Įkraunama...
Įkraunama...

Mes mąstome pozityviai!

QUOTE(Lane @ 2008 07 05, 14:28)
Tik sunkoka peržengti save, kai reikia maloniai bendrauti su žmogum, kuris nepraleidžia progos tave visaip nusodinti, įžeisti, kritikuoti ir kiekvieną dieną. Aš savęs taip ir neįveikiau, todėl tiesiog išvažiuoju toliau nuo to žmogaus. Bėgu..

Žinoma, turbūt reikia žvelgti į tą žmogų kitu kampu, ar tiesiog nekreipti dėmesio į kritikas, bet man tai atrodo tarsi savęs apgaudinėjimas.. Todėl ir aš stengčiausi išvengti tokių žmonių.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 07 05, 13:19)
Vijurka, seniai matyta, pasiilgom  wub.gif

Kaktusiuk, kiekvieną dieną jus paskaitau. wub.gif Matau, kad puikiai judat į priekį. Smagu. Nenoriu lįst į eterį šioje temoje, nes galiu pradėt "mokyti", to nenoriu. tongue.gif Turim bendraminčiuose savo senbuvių kompanijos temą, kalbam ten. ax.gif
Jūsų kompanija čia iš tiesų šauni, turit puikiai užvedančių žmonių. Būkit aktyvesnės. Apsilankykit kiekvieną dieną, plėtokit temą, palaikykit viena kitą.
Nepasiduokit nuotaikoms, pasistenkit keisti požiūrį į bet kokią situaciją, matysit, viską galima susitvarkyt ramiai. smile.gif

QUOTE(Lane @ 2008 07 05, 13:28)
Tik sunkoka peržengti save, kai reikia maloniai bendrauti su žmogum, kuris nepraleidžia progos tave visaip nusodinti, įžeisti, kritikuoti ir kiekvieną dieną. Aš savęs taip ir neįveikiau, todėl tiesiog išvažiuoju toliau nuo to žmogaus. Bėgu..

Lane, apie konkretų žmogų kalbi? Jei iš tiesų sunku susikalbėti, gal tiesiog nelemta būti kartu. Mano viena draugė (atrodo) skiriasi su vyru, nugyvenusi su juo dešimt metų, turinti du vaikus. Žmonės tiesiog nebesupranta vienas kito, kaip ji sako, nuo gyvenimo pradžios taip buvo, tiesiog buvo tikimasi, kad viską įmanoma pakeisti. Dabar ji sutiko kitą vyrą, kuris dar kol kas tik draugo lygmeny, bet jaučiasi suprasta iš menkiausios smulkmenos.
Tai gal neverta santykius taisyt vienam? Šito turi norėti abu. Žinoma, jei teisingai supratau tavo atsiribojimą nuo žmogaus. Gal yra visai ne taip. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 05 liepos 2008 - 16:23
QUOTE(Vijurka @ 2008 07 05, 17:03)
Nenoriu lįst į eterį šioje temoje, nes galiu pradėt "mokyti", to nenoriu.

Vijurkiuk, patikėk, pamokymų mums taip pat reikia 4u.gif
Atsakyti
labuba biggrin.gif aš ir, aš ir noriu čia 4u.gif trūksta man to pozityvaus mąstymo,nors dabar kur kas geriau nei anksčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 07 05, 17:28)
labuba biggrin.gif aš ir, aš ir noriu čia 4u.gif trūksta man to pozityvaus mąstymo,nors dabar kur kas geriau nei anksčiau rolleyes.gif

Prašom maloniai bigsmile.gif 4u.gif
kodėl gi trūksta pozityvumo, kur padėjai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 07 05, 16:28)
trūksta man to pozityvaus mąstymo,nors dabar kur kas geriau nei anksčiau rolleyes.gif

winona, o ką darai pati, kad pozityviai mąstytum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijurka: 05 liepos 2008 - 16:52
Ačiū,kad priėmėt biggrin.gif na aš skaitau literatūros apie pozityvų mąstymą,bandau kartoti mantras,vizualint,tiesiog mąstyti pozityviai:aš pastebiu pliusus taip pat gerai kaip ir minusus,labiau džiaugiuosi kur esu,ką darau,su kuo esu,vertinu kitų dėmesį,gražius poelgius,dažniau šypsausi ir dar dažniau apsidairau aplink save,pažiūriu į dangų,pvz šį pavasarį stebėjau kiekvieną dieną kaip bunda gamta,net ir cementas,lauke rėkaujantys vaikai man rodo,jog gyvenu wub.gif dabar kai surašiau,matau savo progresą biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Winona, perskaičius atrodo, kad esi tikrai užkietėjusi pozityvistė bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 07 05, 18:46)
Winona, perskaičius atrodo, kad esi tikrai užkietėjusi pozityvistė  bigsmile.gif  thumbup.gif

tai va,kad ne g.gif cia tik pliusus savo isvardinau,o turiu kruvas baimiu,kompleksu unsure.gif vat su tuo ir reik padirbet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusė @ 2008 07 05, 17:16)
pamokymų mums taip pat reikia  4u.gif

Net geriausias pamokymas neatstos savos patirties mirksiukas.gif Jums reikalingi tik kelrodžiai ženklai, kryptį žinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 07 05, 22:05)
tai va,kad ne g.gif cia tik pliusus savo isvardinau,o turiu kruvas baimiu,kompleksu unsure.gif vat su tuo ir reik padirbet mirksiukas.gif

Man atrodo, tų kompleksų ir baimių turi visi, be išimties. Tik vieni stengiasi su tuo kovot, kiti - tarsi vėjo pučiami lapai, paklūsta visoms baimėms ir kompleksams smile.gif kaip bebūtų, jaunos esam (jei jau nebe 16, tai dar ir ne 70). Mokytis ir mokytis dar gyventi 4u.gif
Atsakyti
Winona, pasidalink, koks noras pildosi jau 3 dienas...jei ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti