Įkraunama...
Įkraunama...

Augalu pirkimas Lenkijoje

QUOTE(Tripsita @ 2009 04 17, 00:02)
Silauoges (atrodo jei nemaisau, tos kur i melynes panasios  blush2.gif )-25 Lt

pirkau krūmelį šilauogės "Senukuose", Kaune. 9,99 lito unsure.gif supakuotas, iš Olandijos gal... neatkreipiau dėmesiaus.
Atsakyti
Karsciausios naujienos is Suvalku smile.gif

Iskart atsiprasau igudusiu sodininku, nes kitu pavadinimu tai nezinau, tai liaudiskai nupasakosiu, nes etiketes ne ant visu augaliuku buvo, o kitu ir iskaityti....

1. Magnolija (apie 140 cm aukscio, keturios sakeles) - 32 zlotai;
2. Tuja ant koto gelsvai zalia (apie 140 cm aukscio) - 95 zlotai; (nors siaip tai ant koto augaliuku, tai deficitas si savaitgali buvo - matyt lietuviai i visokias parodas ispirko:)
3. Klevas plastakinis rausvas (apie 50 cm aukscio) - 28 zlotai;
4. Alyva (apie 40 cm aukscio) - 20 zlotu;
5. Lazdynas, kur issiraizge sakos, o rudeni ir ziema kreivos sakeles matosi (apie 50 cm aukscio) - 28 zlotai;
6. Puskiparisis žirniavaisis "sungold" (apie 10 cm aukscio) - 14 zlotu;
7. Sausmedziai (apie 40 cm aukscio) - 12 zlotu;
8. Azalijos (apie 40 cm aukscio) - 18 zlotu;
9. Puskiparisis bukasis "Gracilis" (apie 20 cm aukscio) - 45 zlotai;
10. Berzas karpotasis "Youngii" (apie 150 cm aukscio, 2 sakos ilgos) - 39 zlotai;
11. Blinde "Kilmarnock" (apie 150 cm aukscio, 4 ilgos sakos) - 15 zlotai.

Ir siaip - tikrai verta vaziuoti smile.gif
Atsakyti
Aciu uz informacija 4u.gif Gal dar pameni ,po kiek rododendrai?
Atsakyti
Ačiū už info 4u.gif
tikrai verta važiuoti, o jei dar kiek tolėliau nuo sienos... tai kainos gal dar mažesnės? g.gif
Atsakyti
Labas gėlininkėms - sodininkėms - daržininkėms smile.gif
Noriu ir aš pasisakyti (gal nevisai, bet beveik į temą), labai skauda (gal neskauda, gal tik labai pikta verysad.gif )
Yra toks augalas, lyg ir araucaria vadinasi (protingi žmonės pataisys jei klystu).
Pirmą kart jį pamačiau važiuodama į Olandiją, nors šiaip jų yra daugelyje šalių
user posted image
Šiais metais parodoje ŽŪU moteriškė pardavinėja, klausiu kiek - 250Lt mažas (gal kokių poros sprindžių dydžio) ir 3500Lt gal kokio 1,8m. Ką aš žinau tas kainas, gal ir taip.... Noriu labai, bet galvoju dar vietą reikia surast (tokių pinigų negali gi bet kur užkast g.gif Kiek gi čia to laiko praėjo - pora savaičių gal g.gif į akis pakliuvo Auchan parduotuvių kainų laikraštėlis.... gi mano širdies džiaugsmas- skausmas 89,99zl doh.gif
user posted image
ir sako keiktis negražu....bet gal ne toks... g.gif kaip tik buvo reikalas savaitgalį būt Waršuvoj, pasiprašiau iki Auchan (smalsumas žudo mirksiukas.gif )
Jo p r s š t k l m n blink.gif tas, toks pat, lygiai toks doh.gif
Kreipiuosi į tą močiutę prekybinkę lietuvę - ar tikrai nebijai kad tave nutrenks perkūnas? taip, kelionė kainuoja, uždirbti reikia... bet ar tiek ir iš kart?

ką dar pirkau - šilauoges po 6,99zl, pelargonijas 10vnt 14,99zl, kadagį uz 12zl, super gražios tujos (kadangi neaktualu tai galiu pasakyt tik kad apie 1m gal 12zl tamsiai žalios (gal į pilkumą), jei gyvatvorei tai manyčiau super... lenkai pirko tokio dydžio tik žalsvai gelsvas
gal nevisi matė Auchan žurnaliuką, porą puslapių:
user posted image
user posted image

