Įkraunama...
Įkraunama...

Augalu pirkimas Lenkijoje

Kaip sekasi apsipirkinėt augalų? ax.gif
Buvau Suvalkuose,bet apie gėles,augalus nepagalvojau :ohKai link namų važiuojant pamačiau vieną parduotuvę,tuomet atsipeikėjau kad reikėjo užsukt....
Atsakyti
Gal kas jau planuoja rudenini apsipirkima Suvalkuose? mes zadam rugsejo antra savaite vaziuoti, kazin kaip pavasari pirkusiu augaliukai prigijo?
Atsakyti
negi nieks neplanuoja g.gif gal jau nelabai apsimoka, kad nera dikutuojanciu?
Atsakyti
Aš pavasarį pirkau hortenzijas, jukas, medėjančius bijūnus, viskas prigijo puikiai. Rugpūčio mėn parsivežiau vėlyvio gumbų, dabar žydi kuo puikiausiai. Ai tiesa pavasarį pirkau sandevilų giminaites labai pigiai po 8 zl irgi auga, žydi kuo gražiausiai, o pas mus Lietuvoje sundivilės labai brangios.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 09 06, 15:40)
Aš pavasarį pirkau .... medėjančius bijūnus....

labai as noreciau tokiu bijunu, gal veisle atsimenat?
Atsakyti
Nežinau veislės, du pirkau pilnavidurius raudoną ir ružavą iš OBI parduotuvės.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2012 09 07, 08:41)
Nežinau veislės, du pirkau pilnavidurius raudoną ir ružavą iš OBI parduotuvės.

o kuriam mieste ta parduotuve? blush2.gif ir as planuoju vaziuoti apsipirkti augaliuku,tai renku info, kur prasyti kad nuveztu biggrin.gif
Atsakyti
Mes pirkom aktinidiją ( liet. kivis), tai medelyne pas juos 12 zl mokėjom, o pas mus kaip tik buvo mugė tai 1 vnt 25 lt. Kur girdėta kaip užsilanksto kainas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2012 10 24, 14:55)
Mes pirkom aktinidiją ( liet. kivis), tai medelyne pas juos 12 zl mokėjom, o pas mus kaip tik buvo mugė tai 1 vnt 25 lt. Kur girdėta kaip užsilanksto kainas doh.gif

na Kaune botanikos sodo medelyne po 15 lt. gan nemažas galima nusipirkt. Aktinidijos bent jau man labai lengvai dauinas, tai va nesuprantu kodėl tokios jų kainos........ kikos mede;yne net 30 lt. vasarą mačiau buvo......
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 10 24, 21:51)
na Kaune botanikos sodo medelyne po 15 lt. gan nemažas galima nusipirkt. Aktinidijos bent jau man labai lengvai dauinas, tai va nesuprantu kodėl tokios jų kainos........ kikos mede;yne net 30 lt. vasarą mačiau buvo......

Pasidalinkit apie dauginimą, mėginau net keletą metų, nepavyko..
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2012 10 24, 22:15)
Pasidalinkit apie dauginimą, mėginau net keletą metų, nepavyko..

Ar nėra važiuojančių į Lenkijos medelynus?
Gal patartumėte, kur geriausia. Norėčiau vienoje vietoje nusipirkti dauuuuuug augaliukų, spygliuočių, lapuočių, daugemėčių gėlių. Kaip ten dabar kainos? Ar pigiau nei LT?
Prieš kokius 5 metus važiavom iš Torūnės, tai tiek pakeliui parduodančių medelius ir tokiomis mažomis kainomis buvo, kad užgrūdom visą mašiną ir grįžom tarp lapų ir spyglių lotuliukas.gif.Tik tolokai ten buvo nuo LT sienos. Gal kas žino kur arčiau tokį gėrį rasti. Būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt info 4u.gif
Atsakyti
Suvalkuos pirkom augaliuku, turguje tikrai mažos kainos.Kiek klausėm iš kur jie, beveik visi prekiautojai iš Bialystoko arba šalia jo
Teks pavasarį važiuoti pas juos, nes daug ko truksta
Atsakyti