Įkraunama...
Įkraunama...

Vairuojančios Panevėžyje

QUOTE(***Meskute*** @ 2008 10 09, 22:59)
Saunuole,tiek jaudinais ir islaikei  thumbup.gif
Prie kokio instruktoriaus laikei  g.gif  bigsmile.gif

Nežinau net, laikiau pas tokį jauną egzaminuotoją su Opel Astra blush2.gif O mokiausi vairuoti pas instruktorių Algį iš Darbo Rinkos Mokymo Centro. Tikrai drąsiai rekomenduoju jį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 10 28, 23:23)
Nežinau net, laikiau pas tokį jauną egzaminuotoją su Opel Astra blush2.gif O mokiausi vairuoti pas instruktorių Algį iš Darbo Rinkos Mokymo Centro. Tikrai drąsiai rekomenduoju jį thumbup.gif

o kiek kainuoja pas ji papildomas vazinejimas g.gif
nejaugi nebera besimokanciu vazinet musu mieste g.gif
Atsakyti
Mergaiciai - aūūūūūūūūūū!!!!!!!!! Kur dingo visos norincios vairuoti panevezietes?
Bandau prisisaukti po puses metu ax.gif
teorija as islaikius pries 3 metus,po to praktini susikirtau dusyk ir......uzsiblokavo. vos pagalvoju apie Regitra,tai net slabna....negaliu prisiverst nueit ir uzbaigt viska iki galo...tiesiog pasijauciau visiska ziople.
Nrs cia paskaicius, kad kitos laiko 3-6 kartus,biski reabilitavausi lotuliukas.gif
Taigi - atsiliepkit kam aktualu.Gerai butu suzinot kiek kainuoja dabar papildomi vaziavimai pirkti? ..gal ka patarsit (koki instruktoriu geresni) nes po 3 meteliu prisimint visko laaaabai daug reikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 06 26, 13:05)
Mergaiciai - aūūūūūūūūūū!!!!!!!!! Kur dingo visos norincios vairuoti panevezietes?
teorija as islaikius pries 3 metus,po to praktini susikirtau dusyk ir......uzsiblokavo. vos pagalvoju apie Regitra,tai net slabna....negaliu prisiverst nueit ir uzbaigt viska iki galo...tiesiog pasijauciau visiska ziople.
Nrs cia paskaicius, kad kitos laiko 3-6 kartus,biski reabilitavausi lotuliukas.gif
Taigi - atsiliepkit kam aktualu.Gerai butu suzinot kiek kainuoja dabar papildomi vaziavimai pirkti? ..gal ka patarsit (koki instruktoriu geresni) nes po 3 meteliu prisimint visko laaaabai daug reikia blink.gif

sveikute tau reikia paskubeti iki rugsejo issilaikyti nes nuplauks teorija as kai laikiau tai buvau pasiemusi is vairobalto instruktoriu labai faina tai uz pamoka mokejau po 70lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Zinau, kad iki rugsejo, tai ir susiemiau ax.gif
O kaip tau pasiseke? Ar islaikei praktini?
Jetau - 70 lt uz 45 min? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 06 26, 14:46)
Zinau, kad iki rugsejo, tai ir susiemiau ax.gif
O kaip tau pasiseke? Ar islaikei praktini?
Jetau - 70 lt uz 45 min? blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

aga is pirmo karro islaikiau nors ir gana ilgai buvau apleidusi viska bet susikaupiau ir pavyko gauti teises biggrin.gif o ten uz pusantros valandos 70 lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristaaa: 26 birželio 2009 - 13:58
SVEIKINU wub.gif
Kaip man taip susiimti?
Ir vyras stumia (jau tyciojasi is mano baimiu),ir bendradarbes spaudima daro,ir galu gale, nu reikia man tu teisiu,nebespeju peskom lakstyt..
Bet galvoju, kad normaliai jos man pakainuos,juk minimum kokiu 5 vaziavimu reikia g.gif O jei dar neislaikysiu...baisu toliau galvot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 06 26, 13:05)

Mano istorija buvi labai panasi. Islaikiau teorija, padariau vaziavimus ir du kartus neislaikiau praktinio. Viskas buvo pries metus. Vel susiemiau tik neseniai. Pasiemiau papildomu vairavimu ir islaikiau mirksiukas.gif zodziu, viskas imanoma. Ne viena tu tokia esi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos, jungiuosi prie jusu, as jau du su truputi metu varuoju, teorija is antro karto islaikiau vairavima is pirmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2009 06 26, 18:03)
Mano istorija buvi labai panasi. Islaikiau teorija, padariau vaziavimus ir du kartus neislaikiau praktinio. Viskas buvo pries metus. Vel susiemiau tik neseniai. Pasiemiau papildomu vairavimu ir islaikiau mirksiukas.gif zodziu, viskas imanoma. Ne viena tu tokia esi mirksiukas.gif  4u.gif

Kokia tu saunuole thumbup.gif O man toks jausmas, kad viska reik pradet nuo pradziu...atsistot pries veidrodi ir itikint "tu gali!!!!!" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kristaaa @ 2009 06 26, 14:56)
aga is pirmo karro islaikiau nors ir gana ilgai buvau apleidusi viska bet susikaupiau ir pavyko gauti teises  biggrin.gif  o ten uz pusantros valandos 70 lt

O gal galetum telefoniuka i az? 4u.gif Cia jei prireiktu ateiciai...
Bandziau siom dienom susiskambyt su vienu is Vairavimo meno.Gal susitarsim sake uz 80 Lt 1.5 val (bet cia akademine valanda,nu-45 min.O kokia valanda pas tave buvo?)
BANDYSIU,bet kaip bijau scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Valatke @ 2009 06 30, 13:58)
Kokia tu saunuole thumbup.gif O man toks jausmas, kad viska reik pradet nuo pradziu...atsistot pries veidrodi ir itikint "tu gali!!!!!" biggrin.gif
Papildyta:

O gal galetum telefoniuka i az? 4u.gif Cia jei prireiktu ateiciai...
Bandziau siom dienom susiskambyt su vienu is Vairavimo meno.Gal susitarsim sake uz 80 Lt 1.5 val (bet cia akademine valanda,nu-45 min.O kokia valanda pas tave buvo?)
BANDYSIU,bet kaip bijau scare.gif

as mokejau 70lt 1.5 val dabar nezinau nr paieskosiu jei neismeciau jo is tos laimes kai islaikiau tai butinai parasysiu i az
bet jei nori tai ta mokykla yra netoli sodros gali nueiti ir tiesiogiai su jais pakalbeti kas ir kaip ir kiek kainuoja dabar nes as tai laikiau vasario men mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas zinok neberadau niekur numeriuko doh.gif jauciu kad ji ismeciau verysad.gif
Atsakyti