P.S. prie kasos kabėjo užrašas - perkant už 300zl 10proc. nuolaida...
Ech, būtų ta Lenkija arčiau verysad.gif
Atsakyti
Nu tas Auchan tai geris.... Reiks saviski prikalbinti iki jo palekt, nes siaip tik iki Suwalku vaziuojam. Maniskis taip uzsikrete mano gelininkyste - darzininkyste (as tokia visiskai pradedancioji) kad leido visas palanges ir puse svetaines apstatyti daigu vazoniukais ir dar pats is kazkur atitempe koki pussimti plastikiniu vazonu ivairiu dydziu thumbup.gif
Tai va as Suwalkuose pries koki menesi buwau tai tik svoguniukus ir seklytes geliu pirkausi ir turgui ir visuose prekybos centruose (Biedrionkoj ypac daug prisipirkau). Kai pas mus svoguniukai kainavo nuo 5.99 tai ten pirkausi nuo 1.99 iki 3.99 Lz visus pakelius. O turgui Suvalku tai po 0,40 Zl visokiu svoguniuku prisipirkau - pavadinimu tai neisivaizduoju - pagal grozi emiau, o kad prisiminciau kur ka pasodinau tai paveiksliukus nuo pakuotes susmaigsciau smile.gif Bet jau visi sudygo. Astru, jurginu ir leliju kazkokiu kotai tai ohoho, o tie maziukai gvazdikiukai tuoj pumpurus isleis. Kaip pradedancioji laaabaaai dziaugiuosi
Atsakyti
QUOTE(makka @ 2009 04 20, 11:35)
Šiais metais parodoje ŽŪU moteriškė pardavinėja, klausiu kiek - 250Lt mažas (gal kokių poros sprindžių dydžio) ir 3500Lt gal kokio 1,8m. Ką aš žinau tas kainas, gal ir taip.... Noriu labai, bet galvoju dar vietą reikia surast (tokių pinigų negali gi bet kur užkast  g.gif Kiek gi čia to laiko praėjo - pora savaičių gal g.gif į akis pakliuvo Auchan parduotuvių kainų laikraštėlis.... gi mano širdies džiaugsmas- skausmas 89,99zl  doh.gif

O tas Auchan tik Varšuvoj ar ir arčiau yra g.gif
Atsakyti
Merginos, kai vaziuosit i Auchana, uzsukit i Euro Ogrod, adresas-
ul.Gen.Z.Berlinga 31.
Ten didziulis augalu ir visokiu priemoniu sodui, darzui ir pan. centras.
Rasti lengva- ivaziavus i Bialystoka, prie tos didziosios sankryzos sukat i desine, kaip vaziuotumet link Auchano. Vaziuojant-pirmas posukis i kaire, jau nuo kelio matosi didele reklama.
Atsakyti
linuke, Auchan arčiau yra Bialystoke (daugiau prirašyta temoje apie pirkimus). Visų Auchan parduotuvių adresai auchan.pl (aš taip ieškau per google)
Atsakyti

Pamirsau parasyti-medzio drozles maisuose po 25 kg- kaina 25 zl.
Spalvos nuostabios-ruda, gelsva, oranzine, toks mixas maise.
Atsakyti
esu pirkusi Lenkijoje pries keleta metu citrina,pavadinimas Skiernovicka,mokejau tada apie 15zlotu.
jeigu kas is Vilniaus vaziuojate i Lenkija,gal uzmatytu citrina tokia,iki 25lt uz vazoniuka,buciau labai labai dekinga.
labai gerai augo,zydejo kaip pasiutusi,nokino citrinas.bet as nezinojau,kad reikia neleisti ir skabyti ziedus,kad pats medelis augtu.tai numiro.
tas medelis aukscio buvo apie 10cm.dvi sakutes,6 lapai ir 12 ziedu.
Atsakyti
QUOTE(makka @ 2009 04 20, 12:35)
Šiais metais parodoje ŽŪU moteriškė pardavinėja, klausiu kiek - 250Lt mažas (gal kokių poros sprindžių dydžio) ir 3500Lt gal kokio 1,8m. Ką aš žinau tas kainas, gal ir taip.... Noriu labai, bet galvoju dar vietą reikia surast (tokių pinigų negali gi bet kur užkast  g.gif Kiek gi čia to laiko praėjo - pora savaičių gal g.gif į akis pakliuvo Auchan parduotuvių kainų laikraštėlis.... gi mano širdies džiaugsmas- skausmas 89,99zl  doh.gif
........
Kreipiuosi į tą močiutę prekybinkę lietuvę - ar tikrai nebijai kad tave nutrenks perkūnas? taip, kelionė kainuoja, uždirbti reikia... bet ar tiek ir iš kart?

aš irgi ŽŪU ratus sukau... kainos pritrenkė savo "bukumu" hihihi.gif

tačiau nelabai tikiu, kad tokio dydžio, kaip foto parodyta, pavyktų nupirkt už 20 eurų... bus mažesnio ūgio.
Atsakyti