Įkraunama...
Įkraunama...

"Linija"

Buvau pilatese ir trečiadienį-man pasirodė tas pats kaip ir pirmadienį, tik man labiau tinkamas laikas, ir labai patiko, kad žymiai mažiau vandens zonoj stambių vyriškių biggrin.gif

O šiaip jau daraus pilateso fanė-vis labiau patinka, atrodo atradau sau tinkamą pasportavimą.. thumbup.gif

O dėl mamų po gimdymo krūvio, tai tikrai nežinau-gal ten ir didesnis krūvis, bet manau jei vadinasi "po gimdymo", tai kažin ar protinga ten eit , kai po paskutinio gimdymo jau beveik trys metai lotuliukas.gif

Gal kas didesnis specas, gal yra ten einančių ir nebūtinai po gimdymo? parašykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 17 kovo 2008 - 15:12
QUOTE(svetima @ 2008 03 17, 16:12)
O šiaip jau daraus pilateso fanė-vis labiau patinka, atrodo atradau sau tinkamą pasportavimą.. thumbup.gif
Gal kas didesnis specas, gal yra ten einančių ir nebūtinai po gimdymo? parašykit mirksiukas.gif

Kas tas pilatesas? blush2.gif as dabar domiuosi ir zadu pradet sportuot "Linijoj" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAME @ 2008 03 19, 17:15)
Kas tas pilatesas?  blush2.gif  as dabar domiuosi ir zadu pradet sportuot "Linijoj"  smile.gif

Tai relaksacinė, bet tuo pačiu tikslingai nukreipta giluminių raumenų lavinimui ir subalansavimui treniruotė. Rami muzika, lėtas tempas, gilus kvėpavimas ir ramus perėjimas nuo jėgos pratimų link lankstumo gerinimo, garantuoja saugumą ir taisyklingą pratimo atlikimą. Treniruotė ypač tinka žmonėms turintiems nugaros srities problemų, taip pat norintiems atsipalaiduoti, bei vyresnio amžiaus klientams.

jeigu patinka joga, patiks ir ši. rami, nesunki treniruotė. 4u.gif
Atsakyti
na, kur dingo sportuojančios?
Atsakyti
O gal kas esat susidariusios valgiarascius pas trenere Egle ir konsultavotes mitybos klausimais? bigsmile.gif Labai noreciau isgirst atsiliepimu blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif Mamules. !!! Galvoju pradet sportuoti Linijoj. Kaip ten atmosfera? Ar labai daug zmoniu prisirenka?
As noreciau eiti tik i aerobika ir i vandens zona, bet tikriausiai tokio abonemento nera. schmoll.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Voronko @ 2008 04 18, 14:37)
sveikos  4u.gif  Mamules. !!! Galvoju pradet sportuoti Linijoj. Kaip ten atmosfera? Ar labai daug zmoniu prisirenka?
As noreciau eiti tik i aerobika ir i vandens zona, bet tikriausiai tokio abonemento nera.  schmoll.gif ???

Tokio abonemento nėra, žmonių šiuo metu nežmoniškai daug, man jau nusibodo laukti prie treniruoklių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexusia @ 2008 04 18, 16:31)
Tokio abonemento nėra, žmonių šiuo metu nežmoniškai daug, man jau nusibodo laukti prie treniruoklių doh.gif

gaila, kad nera tokio abonimento. o tu eini i aerobika? kaip ten, ar daug siuo metu susirenka? o baseine irgi daug? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 04 18, 09:52)
O gal kas esat susidariusios valgiarascius pas trenere Egle ir konsultavotes mitybos klausimais?  bigsmile.gif  Labai noreciau isgirst atsiliepimu  blush2.gif

esam. ir labai veiksminga. Man pasiule savo istorija parasyt i ju puslapyje esanti skyreli "pagalba lieknejanciom", ale kazkaip normaliu fotkiu nerandu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Voronko @ 2008 04 18, 16:37)
sveikos  4u.gif  Mamules. !!! Galvoju pradet sportuoti Linijoj. Kaip ten atmosfera? Ar labai daug zmoniu prisirenka?
As noreciau eiti tik i aerobika ir i vandens zona, bet tikriausiai tokio abonemento nera.  schmoll.gif ???

na, abonementai linijoj yra tokie: treniruokliai+aerobika ; treniruokliai+aerobika+vandens zona; vandens zona

aš asmeniškai tik aerobiką lankau. treniruokliai man nepatinka. na nebent dviratis smile.gif ir esu tikrai patenkinta thumbup.gif

tiktų antrasis variantas mirksiukas.gif
QUOTE(Lexusia @ 2008 04 18, 17:31)

nesilankau aš treniruoklių salėj, bet aerobikos užsiėmimuose apmažėjo žmonių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 04 19, 00:08)
na, abonementai linijoj yra tokie: treniruokliai+aerobika ; treniruokliai+aerobika+vandens zona;  vandens zona

aš asmeniškai tik aerobiką lankau. treniruokliai man nepatinka. na nebent dviratis smile.gif ir esu tikrai patenkinta  thumbup.gif

tiktų antrasis variantas mirksiukas.gif
nesilankau aš treniruoklių salėj, bet aerobikos užsiėmimuose apmažėjo žmonių  ax.gif

4u.gif aciu uz info. tikriausiai beisiu iaerobika ir vandens zona. treniruokliai taip nusibodo : doh.gif . iki negaliu. o vandens zonoj gal irgi vyksta kokie uzsiemimai?
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Voronko @ 2008 04 19, 14:41)
4u.gif aciu uz info. tikriausiai beisiu iaerobika ir vandens zona. treniruokliai taip nusibodo : doh.gif . iki negaliu. o vandens zonoj gal irgi vyksta kokie uzsiemimai?

taip vyksta - vandens aerobika. tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti