Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

Sveikos smile.gif
Noriu pradet sportuot, atgauti formas po maziaus gimimo, tik vienai kazkaip labai jau nesmagu ax.gif
Gal kas noretumet man palaikyt draugyste blush2.gif ?
Keleta kartu i savaite, pirmoj dienos pusej?
Laaabai senai nebesportavau, todel pradet noreciau nuo mazo intensyvumo uzsiemimu... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varla: 14 vasario 2009 - 20:38
QUOTE(Ledi @ 2009 02 12, 23:22)
man linijoj labiausiai is visu klubu patinka grupines treniruotes,jos ten "stipresnes" nei impulse ir t.t
taip pat labai faini treneriai ypac Virgis ir Egle  ax.gif
bet tos slapios grindys doh.gif 
ir dar dusai remonto prasosi
Bei dar vienas minusas, norejau nusipirkti vidineje stovejimo aiksteleje stovejima masinos. sako sustabdem pardavima nes jau masinos netelpa doh.gif  nu laba diena, tai man ten prie to "barako" visai nesaugu masina laikyt, o dazniausia ir ten vietu nebuna, tai ant gatves kazkur nutrenkti nekas..
jei as pasiryzus moket pinigus tokius uz sporta ir dar uz aikstele atskirai o as jo negaunu, tai gal reik prasiplesti jiems kazkaip  g.gif

Jo yra minusu tame ka parasei, parkavimas, dusai, bet viska atperka didelis noras sportuot tenai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 02 12, 22:22)
taip pat labai faini treneriai ypac Virgis ir Egle  ax.gif
bet tos slapios grindys doh.gif 
ir dar dusai remonto prasosi
Bei dar vienas minusas, norejau nusipirkti vidineje stovejimo aiksteleje stovejima masinos.

Dėl Eglės galėčiau pasiginčyti - man ji nelabai patinka ax.gif O kur čia tos grindys šlapios? Juk visada jas pravalo rolleyes.gif Dušai man normalūs, nematau kolkas juose problemos. Kas dėl parkavimo, tai tikrai toje aikštelėje jau daug mašinų kartais būna. Pati joje statau, tai per 1,5 metų buvo keli kartai, kada neradau vietos, o vieną kartą per vieną gerą vairuotoją net trys žmonės negalėjo išvažiuoti, sugalvok tu man taip naglai mašiną pasistatyti doh.gif
Atsakyti
na tu gal eini dienos metu
nes as einu i sale irgi jau pora metu 17 arba 18val tai masinom vieta sunkiai rast galima, na jei kokiu 19val atvaziuoji jau geriau.
Beje pries Virgi dirbo dar vienas labai fainas treneris Deimantas ax.gif
O kodel Egle blogai ? na ji tokia grieztoka bet man patinka smile.gif
o grindys slapios visvien ,as kartais tingiu is batu tapkes uzsideti galvoju dabegsiu iki spinteles greit su kojinem, tai visos slapios buna lotuliukas.gif tai tenka detis tapkes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 02 18, 20:23)
na tu gal eini dienos metu
Beje pries Virgi dirbo dar vienas labai fainas treneris Deimantas  ax.gif
O kodel Egle blogai ? na ji tokia grieztoka bet man patinka  smile.gif
o grindys slapios visvien ,as kartais tingiu is batu tapkes uzsideti galvoju dabegsiu iki spinteles greit su kojinem, tai visos slapios buna 

Aš į grupines vaikštau, taip pat vakarais lankausi. Buvo vienu metu laaabai didelis pikas, į treniruotę reikėdavo ateiti anksčiau, kad vietą gautum, bet dabar vėl viskas ok thumbup.gif Ir vietos mašinų aikštelėje normaliai (tfiu tfiu tfiu).

Su Deimantu man neteko susidurti, bet girdėjau, kad irgi fainas buvo. Turbūt stepus vedė? Kažin kodėl išėjo ax.gif

Eglės griežtumas nėra blogai, tačiau ji man asmeniškai kaip žmogus nėra maloni, retai kada nusišypso (dažniausiai toms moterims, kurios pas ją dietos programas susidarę), beto per savo treniruotes niekada neateis ir nepataisys žmogaus, na, toks jausmas, kad ji ant pakylos sau sportuoja biggrin.gif Iš kitos pusės, jeigu sportuojantis žmogus žino ką daro ir jam pagalbos nereikia, tai pas Eglę ir užsimerkęs pratimus gali daryti, nes ji viską nuodugniai išdėsto, bet ne kartą teko matyti tokią situaciją, kai ateina mergina, kuri matosi dar neseniai pradėjusi sportuoti ir pratimus netaisyklingai daro. Treneris šiuo atveju turėtų pataisyti, o Eglė tik toliau kartoja, kad va jūs ar jūs negerai darote pratimą, bet niekada nenulipa ir nepataiso schmoll.gif

