QUOTE(svetima @ 2008 02 06, 13:32)
Pabandžiau Pilates-pirmą kart nepatiko trenerė Eglė-labai jau susiraukus..
Paskui pabandžiau jogą-trenerė labai faina, bet išvis nesupratau pratimų, kvėpavimo, kažkaip per sunku pasirodė..
Vėl nuėjau į pilates-šįkart viskas pasirodė aišku ir trenerė savotiškai pradėjo patikt-nes labai aiškiai viską išaiškina, parodo..
Turbūt kol kas apsistosiu prie šito..
O šiaip vandens zonoj labai daug žmonių, ypač po darbo-tiršta, o taip faina po treniruotės pasiturkšt..
Įdomu, visada čia taip?
Doufyl, ką tu ten dažniausiai lankai, kokiu laiku? Papasakok
oi esu buvusi visose treniruotėse, išskyrus: Fitness bike ir joga. tačiau į jas neinu, ne dėl to, kad kažkas nepatinka. paprasčiausiai joga man nuobodu, o su dvirati paminti man užtenka apšylant
apie visas galiu trumpai atsiliepti
treniruotės su kamuoliais - lengvos, įdomios. labai stipriną pilvo presą, kadangi dirbant su kamuoliu jis pastoviai turi būti įtemptas, kad išlaikytum pusiausvyrą ant kamuolio. veda Eglė ir kita trenerė (nauja, pamiršau vardą)-
visų rūšių step treniruotės - mano mėgstamiausios

nes yra šokio elementų, nenuobodžios, o beto treneris Virgis puikiai jas veda ir šiaip labai mielas kaip vyras
bazinis kūno dizainas - dirbama su visais raumenimis, svarelių, gumų ir kitų priemonių pagalba. iš pradžių vedė natalija (tačiau išėjo į dekretines) dabar veda Virgi, kartais Eglė. taip pat geros treniruotės, gausiai lankomos
pilatesas - buvau kelis kartus. panašu gal šiek tiek į jogą. rami treniruotė, nuimanti nugaros skausmus.
active dance - jeigu mėgstat judesį - patiks tikrai
strech-relax - viso kūno tempimas. tačiau prieš treniruotė patarčiau apšilti
šlaunų-sėdmenų - įvairūs pratimai šiai kūno vietai.
vkd-vidurinė kūno dalis - pratimai pilvui, užpakaliukui, kojoms. tikrai sustiprina, stangrina. patiko
body pump - energinga treniruotė, reikalaujanti ištvermės. dirbama su svareliais, lazdom, svoriais.
daugiau nepamenu
aš labai patenkinta linija. man kaina atitinka kokybę
o kas dėl baseino - taip tikrai būna daug žmonių po darbų. bet vis tiek faina po treniruotės į pirtelę ar baseine paplaukioti.
beje - baseine vyksta šaunios treniruotės AQUA. liuks