Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

QUOTE(fun @ 2008 03 06, 17:53)
O kokiu laiku tu eini? As vis lankydavai sporta viena, bet kuri laika teko eiti kompanijoje, tai daug smagiau. Prie treniruokliu per pertraukeles nereikia per langa ziopsoti  smile.gif

apskritai sportuoju jau seniai, bet linijoj dar tik 5 mėnesiukai smile.gif
na, aš su treniruokliais dirbu nebent tada, kai nespėju į grupinę treniruotę arba kai noras užeina (o tai būna retai). tik kardio prieš treniruotes.

labiau patinka grupinės, akva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doufyl: 06 kovo 2008 - 19:22
QUOTE(doufyl @ 2008 03 06, 19:21)
apskritai sportuoju jau seniai, bet linijoj dar tik 5 mėnesiukai smile.gif
na, aš su treniruokliais dirbu nebent tada, kai nespėju į grupinę treniruotę arba kai noras užeina (o tai būna retai). tik kardio prieš treniruotes.

labiau patinka grupinės, akva smile.gif

Supratau... O gal zinai, ar galima ne mamytems eiti i mamu treniruotes? Man tas laikas geriausias... O akva man kazkaip baisi del kepureliu -nekenciu visko, kas ant galvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fun @ 2008 03 07, 19:34)
Supratau... O gal zinai, ar galima ne mamytems eiti i mamu treniruotes? Man tas laikas geriausias... O akva man kazkaip baisi del kepureliu -nekenciu visko, kas ant galvos  doh.gif

na dėl mamų treniruočių nežinau. kur po gimdymo, manau, nueitum ir niekas neklaustų: "ei, ar gimdžius?" lotuliukas.gif o, kur nėštukės sportuoja, tai nežinau...
reikia pasiklausti smile.gif

o nebijok kepurėlės. beje, gali ir be jos ateiti. daug ateina be jų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 03 06, 07:18)
Kaip smagu, kad tiek lankančių atsirado  drinks_cheers.gif  Aš vis tik į Akvą nutaikau nueiti, į treniruoklius dar kažkaip  schmoll.gif  Sportavau sportavau, paskui nesportavau nesportavau, dabar vėl reik pradėt, tai nuo Akvos pradėjau  ax.gif  Ar kas pas Eglę susidarėt valgiaraštį? Jin man tokia griežta atrodo, vis niekaip nedrystu pas ją nueiti užsiprašyt  blush2.gif  Esu dyyydelė moteriškė ir jaučiuosi kažkaip nepataisoma  blush2.gif  cool.gif

as susidariau. as ir nemaza moteriske.. tongue.gif 164 cm, sveriau 75 kai nuejau i treniruotes ir egles paprasiau, kad sudarytu valgiarasti. 1 diena buvo 30 litu. ten pasverus nustato tavo riebalu/raumenu mases santyki, ir kiek reikia numest. taigi, egle pati nustebo,kad man tik 9 kg reik numest. tai padariau per du menesius.
Nesujausk didele, egle daznai atrodo griezta, bet ji dirba savo darba... mirksiukas.gif . O paskui, kai pamato, kad yra kazkoks postumis naudojant jos mitybos plana, pagiria, ir padrasina.
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2008 03 09, 02:54)
as susidariau. as ir nemaza moteriske..  tongue.gif 164 cm, sveriau 75 kai nuejau i treniruotes ir egles paprasiau, kad sudarytu valgiarasti. 1 diena buvo 30 litu. ten pasverus nustato tavo riebalu/raumenu mases santyki, ir kiek reikia numest. taigi, egle pati nustebo,kad man tik 9 kg reik numest. tai padariau per du menesius.
Nesujausk didele, egle daznai atrodo griezta, bet ji dirba savo darba...  mirksiukas.gif . O paskui, kai pamato, kad yra kazkoks postumis naudojant jos mitybos plana, pagiria, ir padrasina.

Trenerės Eglės tokia natūra. Ji griežta, bet man patinka, viską gerai paaiškina, pataiso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fun @ 2008 03 07, 15:34)
Supratau... O gal zinai, ar galima ne mamytems eiti i mamu treniruotes? Man tas laikas geriausias... O akva man kazkaip baisi del kepureliu -nekenciu visko, kas ant galvos  doh.gif

Manau tiesiog būtų per lengvas krūvis, ne tie tikslai ir pan..

Aš tai apsistojus ties pilates..Kol kas ne viskas išeina, Eglė būna pakritikuoja, bet man ten tinka maždaug krūvis, patinka, kad nėra tokios grūsties kaip jogos treniruotėse..
Jogoj irgi buvau kelis kart-ten labai maloni trenerė, bet vis tiek man ten kažkaip viskas labiau miglota, kai kurios pozos atrodo neįveikiamos..

