Labas gėlininkėms - sodininkėms - daržininkėms
Noriu ir aš pasisakyti (gal nevisai, bet beveik į temą), labai skauda (gal neskauda, gal tik labai pikta

)
Yra toks augalas, lyg ir araucaria vadinasi (protingi žmonės pataisys jei klystu).
Pirmą kart jį pamačiau važiuodama į Olandiją, nors šiaip jų yra daugelyje šalių

Šiais metais parodoje ŽŪU moteriškė pardavinėja, klausiu kiek - 250Lt mažas (gal kokių poros sprindžių dydžio) ir 3500Lt gal kokio 1,8m. Ką aš žinau tas kainas, gal ir taip.... Noriu labai, bet galvoju dar vietą reikia surast (tokių pinigų negali gi bet kur užkast

Kiek gi čia to laiko praėjo - pora savaičių gal

į akis pakliuvo Auchan parduotuvių kainų laikraštėlis.... gi mano širdies džiaugsmas- skausmas 89,99zl

ir sako keiktis negražu....bet gal ne toks...

kaip tik buvo reikalas savaitgalį būt Waršuvoj, pasiprašiau iki Auchan (smalsumas žudo

)
Jo p r s š t k l m n

tas, toks pat, lygiai toks
Kreipiuosi į tą močiutę prekybinkę lietuvę - ar tikrai nebijai kad tave nutrenks perkūnas? taip, kelionė kainuoja, uždirbti reikia... bet ar tiek ir iš kart?
ką dar pirkau - šilauoges po 6,99zl, pelargonijas 10vnt 14,99zl, kadagį uz 12zl, super gražios tujos (kadangi neaktualu tai galiu pasakyt tik kad apie 1m gal 12zl tamsiai žalios (gal į pilkumą), jei gyvatvorei tai manyčiau super... lenkai pirko tokio dydžio tik žalsvai gelsvas
gal nevisi matė Auchan žurnaliuką, porą puslapių:

P.S. prie kasos kabėjo užrašas - perkant už 300zl 10proc. nuolaida...
Ech, būtų ta Lenkija arčiau