Įkraunama...
Įkraunama...

Abejingumas

Buna visose seimose pakilimu ir nuosmukiu. Juos reikia isgyventi. Jei dabar bandomasis laikotarpis tai ir lauk kol vyras pateisins arba sugriaus tavo viltis. Po t galesi priimti sprendima. Dabar reikia islaukti si sunku momenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 08 19, 14:32)
Pas mane panasiai buna,kai tik susipykstu su vyru ir jis grizta pas tevus,tai jokiu ziniu nesulaukiu,nepaskambina nepaklausia kaip vaikas ir pan,jei as nepaskambinu,vaika myli ,juo rupinasi,viskas gerai,bet tik susipykstam viskas doh.gif ,yra toks pasakymas,vyrams vaikas rupi tol kol myli ju mamas,taip ir yra cool.gif

Bet, žiūriu, esate užrašius, kad antrą vaiką planuojate. Tai kaip čia dabar? g.gif Gali kada ir nebepareiti iš tų tėvų, kai nebemylės jūsų. Tada irgi verksite forume koks jis niekšas, paliko su dviem vaikais.

Aš tikrai nesupratinga. Nesupratau jūsų.
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 08 20, 14:39)
1.Bet, žiūriu, esate užrašius, kad antrą vaiką planuojate. Tai kaip čia dabar?  g.gif Gali kada ir nebepareiti iš tų tėvų, kai nebemylės jūsų. Tada irgi verksite forume koks jis niekšas, paliko su dviem vaikais.

2.Aš tikrai nesupratinga. Nesupratau jūsų.

1.o as ka dabar verkiu forume g.gif ,ir siaip jau atleiskite,bet cia jau ne jusu reikalas kaip bus,ar as planuoju antra vaika ar ne,ziurekit savo gyvenima,o nekiskites i kitu mirksiukas.gif
2.man ir nereikia,kad jus mane suprastumet,svarbiausia,kad as save suprantu lotuliukas.gif
o siaip tai jei kada nebepareis,tai ir nereikes,vyru pila,paiima ir su 3 vaikais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 08 20, 14:51)
1.o as ka dabar verkiu forume g.gif ,ir siaip jau atleiskite,bet cia jau ne jusu reikalas kaip bus,ar as planuoju antra vaika ar ne,ziurekit savo gyvenima,o nekiskites i kitu mirksiukas.gif
2.man ir nereikia,kad jus mane suprastumet,svarbiausia,kad as save suprantu lotuliukas.gif
o siaip tai jei kada nebepareis,tai ir nereikes,vyru pila,paiima ir su 3 vaikais lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ir dar kokie ima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 08 20, 15:39)
Bet, žiūriu, esate užrašius, kad antrą vaiką planuojate. Tai kaip čia dabar?  g.gif Gali kada ir nebepareiti iš tų tėvų, kai nebemylės jūsų. Tada irgi verksite forume koks jis niekšas, paliko su dviem vaikais.

Aš tikrai nesupratinga. Nesupratau jūsų.

O Jus ką iš mėnulio iškritot? Argi nežinojote, kad yra tokių moterų, kurios vyrams nežinant vaikus planuoja hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 08 20, 14:55)
lotuliukas.gif ir dar kokie ima biggrin.gif

Kokie? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltoji feja @ 2008 08 20, 14:51)

O ko jūs pykstat? Aš tik pažvelgiau iš šono. Manau, kad savęs nesuprantat.

Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 08 20, 14:23)
Kokie?  smile.gif

tokie,tie visi,kuriu neima niekas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 08 20, 15:23)
Kokie?  smile.gif
Papildyta:

O ko jūs pykstat? Aš tik pažvelgiau iš šono. Manau, kad savęs nesuprantat.

lotuliukas.gif geri mirksiukas.gif Tai ne asmeninė patirtis,bet žinau daug pavizdžių,kai vyrai ima moteris su vaikais ir tikrai geri,protingi vyrai,ne kokie antrarūšiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tojama @ 2008 08 20, 14:56)
O Jus ką iš mėnulio iškritot? Argi nežinojote, kad yra tokių moterų, kurios vyrams nežinant vaikus planuoja  hihihi.gif

Žinau. Bet kažkodėl jos pyksta, kai bandai įspėti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 08 20, 15:25)
tokie,tie visi,kuriu neima niekas  lotuliukas.gif

Patikėk gražią moterį su vaiku dar greičiau paims geras vyras,nei kokią lakstančią gulbią.Viena draugė skundžiasi,kad susipažino su tokiu fainu vyru-gražus,protingas,su padėtim,o tas vat turi sužadėtinę su vaiku,tai kaip ji tokia gražuolė,tokio gero nesusiranda,o vat ta su vaiku susirado.Aš mintyse nusijuokiau lotuliukas.gif galvoju vyrai ne durni,kad į žmonas imtų tokias kur nežino ko nori arba nori tik pinigų. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 08 20, 12:27)
Žinau. Bet kažkodėl jos pyksta, kai bandai įspėti..  doh.gif

Seip paskaitinejau ir is sono galiu pasakyti taip labai jau negraziai cia tu elgiesi ir kisi savo nosi ten kur reikia kur nereikia-ne tavo reikalas kiek ji planuoja tu vaikuciu,ir nei viena cia neverkia o tik nori issilieti kas yra sunku ir manyciau reikia siek tiek supratingumo tureti o jei nori replikuoti ar kitaip skaudinti---tai is vis geriau nerasyk....
O as turiu taip pat tikra pavyzdi mano drauge su 2vaikais issiskyre,ir ka jus dabar turi kita vyra trecia suneli ir gyvena kuo graziausiai,,,,
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2008 08 20, 14:33)
Viena draugė skundžiasi,kad susipažino su tokiu fainu vyru-gražus,protingas,su padėtim,o tas vat turi sužadėtinę su vaiku

tai gal ne viskas dar prarasta bigsmile.gif

o siaip tai man irgi juokinga kitu baime likti vienai su vaiku/ais nail.gif
tai didelis privalumas mirksiukas.gif juk ne sesiolika jau blush2.gif
Atsakyti