Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

QUOTE(Ledi @ 2009 03 11, 21:17)
Dovish kuris cia tau toks piktas pasirode? lotuliukas.gif

Vyriausias, pagal metus ir išvaizdą sprendžiu ax.gif Berods treneris Raimundas
Atsakyti
biggrin.gif man tai puse velnio jis
man sudarinejo kazkada programa prie kelis metus ax.gif
o dabar mano drauge pradejo lankyt prie ssavaite , pirma karta kluba, tai nuejo pas ji paprasyt programos tai jis sako
ka tu pirma kart? mazdaug ka tu durna? kokios dar tau programos, dave kazkoki lapa pradedancaiajm nieko nepaaiskino, drauge tai sako as net nzn kur ten ka kaip daryt. doh.gif
gal mum kaip ilgiau lankanciom atorodo normaliai
bet va jai irgi sako koki nesveiki treneriai, ta Egle irgi per grupines ten jai pastoviai pastabas duodavo, kad ne taip daro, bet juk zmogus pirma karta .
tai drauge sako ta Egle tai isvis sako su kazkokia panieka i mane zejo g.gif doh.gif
nu zodziu sake numuse visa nora
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 20, 13:32)
Na, jeigu jums neaiški sąvoka "paslaugų kokybė" galiu paaiškinti, kad tai ne tik gražios spalvos ir nauji treniruokliai. Tai ir mandagumas bei paslaugumas darbuotojų, empatija klientui ir pan. Taip kad paslaugų kokybę nulemia labai daug veiksnių ir nemažai iš jų gali valdyti pats paslaugos teikėjas mirksiukas.gif

Nesakau, kad reikia pataikauti klientui, bet juk klientas ir yra priežastis dėl ko teikiama paslauga.
drinks_cheers.gif pritariu jusu nuomonei. Ir kaip jau buvo mineta- pilnos eiksteles aplink kluba, parkavimosi problemos rodo,kad klietu kol kas netruksta ir nera pastangu esancius issaugoti unsure.gif Man irgi daznai nepatinka treneriu bendravimas. Maciau gyret Virgi,bet man kaip tik jis nepatinka schmoll.gif ypac jei dirba 'registraturoj', bent kiek man pasitaiko- visad susiraukes,o ir treniruotes ne visad nuotaikoj veda. Aisku tai gali but mano subjektyvi nuomone,bet taip yra ax.gif Egle tikrai savotiska, esu susidarius pas ja valgiarasti,bet jos 'drauge' tikrai netapau schmoll.gif ir tikrai matosi,kad yra moterys su kuriom ji draugiskai bendrauja ir pajuokauja,o jei ateina naujoke- tai pagalbos nelabai stengiasi suteikt. Del treniruokliu nieko negaliu pakomentuot,nes einu tik i grupes,nes nenoriu patirt jusu jau aprasyto treneriu elgesio schmoll.gif unsure.gif

sekmes visom sportuojanciom cia ir kantrybes siekiant tikslo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 03 14, 15:48)
biggrin.gif  man tai puse velnio jis
man sudarinejo kazkada programa prie kelis metus ax.gif
o dabar mano drauge pradejo lankyt prie ssavaite , pirma karta kluba, tai nuejo pas ji paprasyt programos  tai jis sako
ka tu pirma kart? mazdaug ka tu durna?  kokios dar tau programos, dave kazkoki lapa pradedancaiajm nieko nepaaiskino,  drauge tai sako as net nzn kur ten ka kaip daryt. doh.gif
gal mum kaip ilgiau lankanciom atorodo normaliai
bet va jai irgi sako koki nesveiki treneriai, ta Egle irgi per grupines ten jai pastoviai pastabas duodavo, kad ne taip daro, bet juk zmogus pirma karta .
tai drauge sako ta Egle tai isvis sako su kazkokia panieka  i mane zejo  g.gif doh.gif
nu zodziu sake numuse visa nora

