai kad tik viena paka, tei tik diena nesioje a nakciai HUGGIES
Man pasitaike ne karta, kad Libero praleido siusiuka... Tik pakeiti vystykla, o ziurek visa nugara net slapia! Ir stipriau susegt bandem, ir ka tik nedarem, bet tokios "nelaimes" pasikartojo vis...
O dabar su Huggies nekeista visa nakti ismiega ir dar nei karto nepasitaike "nelaimiu".

O dabar su Huggies nekeista visa nakti ismiega ir dar nei karto nepasitaike "nelaimiu".

Pas mus Pampers kelnaites laabai daznai prasiusiojamos, ir kodel net du pakus pirkau

Mes Huggies premium naudojam. Pampers irgi nieko tik tas kvapas man nelabai