Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

QUOTE(egluziukas @ 2008 06 22, 19:20)
As tvarkarasti seku internete labai daznai, tai matau, kad daznai jis ir keiciasi, bent jau i svaite karta doh.gif

aha, matau, kad truputėlį pasikeitęs. o nuo kada prasideda naujas sezonas?
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 06 24, 12:54)
aha, matau, kad truputėlį pasikeitęs. o nuo kada prasideda naujas sezonas?

Tikriausiai nuo rudens prasides biggrin.gif o ar tu jau lankaisi fanke g.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2008 06 20, 18:53)
kas tas fankas?
g.gif

as irgi kazkada (labai senai)lankiau fanka.Labai patiko.Treniruotes labai fainos,bet ten salygos prastokos.Vietos labai maza, sale mazute, persirengimo kambariukas kaip kisene, visur susigrudimas...
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 06 27, 23:07)
Tikriausiai nuo rudens prasides  biggrin.gif  o ar tu jau lankaisi fanke g.gif

kolkas nesportuoju visai. ax.gif niekaip neprisiruošiu nuvažiuoti iki fanko, pasidomėti kaip ten kas.
ar yra žmonių linijoj?

QUOTE(shoei @ 2008 06 29, 18:58)
as irgi kazkada (labai senai)lankiau fanka.Labai patiko.Treniruotes labai fainos,bet ten salygos prastokos.Vietos labai maza, sale mazute, persirengimo kambariukas kaip kisene, visur susigrudimas...

aš irgi turbūt tuo metu lankiau, nes vietos tikrai mažai buvo. vieną kartą į galvą gavau doh.gif biggrin.gif bet dabar ten atrestauruota, aptvarkyta (kiek atsiliepimų girdėjau). aišku reikia nueiti pačiai ir įsitikinti.
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 06 29, 18:49)
kolkas nesportuoju visai. ax.gif niekaip neprisiruošiu nuvažiuoti iki fanko, pasidomėti kaip ten kas.
ar yra žmonių linijoj?
aš irgi turbūt tuo metu lankiau, nes vietos tikrai mažai buvo. vieną kartą į galvą gavau doh.gif  biggrin.gif bet dabar ten atrestauruota, aptvarkyta (kiek atsiliepimų girdėjau). aišku reikia nueiti pačiai ir įsitikinti.

As gal Linijoj apsibusiu smile.gif fankas puikus klubas dvidesimtmetei biggrin.gif Dabar jau norisi kazko solidziau ax.gif Be to man Pilates treniruotes labai patinka thumbup.gif , o fankas, deje,ju neturi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shoei @ 2008 06 29, 20:10)
As gal Linijoj apsibusiu smile.gif fankas puikus klubas dvidesimtmetei biggrin.gif Dabar jau norisi kazko solidziau ax.gif Be to man Pilates treniruotes labai patinka thumbup.gif , o fankas, deje,ju neturi verysad.gif

puikus? tada reikės tikrai nubėgti biggrin.gif
pilatese linijoj buvau 1 kartą, kai dar Natalija vedė. įdomūs pratimai, bet man labiau patinka judesys. įdomu kaip Eglė veda..
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 06 29, 22:36)
pilatese linijoj buvau 1 kartą, kai dar Natalija vedė. įdomūs pratimai, bet man labiau patinka judesys. įdomu kaip Eglė veda..

Pati nebuvau, bet is mergaiciu girdejau, kad gerai Egle pilatesa veda, kad jis yra labai efektyvus ir kitom padeda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 06 30, 21:12)
Pati nebuvau, bet is mergaiciu girdejau, kad gerai Egle pilatesa veda, kad jis yra labai efektyvus ir kitom padeda mirksiukas.gif

įdomu kame slypi jo efektyvumas g.gif nors aš kai nuėjau su nugaros skausmu (maudė nuo sėdėjimo ilgo), tai po treniruotės dingo visi skausmai thumbup.gif jau toks relaksas buvo, kad būtų buvę galima po dušo tiesiai į lovą eiti biggrin.gif

tačiau tas tikrasis efektas matyt po dažno lankymo pasireiškia. lygiai taip pat kaip ir jogoj. nors ten nesu buvus, bet girdėjau kaip kitos moterytės šneka kaip ten faina, kad vis nueini ir vis arčiau žemės glaudiesi biggrin.gif

beje, kas ten per kūno dizainas pirmadieniais nuo 12h? išėmė kamuolius.
Atsakyti
dar turiu vieną klausimėlį. buvau keletą kartų vandens aerobikoj - labai patiko thumbup.gif tačiau pati nesu super plaukikė, todėl ėjau į nemokantiems plaukti skirtą vandens aerobiką. ji žymima vienetu. kažin ar ta vandens aerobika, kuri pažymėta 1-2 daug sunkesnė plaukimo atžvilgiu? gal kur lankot ir galite palyginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 07 01, 22:03)
dar turiu vieną klausimėlį. buvau keletą kartų vandens aerobikoj - labai patiko thumbup.gif  tačiau pati nesu super plaukikė, todėl ėjau į nemokantiems plaukti skirtą vandens aerobiką. ji žymima vienetu. kažin ar ta vandens aerobika, kuri pažymėta 1-2 daug sunkesnė plaukimo atžvilgiu? gal kur lankot ir galite palyginti ax.gif

o kiek mergaiciu mazdaug ateina i ta vandens aerobika g.gif visai noreciau isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 07 03, 09:28)
o kiek mergaiciu mazdaug ateina i ta vandens aerobika g.gif visai noreciau isbandyti rolleyes.gif

kiek kartų buvau ateina jau pagyvenę moterytės ax.gif
na ~10 gal ir buvo žiemos metu. dabar nežinau kiek eina. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 06 29, 22:36)

Buvau ir pas Natalija, bet Egle man patiko labiau. thumbup.gif Natalija nelabai noriai aiskina visas technines subtilybes.Ka paklausi numykia ir tiek...Tik pas Egle supratau kad daugeli pratimu dariau visai i pievas blink.gif Tiesa irgi ne is karto supratau, o tik po keliu asmeniniu treniruociu smile.gif
Atsakyti