Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

QUOTE(agotas @ 2009 10 05, 09:45)
Sitaip tikejausi ir laukiau, o ir vel nikeo, vel tas pats doh.gif  O kazin jie turi koki klubo el. pasta, nes ju puslapyje niekur nerandu g.gif

Geriausia, manau, su Rolandu būtų pabendrauti, jis toks mielas ir draugiškas asmuo "Linijoj" 4u.gif

QUOTE(Dovilez @ 2009 10 05, 13:56)
Pas Egle buvau uzsisakius "ale"dieta,nulupo 700 lt

Man apskritai atrodo, kad dietas, kurias siūlo Eglė galima ir pačiam žmogui susikurti, pasikonsultavus su daktaru, pasidomėjus literatūroje ir t.t. Kad "lupa" pinigus, tai čia faktas drinks_cheers.gif

QUOTE(Ledi @ 2009 10 05, 19:30)
sake kad papildys trefkes nuo rudens sezono, tai matyt turejo omenyje tik "papildys" tokiom kaip anksciau

beje radau emeilus puslapyje

Na va, man atrodo praras klientų... Arba kitiems tas pats ax.gif

Gal reikia parašyti g.gif

QUOTE(agotas @ 2009 10 05, 19:56)

Viska pasake apacioje, tai sake zinom mes ta beda. Tai jei zino, tai kodel nieko nedaro g.gif  As moku pinigus, ir tikrai nemazus, tai noriu gaut ir normalias paslaugas uz tai

Aš jau kelintą kartą įsitikinu, kad šiuo atžvilgiu "Linijai" svarbiau išlaikyti Eglę, negu klientus. Na, iš kitos pusės ji kompetetinga, bet tas jos arogantiškumas - nesąmonė schmoll.gif Aš vieną kartą irgi ant jos, atsiprašau už išsireiškimą, "užsiroviau", kai iš didelės salės į mažą nusinešiau step'ą, nes man neužteko, o vietos mažoje salėje buvo. Eglė mane atsivijo rėkdama, kad stepai skirti jos treniruotei, kuri bus už gero pusvalandžio biggrin.gif Na, ką aš žinau, atrodo, kad jos treniruotė svarbiausia cool.gif Nenorėjau aš su ja kivirčytis, padaviau stepą, palinkėjau geros treniruotės ir nuėjau biggrin.gif

QUOTE(Ledi @ 2009 10 05, 20:53)
as pas ja vos koki karta per savaite nueinu, nenoriu nuotaikos gadintis  tongue.gif  geriau einu ant treniruokliu , i bikes arba step smile.gif

drinks_cheers.gif Būtent - gadina nuotaika kartais ne tas žodis doh.gif
Atsakyti
Tas pats Rolandas ir sake, kad zino apie jos problema ( arogancija). O siais laikais manau galima tikrai susirasti ne ka prastesni treneri, nei "ponia" Egle.
Ir neduok dieve padarysi kazka netaip, tai uzbaubs ant visos sales, vietoj to, kad prieitu ir normaliai paaiskintu, pamokintu. Po treniruotes galvojau prieisiu ir pasakysiu, kad nes visos ateje pirma karta sugeba jos step zingnius padaryti, tai gal galetu is pradziu biski leciau parodyt, bet nespejau apsidairyti, kai jau buvo pabegus biggrin.gif

O gal parasom bendra laiskuti su pastabom ir pageidavimais ir nusiunciam direktorei?
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2009 10 06, 10:46)
Tas pats Rolandas ir sake, kad zino apie jos problema ( arogancija). O siais laikais manau galima tikrai susirasti ne ka prastesni treneri, nei "ponia" Egle.
Ir neduok dieve padarysi kazka netaip, tai uzbaubs ant visos sales, vietoj to, kad prieitu ir normaliai paaiskintu, pamokintu. Po treniruotes galvojau prieisiu ir pasakysiu, kad nes visos ateje pirma karta sugeba jos step zingnius padaryti, tai gal galetu is pradziu biski leciau parodyt, bet nespejau apsidairyti, kai jau buvo pabegus biggrin.gif

O gal parasom bendra laiskuti su pastabom ir pageidavimais ir nusiunciam direktorei?

O man tai kyla įtarimas, kad ji yra labiau susijusi su Linija, nei atrodo. Nes apie jos charakterį tikrai turėjo žinoti jau seniai, nes labai jau retai ji būdavo maloni ir taip nuo pat jos atėjimo į Liniją. Gali būti, kad ji nėra vien trenerė, o yra dalininkė sporto klubo. Bet jau man kyla tokios mintys. Nors jau kurį laiką ten nesportuoju, bet puikiai pamenu jos aroganciją ir bendravimą su klientėm. Linijoj sportavau kokius 6 metus. Nepalyginsi su Natalija thumbup.gif Dar ji dirba?
Atsakyti
aš pastebėjau vieną dalyką, jei Eglė pamato stambų žmogų treniruotėj, tai dažniausiai jis ir būna jos atpirkimo ožys. Pastoviai vos nerėkdama sako, ką ne taip daro. Kai visos normalaus kūno sudėjimo, tai nuotaika gera jai būdavo. Susidarė įspūdis, kad nekenčia ji stambių... Nors ir eina sportuot. Bet gal tik pataikydavau taip. Gal sutapo. g.gif

Natalija dar dirba, pas Nataliją eidavau į treniruotes dar tada kai dirbo Amazonėj. Tikrai nerealus žmogus ji. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2009 10 06, 16:04)
aš pastebėjau vieną dalyką, jei Eglė pamato stambų žmogų treniruotėj, tai dažniausiai jis ir būna jos atpirkimo ožys. Pastoviai vos nerėkdama sako, ką ne taip daro. Kai visos normalaus kūno sudėjimo, tai nuotaika gera jai būdavo. Susidarė įspūdis, kad nekenčia ji stambių... Nors ir eina sportuot. Bet gal tik pataikydavau taip. Gal sutapo. g.gif

Natalija dar dirba, pas Nataliją eidavau į treniruotes dar tada kai dirbo Amazonėj. Tikrai nerealus žmogus ji.  wub.gif

Tai va ko ji i mane snairai ziuri biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif
na as nemanau kad Egle dalininke klubo smile.gif
aha Natalija sauni ,nors tik kelis kart buvau pas ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2009 10 06, 09:46)
Tas pats Rolandas ir sake, kad zino apie jos problema ( arogancija).

Na, jeigu jau Rolandas taip sakė, vadinasi problema aiški, tik gaila, kad nėra sprendimų jokių šiuo klausimu ax.gif

Man būtų nesunku prisidėti prie pastabų biggrin.gif

QUOTE(pikkolo @ 2009 10 06, 13:47)
O man tai kyla įtarimas, kad ji yra labiau susijusi su Linija, nei atrodo.

Na, jeigu ji ir yra dalinė savininkė ar akcininkė, tai koks jai reikalas taip elgtis su klientais, kurie jos įmonei neša pelną? doh.gif Apskritai, jos elgesys kartais net neetiškas, o beto prieštarauja visoms bazinėms "taisyklėms", kuriant/ teikiant kokybišką paslaugą mirksiukas.gif

QUOTE(agotas @ 2009 10 06, 15:12)
Tai va ko ji i mane snairai ziuri biggrin.gif

Man atrodo, ji jau persisportavo biggrin.gif showoff.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 06 spalio 2009 - 20:35
QUOTE(Dovish @ 2009 10 06, 21:34)
Na, jeigu ji ir yra dalinė savininkė ar akcininkė, tai koks jai reikalas taip elgtis su klientais, kurie jos įmonei neša pelną? doh.gif Apskritai, jos elgesys kartais net neetiškas, o beto prieštarauja visoms bazinėms "taisyklėms", kuriant/ teikiant kokybišką paslaugą mirksiukas.gif

Na aš tik šiaip pasamprotavau, nes jei problema žinoma, kodėl jos neatleidžia? Juk sporto klubų pasirinkimas pakankamai didelis, konkurencija nemaža, kokia prasmė laikyti trenerę, kurios niekas nemėgsta? Tuo labiau, kad kituose klubuose yra nepalyginamai geresnių trenerių, kurie dirba per kelis klubus. Gal yra kokių kitų ryšių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 07 spalio 2009 - 07:33
QUOTE(pikkolo @ 2009 10 07, 07:32)
Tuo labiau, kad kituose klubuose yra nepalyginamai geresnių trenerių, kurie dirba per kelis klubus.

Gal yra kokių kitų ryšių?

Taip, tikrai yra žymiai geresnių ir kompetetingesnių trenerių negu Eglė. Esu lankiusi ir kitą sporto klubą - ten vsiada visi pasitinka su šypsena ir niekas nešnairuoja, o jeigu žmogus ką nors daro ne taip, ateina, pataiso ir viskas ok thumbup.gif

Visko gali būti rolleyes.gif
Atsakyti
O tai kaaa daryyyyyyyt? biggrin.gif
Daugiau nelabai kur yra eit pastripineti: Azuolyne kaina biski kandziojasi, Oaze pagal vieta visai netinka, kitur sale mazyte ir moteru milijonas. O cia viskas kaip ir idealu, isksyrus madam tr. Egle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2009 10 07, 16:02)
O cia viskas kaip ir idealu, isksyrus madam tr. Egle smile.gif

lotuliukas.gif Tikrai, kad madam thumbup.gif
Atsakyti
as tai Linijoj baseina lankau vis. bet siaip be jokiu ten treniruociu- paplaukioju, pasedziu tuose burbuluose ir pan. Bet vis kaip matau treneriai kur su vaikais dirba, tai man jie nerealus atrodo. taip kantriai, demesingai. savo vaika visai nebijociau ten vesti.

as va galvojau pas ta Egle nueiti. bet pasiskaiciau komentaru ir galvoju gal neisiu ax.gif ax.gif O gal zinot ka nors tokio panasaus kitur?
Atsakyti