O šlapios grindys natūralu - gi kiti žmonės iš baseino ateina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 18 vasario 2009 - 22:02
as nusipirkau abonementa, bet tik viena karta dar nuejau, nes susirgau, bet va vel planuoju...
taigi, gal galit pasakyt kelintadieniais ir kokiu metu mazai zmoniu ten, nes as buvau penktadieni apie 12, tai praktiskai visi treniruokliai buvo uzimti, virsuj aisku vietu buvo... bet niekas man neparode kaip naudotis, budincio trenerio paprasiau tai taip piktai paziurejo, atvede prie treniruoklio sako lipk, suspaude kazka, nepaaiskines kaip kita karta isijungt, o del kitu teko salia esqanciu zmoniu klaust...
kai buvau antram aukste irgi nezinojau ka su kuo daryt, tai ejau ant paciu paprasciausiu, treneriai aplink vaiksciojo, mate kad beleka darau, bet nieko niekas nesake, maciau salia EGLE vede asmenine treniruote, tai vos ne reke ant tos bobos, vis daryk ne taip o taip, o jinai matosi pasimetus... taigi poto pries iseinant as prie egles priejau ir klausiu, gal yra kokiu programu pradedantiesiems? o jinai man - as vedu asmenine treniruote... ir viskas, tai bijau kita karta eit, nezinosiu ka ten daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2009 02 20, 10:07)
as nusipirkau abonementa, bet tik viena karta dar nuejau, nes susirgau, bet va vel planuoju...
taigi, gal galit pasakyt kelintadieniais ir kokiu metu mazai zmoniu ten, nes as buvau penktadieni apie 12, tai praktiskai visi treniruokliai buvo uzimti, virsuj aisku vietu buvo... bet niekas man neparode kaip naudotis, budincio trenerio paprasiau tai taip piktai paziurejo, atvede prie treniruoklio sako lipk, suspaude kazka, nepaaiskines kaip kita karta isijungt, o del kitu teko salia esqanciu zmoniu klaust...
kai buvau antram aukste irgi nezinojau ka su kuo daryt, tai ejau ant paciu paprasciausiu, treneriai aplink vaiksciojo, mate kad beleka darau, bet nieko niekas nesake, maciau salia EGLE vede asmenine treniruote, tai vos ne reke ant tos bobos, vis daryk ne taip o taip, o jinai matosi pasimetus... taigi poto pries iseinant as prie egles priejau ir klausiu, gal yra kokiu programu pradedantiesiems? o jinai man - as vedu asmenine treniruote... ir viskas, tai bijau kita karta eit, nezinosiu ka ten daryt verysad.gif

blink.gif Nu siaubas, taip ir atmuse nora ten lankytis blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(baggyra @ 2009 02 20, 09:07)

Dėl Eglės nesistebiu, kaip sakiau, ji tokia yra. Labai save iškėlus, tiesą pasakius net per daug. Kažkada ir mane aprėkė, tada aš patylėjau, bet jeigu dar kartą tas pasitaikytų nueičiau į administraciją. Vis dėlto, mokam ne mažus pinigus, taip kad paslaugų kokybė turi būti atitinkama ax.gif
Kitą kartą netylėkit ir drąsiai klauskit trenerio kaip ir ką daryti, pasakykit, kad esat naujokė. Tikrai turi viską parodyti. Aš treniruoklių nelankau, bet mano supratimu taip turėtų būti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 20, 11:57)
QUOTE(baggyra @ 2009 02 20, 09:07)

Dėl Eglės nesistebiu, kaip sakiau, ji tokia yra. Labai save iškėlus, tiesą pasakius net per daug. Kažkada ir mane aprėkė, tada aš patylėjau, bet jeigu dar kartą tas pasitaikytų nueičiau į administraciją. Vis dėlto, mokam ne mažus pinigus, taip kad paslaugų kokybė turi būti atitinkama ax.gif
Kitą kartą netylėkit ir drąsiai klauskit trenerio kaip ir ką daryti, pasakykit, kad esat naujokė. Tikrai turi viską parodyti. Aš treniruoklių nelankau, bet mano supratimu taip turėtų būti. 4u.gif

o tai tau i paslaugu kokybe ieina, kad tau pataikautu? blink.gif
juk sportas ir disciplina einqa kartu, jei grieztai nesuimsi tu moteriskiu i naga tai ir tinginiaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu bet jau tikrai ne uz tai mokam kad ziuretume i susiraukusius veidus ir ko paklausi to negausi...
Atsakyti
QUOTE(Rani @ 2009 02 20, 12:26)
o tai tau i paslaugu kokybe ieina, kad tau pataikautu?  blink.gif 
juk sportas ir disciplina einqa kartu, jei grieztai nesuimsi tu moteriskiu i naga tai ir tinginiaus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, jeigu jums neaiški sąvoka "paslaugų kokybė" galiu paaiškinti, kad tai ne tik gražios spalvos ir nauji treniruokliai. Tai ir mandagumas bei paslaugumas darbuotojų, empatija klientui ir pan. Taip kad paslaugų kokybę nulemia labai daug veiksnių ir nemažai iš jų gali valdyti pats paslaugos teikėjas mirksiukas.gif

Nesakau, kad reikia pataikauti klientui, bet juk klientas ir yra priežastis dėl ko teikiama paslauga.

Sportui reikia ne disciplinos, o noro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 02 20, 13:32)
Na, jeigu jums neaiški sąvoka "paslaugų kokybė" galiu paaiškinti, kad tai ne tik gražios spalvos ir nauji treniruokliai. Tai ir mandagumas bei paslaugumas darbuotojų, empatija klientui ir pan. Taip kad paslaugų kokybę nulemia labai daug veiksnių ir nemažai iš jų gali valdyti pats paslaugos teikėjas mirksiukas.gif

Nesakau, kad reikia pataikauti klientui, bet juk klientas ir yra priežastis dėl ko teikiama paslauga.

Sportui reikia ne disciplinos, o noro thumbup.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
sunku gyventi be jumoro jausmo tongue.gif

empatija tikrai neieina i "paslaugu kokybe" schmoll.gif is to rasto iseinama uz krasto tongue.gif
Atsakyti