Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

mes tai pampers naudojam kazkaip jos mum labiausiai tiko ir patiko... smile.gif o serveteliu tai turim yvairiu dar nuo gimimo pridovanotu thumbup.gif bet kazkaip lbs patinka pampers sensitive smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varle123 @ 2009 06 27, 09:13)
man taip pat patinka pampers, kad jie minkstuciai, taciau ju kvapas tiek mane erzina ir mazyles uzpakaliuka, visas po pampersu isbertas buna, pampers  new born super buvo.
Dabar naudojame tik huggies ax.gif

Tiesa huggiu serveteles irgi netinka, tik pampersines smile.gif
Atsakyti
Dukrai tinka pampers, kol kas jokių bėdų neturėjo , bet dažnai guli nuogų užpakaliuku ir plaunu užpakaliuką visada keisdama pampersą.
Atsakyti
pampersai pirmas numeris tiko, antras berods jau nebetiko, isbere. tai isbandem hugius ir juos tik ir naudojam, jokiu problemu. o serveteles kadangi retai naudoju, tik kelionese, tai nieko neberia, pampers sensitive serveteles.
Atsakyti
Naudojam Pampersus thumbup.gif (asmenisai man jie plonesni, ypac gerai berniukams, nes visu vyrisku dalykeliu taip neprispaudzia), nuo visokiu pigiu uzpakaliukas issudavo smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojam PAMPERS thumbup.gif
Atsakyti
Su pirmu naudojom Pampers, nors bandem ir kitokius, tiesiog Pampers tiko geriausiai thumbup.gif tai ir su antru naudojam irgi Pampers smile.gif
Atsakyti
Su abiem vaikuciais naudojom ir naudojam tik Pampers sauskelnes, jos pacios thumbup.gif .O serveteles patinka tik Johnson thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Pampers firmos, kazkaip mums labai tiko ir patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megasun @ 2009 06 30, 14:12)
bet as irgi pastebejau, kad su libero ne karta buvom apsisisiojusios blink.gif  ispradziu galvojom, kad neuzsegam gerai, bet ne cia esme jos matyt mums tiesiog praleidzia  doh.gif  baigsim poka ir pirksim kitas isbandyti g.gif

ir mum tas pats buvo su jais doh.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojam ir esam patenkinti PAMPERS bigsmile.gif
O nuo Hugies dazniau bere uzpakaliuka, nors ju serveteles visai nieko kaip ir Pampers, nors retai serveteles naudojam, dazniausiai kelionese arba kai labai prikraunam pampersa, tai irgi pravercia ax.gif
Atsakyti
Su didžiuoju pradžioj naudojom Pampers, bet paskui pakeitėme į Happy, nes su pampersais kažkaip kasytis pradėjo keistai savo užpakaliuką. O dabar su mažają kol kas Pampers naudojam, viskas gerai, tinka ir patinka. thumbup.gif Servetėlės tai irgi Pampers geriausios, dabar nusipirkau Hugies, tai laukiu kol pasibaigs, nes kažkaip man jos ir plyšta ir nenuvalo taip gerai kaip Pampers.
Atsakyti