Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios sauskelnės tinka jūsų mažyliams?

Kaip pradėjom Pampers taip ir tebenaudojam, o servetėlės tai tikrai Huggies daug geresnės.
Atsakyti
as visai maziukui dedavau Huggies(nzn kaip rasosi tixliai ax.gif smile.gif
o po to gal nuo 5-6men pradejau deti pampers ir tik pampers dabar
Atsakyti
Mums aciu dievui viskas tinka, nei sunta, nei beria. Dabar turim Hugies, Pampers, Happy. Patinka man savo maziukei triusikus pirkt lotuliukas.gif
Atsakyti
Savo vaikui nuo gimimo Pampers perku ir kadangi tiko, naudojam ir nebandom kitų firmų mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar atsirado naujos pampers firmos "pampers sleep"berods , kokia ju kokybe, ar kas bandet g.gif
Atsakyti
Kazkaip pradejau nuo pampers,tiko,tai ir pasilikom prie ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringute22 @ 2008 08 26, 20:30)
dabar atsirado  naujos pampers firmos  "pampers sleep"berods , kokia ju kokybe, ar kas bandet  g.gif

Mes taip pat naudojam tik Pampers, nors pirmoji uzaugo tik su Libero.
Taip, vadinasi "Sleep&Play". Bandem, skirtumo didelio nejautem.
Atsakyti
esu bandziusi Pampers, Huggies ir Maximos sauskelnes. Nei nuo vienu nebere, nesuto, bet visgi man pacios paciausios yra Huggies thumbup.gif Neseniai akcijos metu uzsipirkau gal 3 men. i prieki biggrin.gif
Atsakyti
Pampers man nepatiko, praleidzia daznai. Bimo labao jau kietos. Mes naudojan Huggies thumbup.gif
Atsakyti
o mes kai gimem bandem visokias ir Pampers ir Hapy ir Huggies. Hapy buvo gerai pirmom dienom bigsmile.gif . Nuo Pampers'u pradejo berti g.gif . Taigi likom prie Huggies 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na mes nuo gimimo naudojom Pampers bet dabar pabandziau Huggies ir man jos mielesnes....tai manau kad apsistosim prie ju smile.gif
Atsakyti
pampers,huggies,maxima(pigus),libero na bert taip kad neberia
Atsakyti