O prie Eglės reikia priprast-šiaip tikrai labai aiškiai viską rodo, aiškina, o kad kartais susiraukus, tai kam nepasitaiko ax.gif

Šiaip pradžioj nejaukiai jaučiausi viena, bet dabar apsipratau-smagu su kompanija, bet ir vienai man jokių kompleksų..einu gi sportuot, o ne į vakarėlį biggrin.gif

Kartais vargina , kad daug žmonių vandens zonoj, ypač kliūna stori vyrai jakuzėj-padėję užpakalius ir trūnyja po valandą doh.gif
Oi, negražu apkalbinėt.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 12 kovo 2008 - 16:15
QUOTE(svetima @ 2008 03 12, 16:15)

Aš tai apsistojus ties pilates..Kol kas ne viskas išeina, Eglė būna pakritikuoja, bet man ten tinka maždaug krūvis, patinka, kad nėra tokios grūsties kaip jogos treniruotėse..
Jogoj irgi buvau kelis kart-ten labai maloni trenerė, bet vis tiek man ten kažkaip viskas labiau miglota, kai kurios pozos atrodo neįveikiamos..

O prie Eglės reikia priprast-šiaip tikrai labai aiškiai viską rodo, aiškina, o kad kartais susiraukus, tai kam nepasitaiko ax.gif

Šiaip pradžioj nejaukiai jaučiausi viena, bet dabar apsipratau-smagu su kompanija, bet ir vienai man jokių kompleksų..einu gi sportuot, o ne į vakarėlį biggrin.gif

Kartais vargina , kad daug žmonių vandens zonoj, ypač kliūna  stori vyrai jakuzėj-padėję užpakalius ir trūnyja po valandą doh.gif
Oi, negražu apkalbinėt.. rolleyes.gif

Aciu uz padrasinima! Na, o vyrus isivaizduoju lotuliukas.gif Nesusiprateliai...
Atsakyti
ach tie diedukai apžėlusiom krūtinėm biggrin.gif
mačiau ir aš tokių...
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2008 03 12, 14:15)

Aš tai apsistojus ties pilates.. biggrin.gif

Del mamyciu kruvio ir pilates ... Egle minejo, kad kai kurioms pilates grupems iki mamu pilates toli grazu.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2008 03 12, 23:41)
Del mamyciu kruvio ir pilates ... Egle minejo, kad kai kurioms pilates grupems iki mamu pilates toli grazu....  tongue.gif

Biskiuka nesupratau ax.gif Tai, ar pakankamas kruvis mamu po gimdymo treniruotese? Nes as nesilaukiu, dar negimdziusi (bet laaabai noriu), o mamu treniruotes man labai tinkamu laiku...
Atsakyti
QUOTE(fun @ 2008 03 13, 08:35)
Biskiuka nesupratau  ax.gif  Tai, ar pakankamas kruvis mamu po gimdymo treniruotese? Nes as nesilaukiu, dar negimdziusi (bet laaabai noriu), o mamu treniruotes man labai tinkamu laiku...

as kitu nelankius, negaliu pasakyt. nuo 04.01 pabandysiu nuo 12, bet ten pilates nebus. Taciau kaip supratau is treneres, butent pilates treniruoteje, mamos stipresnes, bent uz, pvz., skemadienine, kuri nuo 12 yra.

O 1 niais vykstanti treniruote tikrai lengvesne nei kitos... Nes klausiau egles, sake, lengvesnis kruvis..

Nes 1 niais vyksta arba su kamuoliais arba su stepais aerobine tokia treniruote, o 3 niais pilates.
Atsakyti
Sveikutės, aš irgi periodiškai pasportuodavau Linijoj, kai laukiausi ėjau į nėščiųjų užiėmimus baseine, po to į mamų po gimdymo su vaikučiais treniruotes.. dabar buvau padarius pertrauką, nes neturiu kur mažylio palikti, o vežiotis jį žiemą buvo sunku.. galvojau atėjus pavasariu bent į baseiną pavaikščiosiu, išsiėmiau 10 kartų abonimentą, ir tik po to išsiaiškinau, kad vaikų kambario jau nebėra verysad.gif verysad.gif verysad.gif

taigi, kad ir kaip man liūdna, bet jei kuri nors norite palankyti baseiną ( 10 kartų)- rašykit AZ parduosiu savo abonimentą žymiai pigiau...
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti