Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

QUOTE(linutiaaa @ 2008 07 23, 00:14)
hmm, susidomejau ir as linija ax.gif  bet mane labiau domintu treniruokliai ax.gif  kaip ten vasara reikaliukai? ax.gif perskaicius temele netgi radau nuomoniu, kad treneriai nekokie unsure.gif

Pati šiuo metu Linijoj prie treniruoklių apsistojus. Man tai visai patinka. Žmonių šiuo metu nelabai daug. Ir treneriai normalūs ir aplinka maloni.
Atsakyti
Merginos,

o kaip su žmonių kiekiais treniruokliuose ir grupinėse treniruotėse rugsėjo - gruodžio mėnėsiais? Labai sausakimša? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(amilia @ 2008 08 01, 20:51)
Merginos,

o kaip su žmonių kiekiais treniruokliuose ir grupinėse treniruotėse rugsėjo - gruodžio mėnėsiais? Labai sausakimša? wink.gif

lapkritį-gruodį dar nėra sausakimša. visi pradeda po naujų metų gražintis, ypač merginos biggrin.gif
Atsakyti
O as nuo rugsejo planavau pradet smile.gif kazkokia ne i tema pasijauciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amilia @ 2008 08 04, 11:36)
O as nuo rugsejo planavau pradet smile.gif kazkokia ne i tema pasijauciau  doh.gif

kodėl ne į temą? biggrin.gif kaip tik labai smagu, kad prisijungsi prie sportuojančių gretų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 04 rugpjūčio 2008 - 10:49
QUOTE(jamaikka @ 2008 07 13, 13:13)
na as ir sportuoju linijoi bet niekad nebuvau dar grupinei treniruoteje..
ten gali eit taip paprastai, ar reik uzsirasyti? kaskaip vis pastebiu kad renkasi daug mergaiciu bet pati taip ir nedrysau 4u.gif

tikrai, jei tik noras yra prisijunk i grupines treniruotes, dabar nebuna ten sausakimsa, tai galima labai smagiai pasportuoti mirksiukas.gif jokiu uzsirasymu nereikia schmoll.gif 4u.gif as irgi lankau Linijoj tik grupines treniruotes ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif Aš labai noriu tensportuoti , bet tik kai mažiukei trys mėnesiai sueis (rugsėjis), kad ir ją kartu galėčiau neštis ax.gif gal kas kartu į mamyčių po gimdymo treniruotes ? labai jau nejauku vienai kažkodėl smile.gif juolabiau kai gyvenime neesu sportavusi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 08 21, 14:05)
sveikos  smile.gif  Aš labai noriu tensportuoti , bet tik kai mažiukei trys mėnesiai sueis (rugsėjis), kad ir ją kartu galėčiau neštis  ax.gif  gal kas kartu į mamyčių po gimdymo treniruotes ? labai jau nejauku vienai kažkodėl  smile.gif  juolabiau kai gyvenime neesu sportavusi  ax.gif  blush2.gif

Labukas, as manau nepergyvenk ir eik sau viena - gi ten visos ateina, o paskui eigoj susidraugauja smile.gif arba ne, bet juk ne draugu ieskot ten einam o sportuot ir lasiaka mesti smile.gif siaip as norejau pasiteirauti, gal kas is mamyciu lanko tuos sportus, kur su leliukais ateiti galima - kaip ten viskas atrodo, idomu? ar galima realiai pasportuoti, ar visgi geriau eiti be leliuku?...
Atsakyti
QUOTE(ponia bronė @ 2008 09 15, 11:01)
Labukas, as manau nepergyvenk ir eik sau viena - gi ten visos ateina, o paskui eigoj susidraugauja smile.gif arba ne, bet juk ne draugu ieskot ten einam o sportuot ir lasiaka mesti smile.gif siaip as norejau pasiteirauti, gal kas is mamyciu lanko tuos sportus, kur su leliukais ateiti galima - kaip ten viskas atrodo, idomu? ar galima realiai pasportuoti, ar visgi geriau eiti be leliuku?...

galima vaikelį palikti auklei (už tai imamams 2lt vienkartinis mokestis) 4u.gif
Atsakyti
kur dingo sportininkės ax.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu, kada mano mazajai bus trys menesiukai, kad galetume kartu eiti i treniruotes rolleyes.gif . lankiau po pirmojo gimdymo su suneliu, ir dabar butinai eisiu! drasiau mamytes, tikrai labai geros treniruotes, o ir siaip smagu su mamytemis kitomis susipazinti, pabendrauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 10 12, 22:36)
kur dingo sportininkės ax.gif

Sportuoja linijoj lotuliukas.gif
Atsakyti