Kaip keista g.gif Aš kai pradėjau lankyti Liniją, tai programą man sudarė Raimundas, nes rytais tik jis vienas būdavo. Man jis labai patiko, viską paaiškino. Ne tik kaip sportuoti, bet ir apie tempimą, mitybą. Ir kai neteisingai darydavau, prieidavo paaiškindavo. Ir šiaip kartais paplepėdavom. Na taip jis nelabai linkęs šypsotis, bet man jis patiko. Bet kai pradėjo rytais treneriauti Linas doh.gif Jo niekada nebūdavo salėje, ko paklausi to negausi. Na ir kas kad jis šypsosi visada, bet padėdavo tik ilgakojėm blondinėm. Man jis nepatiko. Apie Virginijų ir Gintarą nieko negaliu papasakoti, nes nepapuolė pas juos sportuot. Kadangi nemačiau jokio rezultato iš salės, tai perėjau į grupines treniruotes. Pas Nataliją būdavo faina, bet neypatingai sunku, pas Egle jausdavosi įtampa, bet bent jau stipri treniruotė būdavo. Pas Virgį man visai nepatiko. Gal dėl to, kad mačiau jo pradžią aerobikoje, kai jis maišydavo žingsnelius, daug ką praleisdavo, niekada nežiūrėdavo kaip kitos daro, nebent buvai gražuolė. Blogiausi apie jį prisiminimai buvo iš baseino, kai jis ten dirbdavo prižiūrėtoju. Jam būdavo daug smagiau yakuzzi pagulėt su mergom, nei vaikus prižiūrėt. Na tikiuosi kad jis pasitaisė. Bet vis tik į jo treniruotes bent pusė mergų eidavo tik pavarvint seilę. Iš visų ten dirbusių trenerių man labiausiai patiko Rolandas. Tiek bike treniruotėje, tiek registratūroje jis su visais/visom būdavo vienodai malonus. Dabar jau nebelankau Linijos, nes man pasidarė per brangu.
Atsakyti
Na man atėjus pirmą kartą į Liniją ir nuėjus pas Eglę į jogalates vedamą treniruotę, praėjo noras išvis pas ją eit į kokias nors treniruotes, nes sugebėjo su savo burbėjimais (nors ir ne man jie buvo skirti), sugadint nuotaiką. Visą treniruotę buvo susiraukus... doh.gif Nors Natalijos gal ir lengvokos treniruotės, bet bent darai viską su nuotaika, nes šypsosi, jei mato, kad kam nors, kasnors neišeina, ar per sunku, pasako, kaip daryt. apie Virgį nuomonė, tai.. Nu šiaip treniruotės fainos ir pan, bet tikrai dauguma eina pažiūrėt į jį. lotuliukas.gif Tiesa pasakius, labai patiko Fitness Bike vedama Aurimo, nes atėjus pirmą kartą, vos atėjęs į salę priėjo, viską paaiškino, padėjo nusireguliuot dviratį ir pan. thumbup.gif Treniruotės metu taip pat prieidavo ir paaiškindavo kaip taisyklingai daryt viską. ax.gif Tik laaabai didelis "Linijoj" minusas, kad vakarais dažnai būna sausakimša, grupinėse treniruotėse nebėr vietos, o treniruokliuose vėl reik laukt, kol atsilaisvins... verysad.gif
Atsakyti
Aha, Aurimas visada viską paaiškina ir treniruotės metu vaikšto ir žiūri kaip daro, pataiso jei reikia. Rolandas mažai vaikšto, bet naujokam paaiškina viską. Bet, Aurimo treniruotės man nepatikdavo, man jo muzika buvo nepriimtina, tad į Bike eidavau pas Rolandą arba pas Eveliną. Net nežinau ar dar ji veda treniruotes.
Atsakyti
Oho kiek daug nuomonių atsirado apie visus trenerius, smagu, kad dalinatės įspūdžiais thumbup.gif 4u.gif
Kas dėl parkavimo, tai tikrai darosi sausakimša, atrodo žmones krizė neveikia, daug sportuojančių biggrin.gif įdomu kaip bus toliau vis labiau pavasarėjant, nes kiek pamenu praeitą sezoną, tai nuo gegužės vis mažėjo žmonių skaičius, o galiausiai visai mažai buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2009 03 17, 00:00)
Na man atėjus pirmą kartą į Liniją ir nuėjus pas Eglę į jogalates vedamą treniruotę, praėjo noras išvis pas ją eit į kokias nors treniruotes, nes sugebėjo su savo burbėjimais (nors ir ne man jie buvo skirti), sugadint nuotaiką. Visą treniruotę buvo susiraukus...  doh.gif Nors Natalijos gal ir lengvokos treniruotės, bet bent darai viską su nuotaika, nes šypsosi, jei mato, kad kam nors, kasnors neišeina, ar per sunku, pasako, kaip daryt. apie Virgį nuomonė, tai.. Nu šiaip treniruotės fainos ir pan, bet tikrai dauguma eina pažiūrėt į jį.  lotuliukas.gif Tiesa pasakius, labai patiko Fitness Bike vedama Aurimo, nes atėjus pirmą kartą, vos atėjęs į salę priėjo, viską paaiškino, padėjo nusireguliuot dviratį ir pan.  thumbup.gif Treniruotės metu taip pat prieidavo ir paaiškindavo kaip taisyklingai daryt viską.  ax.gif Tik laaabai didelis "Linijoj" minusas, kad vakarais dažnai būna sausakimša, grupinėse treniruotėse nebėr vietos, o treniruokliuose vėl reik laukt, kol atsilaisvins... verysad.gif

