QUOTE(Ledi @ 2009 02 18, 20:23)
na tu gal eini dienos metu
Beje pries Virgi dirbo dar vienas labai fainas treneris Deimantas
O kodel Egle blogai ? na ji tokia grieztoka bet man patinka
o grindys slapios visvien ,as kartais tingiu is batu tapkes uzsideti galvoju dabegsiu iki spinteles greit su kojinem, tai visos slapios buna
Aš į grupines vaikštau, taip pat vakarais lankausi. Buvo vienu metu laaabai didelis pikas, į treniruotę reikėdavo ateiti anksčiau, kad vietą gautum, bet dabar vėl viskas ok

Ir vietos mašinų aikštelėje normaliai (tfiu tfiu tfiu).
Su Deimantu man neteko susidurti, bet girdėjau, kad irgi fainas buvo. Turbūt stepus vedė? Kažin kodėl išėjo
Eglės griežtumas nėra blogai, tačiau ji man asmeniškai kaip žmogus nėra maloni, retai kada nusišypso (dažniausiai toms moterims, kurios pas ją dietos programas susidarę), beto per savo treniruotes niekada neateis ir nepataisys žmogaus, na, toks jausmas, kad ji ant pakylos sau sportuoja

Iš kitos pusės, jeigu sportuojantis žmogus žino ką daro ir jam pagalbos nereikia, tai pas Eglę ir užsimerkęs pratimus gali daryti, nes ji viską nuodugniai išdėsto, bet ne kartą teko matyti tokią situaciją, kai ateina mergina, kuri matosi dar neseniai pradėjusi sportuoti ir pratimus netaisyklingai daro. Treneris šiuo atveju turėtų pataisyti, o Eglė tik toliau kartoja, kad va jūs ar jūs negerai darote pratimą, bet niekada nenulipa ir nepataiso
O šlapios grindys natūralu - gi kiti žmonės iš baseino ateina