Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios Panevėžyje

QUOTE(ingauk @ 2008 08 04, 14:17)
aciu reiks dar siandien nueiti iki degalines nes ji man per gatve  mirksiukas.gif

tikuosi kad gausi nes man ir is degalynes nupirko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 04, 14:21)
tikuosi kad gausi nes man ir is degalynes nupirko mirksiukas.gif

su vyru vazineji ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 08 04, 15:07)
su vyru vazineji ar ne  g.gif

ne nesu vyru jam per mazas stazas kad galetu mokyti vazineti su tevu vazineju mirksiukas.gif
Atsakyti
as bandysiu su vyru, nors geriau butu su instuktorium tik kda baisiai jau brangiai plesia uz pusnatros val verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2008 08 04, 15:25)
as bandysiu su vyru, nors geriau butu su instuktorium tik kda baisiai jau brangiai plesia uz pusnatros val  verysad.gif

nu tai zinoma kad su instruktorium geriau bet kai ima tokius pinigus ir nieko neismoko doh.gif tai tada geriau vazineti su savais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 04, 14:38)
nu tai zinoma kad su instruktorium geriau bet kai ima tokius pinigus ir nieko neismoko  doh.gif tai tada geriau vazineti su savais mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Aš kaip tik su broliu ruošiuos važinėti papildomai.
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 04, 15:42)
drinks_cheers.gif
Aš kaip tik su broliu ruošiuos važinėti papildomai.

o tau siandien pirma diena mokslu taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 04, 14:51)
o tau siandien pirma diena mokslu taip g.gif

Aha, pusė šešių reikės eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
as nebijociau jeigu netikrintu o dabar mes esam nevede tai del to ir bijau, o sesuo tai retai super gryzta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 04, 15:58)
Aha, pusė šešių reikės eiti mirksiukas.gif

tai sekmes tau dideles lauksim ziniu kaip sekesi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2008 08 04, 16:02)
as nebijociau jeigu netikrintu o dabar mes esam nevede tai del to ir bijau, o sesuo tai retai super gryzta  verysad.gif

istikruju tai nezinau ar tikrina mentai kai sustabdo as cia mat naujus vairuotoju istatimus skaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 04, 13:38)
Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
O ką esi girdėjusi? g.gif

Teorijos atzvilgiu kad nieko normaliai neisaiskina ,o praktiniam tai net pati esu girdejus kelis kartus kai instruktoriai reke ant mokiniu cool.gif

QUOTE(ingauk @ 2008 08 04, 14:05)
o kur galima butu gauti M raide  g.gif

Kur savaitgali vazinejo ,su savadarbem M raidem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 04, 15:07)
tai sekmes tau dideles lauksim ziniu kaip sekesi 4u.gif

Na ką tik grįžau biggrin.gif Šiaip viskas lyg ir nieko, bet laaabai jau nuobodu ta teorija blush2.gif

QUOTE(seksimeske @ 2008 08 04, 17:14)
Teorijos atzvilgiu kad nieko normaliai neisaiskina ,o praktiniam  tai net pati esu girdejus kelis kartus kai instruktoriai reke ant mokiniu  cool.gif

Na šiandien teoriją rodė su multimedia, viską skaitė, palaukė, jog spėtume pasižymėti, ypač naujus pakitimus. Niekur kitur nesu dalyvavusi, tai negaliu palyginti ax.gif
O dėl praktinio, tai keli draugai laikė būtent šioje mokykloje, tai instruktoriu labai patenkinti buvo, sakė ir pajuokauja, ir nesinervina, linkėjo pakliūti būtent pas jį. Bet čia turbūt nuo instruktorio priklauso, juk mokykla ne vieną jį turi, tai matyt yra ir tokių trenktų rėksnių g.gif
Atsakyti