QUOTE(baggyra @ 2009 02 20, 10:07)
as nusipirkau abonementa, bet tik viena karta dar nuejau, nes susirgau, bet va vel planuoju...
taigi, gal galit pasakyt kelintadieniais ir kokiu metu mazai zmoniu ten, nes as buvau penktadieni apie 12, tai praktiskai visi treniruokliai buvo uzimti, virsuj aisku vietu buvo... bet niekas man neparode kaip naudotis, budincio trenerio paprasiau tai taip piktai paziurejo, atvede prie treniruoklio sako lipk, suspaude kazka, nepaaiskines kaip kita karta isijungt, o del kitu teko salia esqanciu zmoniu klaust...
kai buvau antram aukste irgi nezinojau ka su kuo daryt, tai ejau ant paciu paprasciausiu, treneriai aplink vaiksciojo, mate kad beleka darau, bet nieko niekas nesake, maciau salia EGLE vede asmenine treniruote, tai vos ne reke ant tos bobos, vis daryk ne taip o taip, o jinai matosi pasimetus... taigi poto pries iseinant as prie egles priejau ir klausiu, gal yra kokiu programu pradedantiesiems? o jinai man - as vedu asmenine treniruote... ir viskas, tai bijau kita karta eit, nezinosiu ka ten daryt
As sportuoju pas Eglę asmeninėse treniruotėse ir, patikėk, pas ją pakliūti reikia užsirašyti prieš du mėnesius.Man atrodo tokia eilė daug ką pasako apie trenerį.Eglė-supertrenerė, turinti retą Dievo dovaną...Ji reikli, bet, anaiptol nesusiraukus kaip cia kažkas kalba.Nemaišykite reiklumo su susiraukimu.Jei turėsi laimės pas ją pakliūti-rezultatai garantuoti.Pažystu daugelį dėkingų vos ne dievinačių ją žmonių, kuriems ji faktiškai dovanojo naują gyvenimą....O kad kažko neparodė paprašyta, tai aš taip pat nenorėčiau, kad mano asmeninės treniruotės metu, už kurią aš moku 50 Lt, ji dar kažką kažkam rodytų.Tam yra budintys treneriai salėje, kurie paprastai visada sėdi dyki, kai Eglė nuolat dirba....