Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

QUOTE(mazylia:) @ 2008 06 28, 20:57)
kokie jusu mazyliams tinka pampersai nes maniskiai tai tik "pampers"kitokie bere o kaip jusu?

TIK PAMPERSAI TINKA
Atsakyti
Man labai BAMBO patinka thumbup.gif O serveteles tai tik Huggies, nes labai maloniai kvepia ir vienam kartui vienos serveteles pilnai uztenka.
Atsakyti
Mes naudojam Hugies, nes Pampers labai jau nemaloniai dvokia schmoll.gif
Atsakyti
Nesuprantu,kuo pampers sauskelnes smirda?Kai panaudoji visos smirda biggrin.gif biggrin.gif Mes naudojam pampers.
Atsakyti
Mums geriausi Huggies Classic
Atsakyti
Pampers thumbup.gif
Atsakyti
Mes Huggies Classic naudojam thumbup.gif o nuo Pampers bere verysad.gif
Atsakyti
naudojam pampers, meginom Huggies, maxima, nezinau, toliau vistiek pampers naudojam, dabar dar orui laidzius ir labai gerai sugeriancius winalite ismeginsim.
Atsakyti
mes naudojam LIBERO sauskelnes mirksiukas.gif o jei reikia naudojam ir Huggies serveteles biggrin.gif
Atsakyti
bet as irgi pastebejau, kad su libero ne karta buvom apsisisiojusios blink.gif ispradziu galvojom, kad neuzsegam gerai, bet ne cia esme jos matyt mums tiesiog praleidzia doh.gif baigsim poka ir pirksim kitas isbandyti g.gif
Atsakyti
Isbandeme Bambo, Pampers, Huggies, Happy - visos tiko, o patinka labiausiai Huggies Premium ax.gif
Atsakyti
Siaip gymdymo namuose daktare sake kad kokias sauskelnes uzdesi prie tokiu vaikutis pripras ax.gif keista pas mane butent taip ir atsitiko Tik Bambo daugiau nieko nepripazista mano mazyle.
Atsakyti