QUOTE(*dano_mama* @ 2008 07 07, 13:23)
sveikute na tai kaip sekasi vaikuoti

turbut visos vaikuoja kad nei vienos nera cia
Niu vakar buvau aikštutėj su instruktoriumi,tai 1k pravažiavau NEBLOGAI,2k-KAIP NEMOKANTI VAŽIUOTI,o 3k-beveik be klaidų
Šiandien buvom su vyru nuvažiavę į tą pačią aikštutę,tai pravažiavus vyras pagyrė,kad tikrai neblogai,nes jis įsivaizdavo,kad man išvis nesiseka aikštelė,nes parvažiavus namo vis padejuoju,kad man labai sunkiai sekasi(esu labai savikritiška

)
Šiandien parvažiavę iš Panevėžio sužinojome,kad Kupiškyje padarė naują aikštutę analogišką Panevėžio Regitros aikštutei.Tai vyras sakė pašnekės su savininku,nes jį labai gerai pažįsta,tai galėsime duoti "ralio" po aikštelę nors ir kas vakarą,vis mažiau pamokų pirkti reiks
Niu mergaitės norėjau paklausti,o kaip jums sekasi,-ėsi mokintis?Ar buvo taip kad pirmosios važiavimo pamokos buvo sėkmingesnės nei paskutinės?Na pvz.:vakar po aikštelės dar teko vienas maršrutas,tai įsivaizduokit degant RAUDONAM šviesoforo signalui mieste pralėkiau 3k

Niekada gyvenime šito nesu padarius ir neįsivaizdavau,kad "sugebėčiau",,,Tiesiog buvau paklaikusi savo "blondiniškumu",įsivaizduoju,kad ir instruktorius taip pat

...Įsivaizduoju,kad galima visokių kvailysčių prikrėsti,bet kad per RAUDONĄ

Nu
JABLINKŠTJADRENIFENI
url=http://www.supermama.lt]

[/url]