Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

Sveikutes
kaip sekas sportininkems smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledi: 03 rugpjūčio 2009 - 23:01
Sveikos,
as taip noreciau eiti sportuoti i Linija. Bet vienai kazkaip nedrasu blush2.gif Tai vis laukiu gal kokia drauge prisijungs biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, sportininkės 4u.gif
Gal kas girdėti, kokie pasikeitimai laukia grupinių treniruočių tvarkaraštyje nuo rugsėjo 7? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 08 29, 15:49)
Sveikos, sportininkės 4u.gif
Gal kas girdėti, kokie pasikeitimai laukia grupinių treniruočių tvarkaraštyje nuo rugsėjo 7? ax.gif

As tai nusivylus esu, bo jokiu ten pasikeitimu, tos pacios treniruotes, tie patys tvarkarasciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 09 06, 19:39)
As tai nusivylus esu, bo jokiu ten pasikeitimu, tos pacios treniruotes, tie patys tvarkarasciai doh.gif

Aš irgi pastebėjau, kad nieko naujo, negi "Linijos" vadovybė galvoja, kad sportuojantiems nereikia pokyčių? doh.gif Treniruoklius keičia, dviračius keičia, o grupinės tos pačios jau kelintas sezonas... Taip ir kyla noras žvalgytis kitur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 09 07, 12:39)
Aš irgi pastebėjau, kad nieko naujo, negi "Linijos" vadovybė galvoja, kad sportuojantiems nereikia pokyčių? doh.gif Treniruoklius keičia, dviračius keičia, o grupinės tos pačios jau kelintas sezonas... Taip ir kyla noras žvalgytis kitur biggrin.gif

aha man irgi kyla noras zvalgytis kitur, is viso linijoj jokio lankstumo nera pvz isipirkau normalu abonementa ir visa savaite nepavyko sportuoti, sakau administratorei ar galeciau apsilankyti sestadieni ir sekmadieni nes visa sav nesportavau, sako ne nes tavo abonementas be savaitgaliu, tai as ir pagalvojau, kad labai jau jie netolerantiski doh.gif arba kai kazkur isvyksti, tavo narystes nepristabdo, vienu zodziu doh.gif sportuoju ten jau senai, bet norisi gaivesnio oro gusio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

O gal kas zinot kaip dabar buna rytines Fitness Bike treniruotes su Linu? Koks kruvis?
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 09 18, 13:01)
sako ne nes tavo abonementas be savaitgaliu, tai as ir pagalvojau, kad labai jau jie netolerantiski doh.gif
arba kai kazkur isvyksti, tavo narystes nepristabdo, vienu zodziu doh.gif sportuoju ten jau senai, bet norisi gaivesnio oro gusio biggrin.gif

Matai, jie už savaitgalinį abonementą ima didesnius pinigus, tai jiems neverta paprastų abonementų įleisti į vidų, ale neatsiperka smile.gif Man apskritai kartais susidarydavo toks vaizdas, kad tas tolerantiškumas parodomas tiems, kurie ima auksinius abonementus, moka be nuolaidų, o dar + ima papildomas paslaugas (soliarumas, trenerių konsultacijos ir pan.) cool.gif

Narystę galima pristabdyti tik sunkiai sunkiai susirgus ir tik su gydytojo pažyma doh.gif Čia irgi jokio lankstumo klientų atžvilgiu schmoll.gif
Linija man patinka savo aplinka, turiu omeny išorinę, tai kad sutvarkyta ir pan., bet pati jų sistema man vis labiau užliūva.

QUOTE(Emeira @ 2009 09 22, 08:50)
O gal kas zinot kaip dabar buna rytines Fitness Bike treniruotes su Linu? Koks kruvis?

Asmeniškai per kelis metus nei karto bike treniruotėse nesilankiau, bet kiek esu girdėjusi iš kitų merginų daugumai patinka Rolando treniruotės ax.gif
Papildyta:
Ir dar, aš niekaip nesuprantu, kodėl jie GT tvarkaraštį tokiam trumpam laikui daro, pvz, dabar nuo 09 21 iki 10 04 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 22 rugsėjo 2009 - 17:05
mirksiukas.gif Todel GT nepapildo, nes laukia kol zmoniu padauges, delto padare GT tvarkarasti iki 10.04
Siaip nuo spalio men sake pildys treniruotes.
Tik man ir atrodo kad galetu na treniruotes bent dienom pakeist ar laikus, nes jau nusibodo tas pats rezimas smile.gif galetu step sukeist su slaunu treniruotem, ir pan. na kad paivarnimas butu, kad kitu laiku reiktu eit pvz na pvz vietoj antrad koki stepa ir sedmenu padarytu koki pirmadieni ir pan. g.gif

Man linija irgi patinka nes toks jaukus savas klubas, bet pvz trenoruoklius galetu atnaujnti.
Kokiu nauju pastatyi, nes pvz oaeje ar azuolyne tai treniruokliu visom kuno dalim yra ir visi labai geri patogus, o linijoj treniruokliaii prastoki. g.gif schmoll.gif

Beje dar galetu Vietoj Egles kai kurias treniruotes vesti Natalija arba Virgis.
Nes Natalija veda tik diena, o po darbu i vakara kai eini sportuti visad Egle.
o man pas ja nepatinka visa laika klausyti Scooter muzikos trefkes metu doh.gif lotuliukas.gif ir siaip nemaloni ji man , ir jos pratimai man visai nepatinka, as kartais net neapsylu per jos trefke.
Va kai penktad veda sedmenu slaunu Virgis tai kita diena nepaeinu kaip viska skauda.
o pas Natalija tik kelis kartus lankiaus ,nes laikas nepatogus. bet pamenu pilvo presa labai gerai vede
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 09 25, 14:27)
mirksiukas.gif Todel GT nepapildo, nes laukia kol zmoniu padauges, delto padare GT tvarkarasti iki 10.04
Siaip nuo spalio men sake pildys treniruotes.
Tik man ir atrodo kad galetu na  treniruotes bent dienom pakeist ar laikus, nes jau nusibodo tas pats rezimas smile.gif
Man linija irgi patinka nes toks jaukus savas klubas, bet pvz trenoruoklius galetu atnaujnti.

Kiek čia galima dar laukti, nesuprantu biggrin.gif Jau atsibodo laukti naujo tvarkaraščio doh.gif Tikiuosi įdės naujų treniruočių, nes tikrai tas pats režimas jau n-tasis sezonas ax.gif

Atsakyti
as tai jauciu ides vel taspacias trefkes kaip buvo ana sezona ir tuo paciu laiku
smile.gif
reik i linijos psl parayti visom kad truputi keistu kazka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2009 09 27, 12:11)
as tai jauciu ides vel taspacias trefkes kaip buvo ana sezona ir tuo paciu laiku
smile.gif
reik i linijos psl parayti visom kad truputi keistu kazka  ax.gif

Man lygiai toks pats jausmas drinks_cheers.gif Kažin ar padės kelių merginų prašymas pakeisti GT tvarkaraštį, reikia streikuoti biggrin.gif
Atsakyti