Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

QUOTE(Dovish @ 2009 05 07, 13:57)
O dabar ne Virgis veda, atstogų gal jau išėjo?  smile.gif

na dirba vis dar, tik nežinau ar ketvirtadieniais veda, nerizikuoju daugiau eit tuo laiku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2009 05 07, 13:08)
na dirba vis dar, tik nežinau ar ketvirtadieniais veda, nerizikuoju daugiau eit tuo laiku.  biggrin.gif

Visada eidavau 4dieniais ir visada Virgis vesdavo, šiandien irgi mirksiukas.gif Gal kada pavadavo kas ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 05 07, 20:56)
Visada eidavau 4dieniais ir visada Virgis vesdavo, šiandien irgi mirksiukas.gif Gal kada pavadavo kas ir tiek.

Tai kad nepavadavo, nes jis sėdėjo ant palangės ir žiūrėjo kaip ji veda, bet kadangi per treniruotę n žmonių išėjo lauk, tai suprato, kad nieko nebus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2009 05 07, 21:09)
Tai kad nepavadavo, nes jis sėdėjo ant palangės ir žiūrėjo kaip ji veda, bet kadangi per treniruotę n žmonių išėjo lauk, tai suprato, kad nieko nebus.  biggrin.gif

Vedė Agnė? Ar kas kitas? ax.gif
Atsakyti
Ne vakar Vede Virgis ax.gif
as pamaniau kad ves ta sviesiaplauke nes treciadieni jinai vede, bet pasirodo tik siaip pavadavo viena diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 05 08, 10:43)
Vedė Agnė? Ar kas kitas?  ax.gif

Ne Agnė, o Indrė vedė... Agnė šiaip neblogai treniruotes veda. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 05 08, 10:32)
Ne vakar Vede Virgis ax.gif
as pamaniau kad ves ta sviesiaplauke nes treciadieni jinai vede, bet pasirodo tik siaip pavadavo viena diena smile.gif

QUOTE(Mistica @ 2009 05 08, 10:49)
Ne Agnė, o Indrė vedė... Agnė šiaip neblogai treniruotes veda.  mirksiukas.gif

Jūs apie skirtingas šnekat, buvau susipainiojusi. Agnė (blondinė, latina veda), o kas tokia Indrė? Gal su grifkute ir ilgais plaukais? ax.gif
Atsakyti
aha Agne vede treciadieni kur latino veda bet man nepatinka kaip ji stepa veda
o viena karta ta su grifkute kazkokia norejo vesti o virgis butu stebejes, bet zmoniu nesusirinko
o ji tokia kaip praktikante supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 05 08, 17:49)
Jūs apie skirtingas šnekat, buvau susipainiojusi. Agnė (blondinė, latina veda), o kas tokia Indrė? Gal su grifkute ir ilgais plaukais? ax.gif

Taip, ta pati. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 05 08, 19:11)
aha Agne vede treciadieni kur latino veda bet man nepatinka kaip ji stepa veda
o viena karta ta su grifkute kazkokia norejo vesti o virgis butu stebejes, bet zmoniu nesusirinko
o ji tokia kaip praktikante supratau  ax.gif

QUOTE(Mistica @ 2009 05 09, 22:34)
Taip, ta pati.  mirksiukas.gif

Dėl Agnės step - šiaip įdomu, nes savotiškai kitokie judesiai, bet ji kažkaip sunkiai ir nenuosekliai judesius keičia. Man Virgis vis tiek geriausiai veda ax.gif

O ta kita panelė matosi, kad praktikantė, na, bet galėtų nevesti step treniruočių, kur jau stipresni susirenka, gi yra 1dieniais ir 4dieniais nuo 16h kur lengvos ir paprastos treniruotės, o ir merginos ateina dar neįgudusios... ax.gif
Atsakyti
as visad einu i step nuo 18 ir 19val
tik viena kart kai atosotogavau buvau nuo 16val tada buvo ta praktikante su grifkute, bet nesusirinko paneliu tai nevede, tai matau kad gerai kad ir nesusirinko rolleyes.gif
o as nezinojau net kad diena lengvesnes trenirutoes buna biggrin.gif
aha o Agne rimtai nenuosekliai rodo, nesuprasi ka ten parodo blush2.gif
Atsakyti
Na ką, liko geras mėnuo step'ų...vasarą turbūt kaip visada nebus, nes atseit ne sezonas. Keista, kad linijoj nesusirenka į step, kituose klubuose pilna žmonių ir vasarą ax.gif
Atsakyti