Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios Panevėžyje

tai labai saunu jei instruktoriai fainuoliai as tai samdziausi tai reke ir griebe uz vairo mane tai nervino ir atsisakiau doh.gif budavo ant tiek sunervina kadpaleidi viska ir pasakai vaziuok pats jei as nieko nesugebu doh.gif
Atsakyti
Košmaras blink.gif doh.gif Juk kai pagalvoji, gi pinigus moki, o čia kaip su visišku š elgiasi doh.gif verysad.gif Kur čia šitaip?
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 04, 23:12)
Košmaras blink.gif doh.gif Juk kai pagalvoji, gi pinigus moki, o čia kaip su visišku š elgiasi doh.gif  verysad.gif Kur čia šitaip?

labutis cia man tevas buvo suraes is pradziu jis dirbo pavaroje bet siuo metu dirba privaciai nes is pavaros ismete beroc kai vyras suzinojo kas toks sake kurie su juo vazinejo labai retas kuris islaikydavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 04, 19:59)
Na ką tik grįžau biggrin.gif Šiaip viskas lyg ir nieko, bet laaabai jau nuobodu ta teorija blush2.gif
Na šiandien teoriją rodė su multimedia, viską skaitė, palaukė, jog spėtume pasižymėti, ypač naujus pakitimus. Niekur kitur nesu dalyvavusi, tai negaliu palyginti ax.gif
O dėl praktinio, tai keli draugai laikė būtent šioje mokykloje, tai instruktoriu labai patenkinti buvo, sakė ir pajuokauja, ir nesinervina, linkėjo pakliūti būtent pas jį. Bet čia turbūt nuo instruktorio priklauso, juk mokykla ne vieną jį turi, tai matyt yra ir tokių trenktų rėksnių g.gif

o negalima paciai pasirinkti instruktoriaus g.gif as tai spec ejau i ta okykla del intruktoriaus nes ji rekomnedavo kaip gera ir tikrai ne reksni, nes jeigu ant manes pradeda staugti viskas, nieko nezinau, jau toki malonuma teko aptrueti kaune kai mokiausi, tai viena karta vos gatvej ir neislipau is masinos verysad.gif

QUOTE(šypt @ 2008 08 04, 23:12)
Košmaras blink.gif doh.gif Juk kai pagalvoji, gi pinigus moki, o čia kaip su visišku š elgiasi doh.gif  verysad.gif Kur čia šitaip?
na jie jau tokie ir niek nepakeisi, aisku laimes dalykas nepakliuti pas juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 05, 06:37)
labutis cia man tevas buvo suraes is pradziu jis dirbo pavaroje bet siuo metu dirba privaciai nes is pavaros ismete beroc kai vyras suzinojo kas toks sake kurie su juo vazinejo labai retas kuris islaikydavo doh.gif

Tai kai šaukia, nieko ir neišmokina verysad.gif Susinervini, viską pamiršti ir viskas doh.gif

QUOTE(ingauk @ 2008 08 05, 08:58)
o negalima paciai pasirinkti instruktoriaus

Nežinau, reikės pasidomėti g.gif
Atsakyti
as juo juo vaziavau tik viena karta tai namo grizau su skaudancia galva ir labai isvarginta doh.gif
Atsakyti
Tikiu doh.gif Su tokiu ir po vieno karto galima ilgam atsigrasinti nuo vairo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 05, 15:04)
Tikiu doh.gif Su tokiu ir po vieno karto galima ilgam atsigrasinti nuo vairo doh.gif

tai jau tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
uz tad ir stengiuosi vazineti su tevu nes zinau kad jis man neprades aiskinti ar rekti o be to ir nemokamai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 05, 15:48)
uz tad ir stengiuosi vazineti su tevu nes zinau kad jis man neprades aiskinti ar rekti o be to ir nemokamai lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 08 04, 19:59)

O dėl praktinio, tai keli draugai laikė būtent šioje mokykloje, tai instruktoriu labai patenkinti buvo, sakė ir pajuokauja, ir nesinervina, linkėjo pakliūti būtent pas jį. Bet čia turbūt nuo instruktorio priklauso, juk mokykla ne vieną jį turi, tai matyt yra ir tokių trenktų rėksnių g.gif

Linkiu pakliut ant to gerojo biggrin.gif
QUOTE(*dano_mama* @ 2008 08 04, 21:22)
budavo ant tiek sunervina kadpaleidi viska ir pasakai vaziuok pats jei as nieko nesugebu doh.gif

Buciau ta pati padarius cool.gif

As mokinaus Vilniaus gatvei kur yra dabar isikurus vairavimo mokikla,tam naujam pastate,man ten Dainius instruktorius thumbup.gif ,ir sese paskui pas ji mokinos irgi labaii patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
istikruju tai labai daug kas priklauso nuo instruktoriaus jei jis fainas tai atsipalaiduoji ir vaziuoji jokio susikaustymo o kai jis viskuo nepatenkintas pradedi nervuotis ir pradeda is vis nebesisekti doh.gif
Atsakyti