jo man dar Rolandas irgi patinka
o Aurimo treniruotese man muzika nepatikna,i depresija gali per tokia sokti lotuliukas.gif
o del Virgio treniruociu tai kodel sakot kad eina i ji paziureti, ka jis koks super grazuolis ? g.gif blink.gif kazkaip man i galva tokia mintis neatejo,, ir jis tikrai ateina pataisyti jei kasnors blogai daro ne tik prie grazuoliu rolleyes.gif
O del Natalijos tai jau sakiau per lengvos treniruotes, Egle susiraukus doh.gif tai belieka eiti i Bikess pas Rolanda, ir i step plius ten vkd pas Virgi, ir viskas
na dar ant treniruokliu rolleyes.gif
bet kai kurios merginos tai atsiseda ant tu trenituokliu ir sedi, jokio supratimo kad zmoniu milijonas ir visiem reik
kol ilsies ten ta minute atsistok tu nuo to treniruoklio ir duok kitam zmogui padaryt, tai ne mazdaug as dar darau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledi: 17 kovo 2009 - 21:44
Papasakokit apie vandens grupines treniruotes - kuo skiriasi tas Aqua 1 nuo Aqua 2? Ar labai daug besimankštinančių būna? Ar sunku? O beje, kur dar vyksta mankštos vandenyje, gal žinot?
Atsakyti
QUOTE(ypata @ 2009 03 26, 19:02)
Papasakokit apie vandens grupines treniruotes - kuo skiriasi tas Aqua 1 nuo Aqua 2? Ar labai daug besimankštinančių būna? Ar sunku? O beje, kur dar vyksta mankštos vandenyje, gal žinot?

Aqua 1 yra skirta nemokantiems plaukti, todėl visi pratimai daromi vietoje arba minimaliai judant su įvairių priemonių pagalba.
Aqua 2 - gerai mokantiems plaukti, pratimai vyksta per visą baseino ilgį.
Kažkada teko lankyti aqua 1, tai žmonių buvo vidutiniškai, bet tikrai ne daug, bet čia buvo gal prieš metus.
Kur dar vyktų mankštos nesidomėjau, bet sveikatingumo centruose turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
va ka pastebejau kad tam baseine kai ieni pagulet i jakuzi po sporto ,tie baseino treneriai kabinejas prie panu schmoll.gif
man jie nepatinka
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 03 28, 12:43)
va ka pastebejau kad tam baseine  kai ieni pagulet i jakuzi po sporto ,tie  baseino treneriai kabinejas  prie panu  schmoll.gif

Kaip suprasti kabinėjasi? Lenda į akį? biggrin.gif
------------------------------------------------

Gal kas nors buvo naujoje La Fiesta treniruotėje? Ar patiko? bigsmile.gif
Atsakyti