Įkraunama...
Įkraunama...

Mes mąstome pozityviai!

QUOTE(winona @ 2008 08 19, 14:51)
pažiūrėjau filmą flirt.gif buvo apnikusi bloga nuotaika,o jis kaip ir reikėjo tikėtis sukėlė gerų emocijų cool.gif vertėjas tai pagerintas biggrin.gif bet vis geriau nei nieko rolleyes.gif

Aš baiginėju žiūrėt. Vertėjas linksmina biggrin.gif `Pažiūrėkite į savo rankų... rankų.... pažiūrėkite į savo rankas!` biggrin.gif Ir daug kitų linksmų vertimų, kai visai nelogiški žodžių junginiai. Bet faina, kad buvo galimybė lietuviškai žiūrėt thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų pasąmonė priima viską, kuo tikime. Gyvenimas yra labai paprastas. Ką duodame, tą ir gauname. Tikiu, kad už kiekvieną savo gyvenimo patirtį – ir geriausią, ir blogiausią – esame atsakingi patys. Kiekviena mūsų mintis kuria mūsų ateitį. Kiekvienas iš mūsų formuoja savo gyvenimą mintimis ir žodžiais. Jei jūsų požiūris į kokią nors galimybę yra ribotas, tai šita riba jums tampa realybe. Visatos jėgos niekada mūsų nekritikuoja ir neteisia. Ji priima mus tokius, kaip patys save įvertiname. — [L.Hay]
Atsakyti
Man patiko filme pasakytas sakinys: Motina Teresė niekada neitų į mitingą `Prieš karą`, ji eitų į taikos mitingą.

Oj, kaip man reikia mokytis telktis ties pozityviom mintim!! Vis atkreipiu dėmesį į dalykus, kurie nepatinka, o kas patinka priimu kaip savaime suprantamą dalyką ir nekreipiu dėmesio. doh.gif
Atsakyti
Sveikos pozityvistes 4u.gif Ar priimsit i savo buti naujoke blush2.gif
As va galiu iskart suskelt teigiamo mastymo istorija ax.gif
Maciau kad kalbejot apie vairavima....tai va laikiau as siandien teorini egza...vakar visa diena tiesiog mintyse kuriau vaizda, kaip kompiuterio ekrane isijungia uzrasas "Egzaminas islaikytas"...isivaizdavau kaip dziaugiuosi, kaip skambinu mamai ir t.t. ir pan. Ir nors namie spresdama surinkdavau vos 70 % doh.gif jau galvojau neisiu, nes nepasiruosusi...
Bet va ISLAIKIAU thumbup.gif na nezinau ar tai sutapimas, bet tai, kad ejau beveik save itikinus, kad antra karta cia vaziuot tikrai nereikes, manau padejo...
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2008 08 19, 09:21)
vyssniadrinks_cheers.gif , manau taip pat. LT per mažai žmonių žino "paslaptį". Per mažai žmonių generuoja geras mintis. Užsiciklinimas didžiulis ties negatyvu.
Bandykim pačios judinti šį reikalą mirksiukas.gif Sėkim savo aplinkoj tas gerąsias, gražiąsias, puikiasias mintis. Kuo mūsų bus daugiau, tuo galingesnis tokių minčių poveikis bus.
Gyvenimas tebūnie šventė. Rinkimės švęsti Gyvenimą  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

aktyvios šiandien smile.gif , smagu kad vis nauju atsiranda thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2008 08 19, 12:54)

Sveikos smile.gif Vertimas tai tragiskas, puses dalyku neisvercia arba tk apskritai kazka pasako, rusu kalba simta kartu profesionalesnis vertimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 08 19, 15:12)
Man patiko filme pasakytas sakinys: Motina Teresė niekada neitų į mitingą `Prieš karą`,  ji eitų į taikos mitingą.

thumbup.gif geras šitas biggrin.gif arba su laiptais palyginimas buvo geras,bet va reik parašyt ir nepamenu doh.gif

QUOTE(Kaira @ 2008 08 19, 19:00)
Sveikos smile.gif Vertimas tai tragiskas, puses dalyku neisvercia arba tk apskritai kazka pasako, rusu kalba simta kartu profesionalesnis vertimas smile.gif

na vertimas nekoks,bet kai angliškai aš nekertu taip,kad suprasčiau tai vis šis tas smile.gif o jei man sukėlė gerų emocijų tai išvis pliusas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2008 08 19, 20:00)

manau čia savamokslis koks nors tiesiog norėjo gera padaryt, kas anglų nesupranta tai vis geriau nei nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyssnia @ 2008 08 19, 20:09)
manau čia savamokslis koks nors tiesiog norėjo gera padaryt, kas anglų nesupranta tai vis geriau nei nieko  smile.gif

man tai toks vaizdas, kad jis tiesiog klauso ir vercia tiek kiek speja smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif man irgi taip atrodo smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti