QUOTE(Mistica @ 2009 03 17, 00:00)
Na man atėjus pirmą kartą į Liniją ir nuėjus pas Eglę į jogalates vedamą treniruotę, praėjo noras išvis pas ją eit į kokias nors treniruotes, nes sugebėjo su savo burbėjimais (nors ir ne man jie buvo skirti), sugadint nuotaiką. Visą treniruotę buvo susiraukus...

Nors Natalijos gal ir lengvokos treniruotės, bet bent darai viską su nuotaika, nes šypsosi, jei mato, kad kam nors, kasnors neišeina, ar per sunku, pasako, kaip daryt. apie Virgį nuomonė, tai.. Nu šiaip treniruotės fainos ir pan, bet tikrai dauguma eina pažiūrėt į jį.

Tiesa pasakius, labai patiko Fitness Bike vedama Aurimo, nes atėjus pirmą kartą, vos atėjęs į salę priėjo, viską paaiškino, padėjo nusireguliuot dviratį ir pan.

Treniruotės metu taip pat prieidavo ir paaiškindavo kaip taisyklingai daryt viską.

Tik laaabai didelis "Linijoj" minusas, kad vakarais dažnai būna sausakimša, grupinėse treniruotėse nebėr vietos, o treniruokliuose vėl reik laukt, kol atsilaisvins...
jo man dar Rolandas irgi patinka
o Aurimo treniruotese man muzika nepatikna,i depresija gali per tokia sokti
o del Virgio treniruociu tai kodel sakot kad eina i ji paziureti, ka jis koks super grazuolis ?

kazkaip man i galva tokia mintis neatejo,, ir jis tikrai ateina pataisyti jei kasnors blogai daro ne tik prie grazuoliu
O del Natalijos tai jau sakiau per lengvos treniruotes, Egle susiraukus

tai belieka eiti i Bikess pas Rolanda, ir i step plius ten vkd pas Virgi, ir viskas
na dar ant treniruokliu
bet kai kurios merginos tai atsiseda ant tu trenituokliu ir sedi, jokio supratimo kad zmoniu milijonas ir visiem reik
kol ilsies ten ta minute atsistok tu nuo to treniruoklio ir duok kitam zmogui padaryt, tai ne mazdaug as dar darau