QUOTE(stankeviciene @ 2008 08 29, 00:14)
nuo pat pradziu naudojom huggies, po to pabandem libero, tai jos man tokios minkstesnes atrodo, bet uz huggies brangesnes...dabar naudojam libero 5 dydi. 

Žinot, iki šiol naudojau Huggies, bet nuo 3 dydžio jos tikrai prastėja

Pradzioj tiko Pampers ir Huggies, bet dabar mus beria nuo Pampers, todel naudojam Huggies premium
Man jos labiau patinka nei Pampers nes nugaroje turi gumeles (tamprios).

pirmas dienas naudojom Pampers, bet dabar trecias menuo tik Bambo, aisku siek tiek brangiau, bet svarbu vaikui gerai. Joku problemu del paraudusio uzpakaliuko. Super

Mums tai po kolkas pampers geriausios:) bandem Bambolina , tai nepatiko, Mazylei per dideles,nors ir naujagymiams skirtos, kietos kazkokios...
QUOTE(Sjonas @ 2008 08 29, 18:26)
pirmas dienas naudojom Pampers, bet dabar trecias menuo tik Bambo, aisku siek tiek brangiau, bet svarbu vaikui gerai. Joku problemu del paraudusio uzpakaliuko. Super 

O mum kaip tik atvirksciai buvo

mes taip pat naudojam tik pampers ir jokiu problemu nera. dabar pradejom naujas pampers sleep and play tai tikrai uzpakaliukas sausesnis
mes tai naudojam Huggies, pirmas ir antras numeriai buvo labai geri ir uzpakaliukas visada sausas. Visai neseniai pradejom naudoti Huggies treciaji numeri, tai reiks pasiziureti ar is tiesu jie geri

QUOTE(valengita @ 2008 09 01, 14:06)
mes taip pat naudojam tik pampers ir jokiu problemu nera. dabar pradejom naujas pampers sleep and play tai tikrai uzpakaliukas sausesnis
Mes ir nuo gimimo naudojam tik pampers - dabar jau 4 dydi nesiojam... Buvom gave dovanu ir kitokiu, bet atidavem... Dabar nusipirkom "sleep and play" - tai nuo ju isbere, ir pastoviai pro sona prateka - nepatiko man jos, meciau ir vel uzpakaliukas grazus

Mes tik Huggies naudojam. Banden palyginti Huggies, Bambo ir Pampers, tai supylus i visus po vienoda kieki skyscio ir paspaudus, didziausia balute istryksdavao is pampersu, is bambo tik sudrekdavo pirstu galiukai, o huggies liko sausas
va tau ir reklama

oho kaip jūs ydomiai išbandėt, bet mes tai pampersus naudojam ir nieko